...to, że ktoś potrafi kochać kobieciarza, nie oznacza, że nie ma szacunku do własnej osoby...savanna pisze:Moze dla nie ktorych szacunek do siebie do zbedny balasta dla mnie to rzecz najwazniejsza.A facetow jest pelno wiec....
Moderator: Zespół I
...to, że ktoś potrafi kochać kobieciarza, nie oznacza, że nie ma szacunku do własnej osoby...savanna pisze:Moze dla nie ktorych szacunek do siebie do zbedny balasta dla mnie to rzecz najwazniejsza.A facetow jest pelno wiec....

I tu Valentinka trafila w 10-tke!!!Zupelnie sie z nia zgadzam!Serce nie sluga!Łatwo jest powiedziec ze np. "brzydze sie zdrada,nigdy bym nie wybaczyla" dopoki sie nie jest w takiej sytuacji!Ciezko jest z dni na dzien zapomniec np o wieloletnim zwiazku z kochanym facetem,ktory po raz pierwszy okazal "chwile slabosci"!Valentina pisze:...to, że ktoś potrafi kochać kobieciarza, nie oznacza, że nie ma szacunku do własnej osoby...savanna pisze:Moze dla nie ktorych szacunek do siebie do zbedny balasta dla mnie to rzecz najwazniejsza.A facetow jest pelno wiec....
latwo jest gdybac i mówić, że jest pelno facetow.. Tak jak dzieczyny napisaly serce nie sluga. Trudno zakochanej kobiecie myslec racjonalnie jak ma na nosie rozowe okulary!!natala82 pisze:Valentina pisze:...to, że ktoś potrafi kochać kobieciarza, nie oznacza, że nie ma szacunku do własnej osoby...savanna pisze:Moze dla nie ktorych szacunek do siebie do zbedny balasta dla mnie to rzecz najwazniejsza.A facetow jest pelno wiec....

Święta racja. A dzieje się tak dlatego, że oceniamy ludzi po sobie(jeśli kłamię, to podejrzewam wszystkich naokoło o kłamstwo, jeśli zdradzam to podejrzewam drugą połówkę o to samo)MonisiaPP pisze:Tak to jest ze Ci co zdradzaja sa zaborczy! Kazą siedziec w domu, robia afery o kolegów... takie zycie!