ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 21 sty 2006, 11:19

tez bym się chetnie wybrała na "tylko mnie kochaj" zapowiedzi sa zachecajace...
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
misiu9999_2005
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: misiu9999_2005 » 21 sty 2006, 11:43

Jeżeli ktoś nie oglądał to polecam film "Constantine" z Keanu Reeves.
Bardzo dobry film, może nie jestem obiektywna bo wszystkie filmy z Keaanu mi się podobają :wink:

Ale czyż on nie jest śliczny.....

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... duze18.jpg

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 22 sty 2006, 19:43

MOnster z Charlize Theron i Nina Ricci.Opowiesc prostytutki ,ktora zaczela sie prostytuowac w wieku 13 lat!!Film jest ciezki,momentami bardzo odwazny...Na mnie zrobil ogromne wrazenie.Charlize Theron wyglada paskudnie,tzn dala sie bardzo oszpecic do tego filmu, a w 2003 lub 2004 zajela pierwsze miejce w rankingu people na Najpiekniejsza Kobiete.W "Monsterze ciezko ja poznac-wyglada jak prawdziwy monster.Film wart zobaczenia :)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 sty 2006, 00:04

Josie M pisze:tez bym się chetnie wybrała na "tylko mnie kochaj" zapowiedzi sa zachecajace...
właśnie wróciłam z tej żałosnej szmiry.....
co za beznadzieja, może i byłby to dobry film ale gra tej dziewczynki jest do bani, zły dobór aktorow- ta co grała Agate czy jakoś tak po prostu beznadzieja.
Zakościelny gra fajnie, i fajnie wygląda ale reszta do bani. Reżyser nawalił, dialogi są tak sztuczne, że aż sie płakac chce....
no i skoro Zakościelny jest ojcem niby a matką XY też z prawie czarnymi włosami to co robi ta dziewczynka z włoskami jak aniołek w tym filmie?? :roll:
kolejna porażka polskiego kina.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 sty 2006, 00:11

GAGA slyszalas kiedzs o genetyce, fenotypach i genotypach.Rodzice moga miec czarne wlosy ale wystarczy ze posiadaja allele recesywne jasne i jest szansa 1 do 4 ze dziecko bedzie mialo jasne wlosy. To bylo w liceum.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 sty 2006, 00:49

wiem juz że masz jakiś problem co do mnie.możesz śmiało nie czytać moich postów jeśli nie jesteś na tyle bystra aby zrozumieć, że film się kupy nie trzyma... ot tak po prostu- po szczegółach. po wielu szczegółach a kolor jej włosów jest tylko przykładem....
no i sama idz na jakies ambitne studia..... może się czegoś jeszcze dowiesz....
oszczędz swoich beznadziejnych wywodów bo wiesz chyba gdzie je mam..... :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 27 sty 2006, 01:27

Uuuuuu, ale jazda. Mi się podoba " Gladiator", " Człowiek w ogniu ", " Pan życia i śmierci" , " Zielona mila', "częstotliwość"-podobny do efektu motyla-polecam", wszystkie kiczowate"Terminatory", staroświecki " Cyrulik syberyjski " i parę innych, które wiem oczym są ale nie pamiętam tytułów.. :)

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 sty 2006, 01:33

Lilith pisze: "częstotliwość"-podobny do efektu motyla-polecam". :)
Musze zobaczyc bo :efekt motyla: uwielbiam

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 27 sty 2006, 08:38

ja byłam wczoraj na "Wykolejony" - bardzo mi sie podobal, szczególnie dlatego że jest taki "zaskakaujący" :wink: no i Vincent Cassel ma cos w sobie :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
martucha20
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: martucha20 » 27 sty 2006, 11:17

A ja byłam wczoraj na filmie pt. "Zejście" . O mało się nie zes***** w galoty ze strachu!!! I tak jest za każdym razem - idę na horror do kina, wydaję kasę, a potem siedzę pół filmu z zasłoniętymi oczami :lol: Nawet mój facet - chociaż do strachliwych w żadnym wypadku nie należy - z 20 razy podskoczył na fotelu :D Film naprawdę straszny, obrzydliwy.....ale ja takie lubię :wink: Bleeeeeeee :D A dzisiaj zostaję sama w domu na całą noc....oj będzie się działo :shock: Wyobraźnia już zaczyna działać....abuuuuuuuu

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”