plotki.ploteczki cz.3

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 26 sty 2006, 00:30

co do evy...nawet nie mowcie :cry: ja wygladam podobnie..tylko bzia u mnie pelna..jakas dziwna jestem...na dole spoko glowa spoko...cycki tez spoko :D a te ramiona i rece :evil: ...normalnie :roll:

a co do osborna i tej..no niby carmen..jednak da sie..i ladnie wygladac i doprowadzic sie do jakiejs formy fajnej :) a kirstey...no coz..jesli jest szczesliwa...ale przytycie jej nie sluzy..jakas twarz kanciasta...eh..dala by mi troche co nieco...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 sty 2006, 06:20

naprawde wyglada koszmarnie. dziwie sie ze jeszcze robia z nia jakies sesje powinni ja na leczenie oddac ona wyglada jakby sie miala wykonczyc za chwile.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 sty 2006, 06:22

ja piernicze nie moge w to uwierzyc czy ona sie nie widzi. pewnie jeszcze mysli ze jest za gruba.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 26 sty 2006, 08:54

typowy przyklad klinicznej anoreksji. to strasznie smutne, pamietam ja sprzed lat i byla taka apetyczna...
Próżność to mój ulubiony grzech...

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 26 sty 2006, 08:59

MARA wyjęłas mi to z ust "ANOREKSJA" choroba..wiec z cała pewnoscia ona tego nie zauwaza...jest mi szkoda takich kobiet ...boze przeciez ona wyglada na biedna,nieszczęśliwa kobietke...ojej ...i pewnie nie je czekoladek od swoich adoratorów tylko je wyrzuca...
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 26 sty 2006, 09:02

ale po co teraz robic jej sesje zdjęciowe?? przeciez to tylko żerowanie na jej nieszczęściu??!! wiadomo ze takie zdjęcia wzbudzą tylko dziką ciekawość i obrzydzenie niektórych :( chyba że robia to jako przestroge dla innych...ale wątpie ...wątpie ze ona zdaje sobie sprawe z tego jak wygląda, kurcze a była taka piękna :(
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 sty 2006, 10:11

byla piekna ale nie dla wszyskich pewnie... Wystarczylo pare slow debili i ... ...skutki- baaardzo mi jej zal... :(

program o modelkach,ktory prowadzi Heidi zaczal sie wczoraj- w jury zasiada jeszcze dwoch facetow- wybieraja nastepczynie Heidi !!! :lol: Nie wiem ile jest kandydatek, ale cos chyba ok.25... :roll:
wydaje mi sie ze na PRO7 :?

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 26 sty 2006, 10:33

znam dziewczyne po anoreksji- jej sie udalo przetrwalo ten ciezki okres, ale byla na wykonczeniu, prawie by umarla...
to bylo jakies 15 lat temu gdy to przechodzila - w okresie dojrzewania - ktos jej powiedzial, ze ma tylek za gruby i sie zaczelo... wazyla 30 kg przy wzroscie 167, mowila ze na koncu juz jej sie nie chcialo patrzec w lustro, bo czula obrzydzeenie. na szczescie jej matka zawiaozla ja do niemiec do kliniki gdzie takie przypadki znane byly(przed nia dziewczyna jakas umarla na ta choroba).
uczyla sie na nowo jesc jak dziecko, zoladek nie przyjmowal posilkow wymiotowala, dawano jej znowu itd ... jak przyjechala z kliniki wazyla juz 3 kg wiecej - dla niej to bylo duzo i pozniej bylo juz coraz lepiej
dziewczyna otarla sie o smierc - straszna ta jej historia byla, mialam ciarki jak ja opowiadala...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 26 sty 2006, 11:16

ale zwroccie tez uwage jak ona sie ubrala...widac ze chuda to jeszcze jakis gorset ubrala :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 26 sty 2006, 11:48

Angelika,
bo ona nie zdaje sobie z tego sprawy... pewnie nadal się odchudza bo uważa że za gruba... :cry:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”