Sesja!!! egzaminy, oceny itd...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 22 sty 2006, 18:46

to ja witam w gronie :D ...dominicana a jak wyrozisz sie na spacerku to zaraz zechce ci sie spac :D
..ja to tez zaawsze sprzatam...mam wymowke ze nie siade do nauki dopoki nie posprzatam wszystkiego bo bede myslec tylko o tym by posprzatac....a jak posprzatam..to jestem tak zmeczona ze potem tez mi sie chce spac :D
..no i kolko sie zamyka :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 22 sty 2006, 19:55

haha a ja naprade bylam na spacerku, przy okazji odsniezyłam mamie samochód i sie wścieklam bo chyba nam paliwo zamarzło :evil: niestety lejemy takie gowna na stacjach benzynowych że teraz są tego skutki!!! :evil: nie ma uczciwości w tym kraju i nigdy nie bedzie!!
no i jak ja mam sie uczyc dziewczyny jak sie teraz tak zirytowalam :?: :twisted:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
AnioÂłek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: AnioÂłek » 24 sty 2006, 20:09

ja zawsze sie uczylam do egzaminow z moja przyjaciolka z uczelni :D
Przewaznie noc przed egzaminem i oczywiscie mialysmy tysiac spraw do omowienia, a w planie była szybka kawa, troszke ploteczek i do nauki. Po nieprzespanej nocy jechalysmy na egzamin i ... prawie zawsze zdawalysmy. Ostatni egzamin do jakiego sie razem uczylysmy to byla obrona pracy.
ehh fajnie bylo
Anio³ek

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 25 sty 2006, 14:16

Wlasnie tak mialam wczoraj i dzis zaliczenie dostalam! Najlepiej na roku :) :) :oops:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 25 sty 2006, 14:42

dzis dostałam juz 2 pozytywne wpisy do indexu :D teraz kuje do jutrzejszego egzaminu z międzynarodowych rynków finansowych...musze dostac przynajmniej 4.5 bo chce wycyganic kase ze szkoły, a co sie bede szczypać, jak płace takie duże czesne to musze dotac cos w zamian :twisted:

także jeszcze jutro 1 egzamin i ostatni 7 lutego...ustny, nie znosze ustnych bo sie na nich tak denerwuje ze szkoda gadac, zapominam podstawowych słów polskich i nawet jezeli znam odpowiedz to bełkocze jak imigrant z Zanzibaru :roll: :D

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 25 sty 2006, 15:02

Witam!
Ja to sobie zawsze fajnie ułoże:).
W zeszłym roku-20 luty obrona na studium zarządzania zasobami ludzkimi, 21luty-klinika i op.cycuszków(choć w sumie odbyła się 22).
Teraz 6 lutego-obrona na podyplomówce, a 7 lutego witajcie Kobylniki (nos-czubek+korium:)).
Fajnie, bo stresuję się trochę obydwoma wydarzeniami, więc i jedno i drugie w sumie tylko śmiga(obrona i operacja:)).
W przyszłym roku chcę bronić pracę doktorską, Mąż aż się boi co będę poprawiać po obronie(żeby tradycji stało się zadość-może jakieś lipo?:)).
też metoda na mniej stresów:).
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 25 sty 2006, 15:27

Aniołek pisze:ja zawsze sie uczylam do egzaminow z moja przyjaciolka z uczelni :D
Przewaznie noc przed egzaminem i oczywiscie mialysmy tysiac spraw do omowienia, a w planie była szybka kawa, troszke ploteczek i do nauki. Po nieprzespanej nocy jechalysmy na egzamin i ... prawie zawsze zdawalysmy. Ostatni egzamin do jakiego sie razem uczylysmy to byla obrona pracy.
ehh fajnie bylo
to jak wy zdawałyście te egzaminy?? :D
Macie co wspominać :)

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 27 sty 2006, 17:25

Josie M pisze:mnie czeka egzamin praktyczny, z dermatologii, a potem jeszcze ustny tez z dermy
wszystko pięknie zdałam, najlepiej z całego roku, mam dwie piąteczki :)
jeszcze mnie tylko testowy z tej dermatologii czeka

Josie M pisze:i na koniec jeszcze także z dermy testowy...
na ten dopiero czekam
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 28 sty 2006, 00:24

to wyjatkowo udana sesja jak dla mnie...wszytko jak narazie do przodu ..ma jeszcze dwa egzaminy...ale juz sie przygotowuje i bedzie dobrze...trzymam za wszystkich kciuki...powodzenia
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 07 lut 2006, 15:55

No wiec jestem juz po sesji, wszystko zdane....tyle ze dzis mam mega wku**, otozn na ustnym egzaminie z prawa miedzynarodowego handlowego, dostalam 3 pytania, na 2 odpowiedzialam super extra, na 3 udzieliłam 3/4 odpowiezi i zostalam oceniona na 3+ :evil: przy czym kolezanka siedzaca obok, odpowiedziala na 1/2 pytania z 3 i dostala 3 :roll: nie ma sprawiedliwosci na tym świecie, i tu juz nie chodzi o jakies ambicje, tylko o to jakie to jest nie fair!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”