Moderator: Zespół I
dzieki dziewczynki bise myslalam ze ja jakas wybraowana jestem czy co :)savanna pisze:Angelika nie przejmuj sie-ja tez mam patyczki i brzuszek Etiopczyka :?

Gdyby to była kwestia samych kilogramów! No, ale nie jest. Problem tkwi w umyśle chorej, jej postrzeganiu siebie, które bardzo się różni od tego jak postrzega ją otoczenie. Ona nie widzi zapadniętych policzków i klatki piersowej, wystających żeber i kościstych ramion. Widzi tłuszcz na biodrach, wciąż za mało wystające kości policzkowe, grube uda i wałki na brzuchu...chociaż TEGO WSZYSTKIEGO NIE MA! Potrafi z pełnym obiektywizmem ocenić innych, ale traci zupełnie obiektywne spojrzenie i zdrowy rozsądek patrząc na swoje odbicie w lustrze. To są dwa, zupełnie odmienne, obrazy tej samej osoby...kasiaczek_78 pisze:To co zobaczyłam - wystraszyłam sie, nie rozumiem dlaczego anorektyczka nie widzi tego jak strasznie wygląda? przecież w przypadkun dziewczyny chudej - ona wie ,ze zle wygląda i chce sie zmienic- odchudza sie -wiec dlaczego anorektyczka - troche nie przytyje

Eddieve pisze:http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... xhj103.jpg