Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kama39
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: kama39 » 06 wrz 2014, 00:15

Dziekuje wszystkim za komentarze i opinie na temat moich zdjec. Co do oczu to moge sie zgodzic, ze wygladaja dojrzalej niz u 20-30 letniej kobiety. No coz, czas leci a ja nic z oczami nigdy nie robilam wiec to normalne ze mam troche zmarszczek, oczy moze z wiekiem lekko sie zapadly. Ale co tam, i tak uwazam, ze na 40-latke nie wygladam i tak tez sie czuje. Moj ubior na zdjeciach tez nie kazdemu musi sie podobac ale nie myslcie, ze tak chodze na codzien. To byla tylko stylizacja do sesji. Wogole nie nosze marynarek, wole krotkie skorzane kurteczki. Na codzien chodze ubrana raczej sportowo. A tak wogole tancze w grupie kobiet, w ktorej jestem najstarsza. Jedna laska jest o 10 lat mlodsza a pozostale od 15 do 20 latek mniej maja. I wcale za bardzo od nich nie odstaje. Same mozecie porownac.
https://plus.google.com/photos/11045850 ... banner=pwa" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 wrz 2014, 00:31

Kamuś, tło masz cudowne!!! (giggle (giggle Zapuść włoski, chociaż 5cm i będziesz wyglądała najpiękniej i najmłodziej. Teraz też najpiekniej ale fryz zdradza wiek.Popatrz na młodsze.Proste topielice (giggle
Czemu one takie grube ?
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 06 wrz 2014, 07:46

Kama wyglądasz pięknie, nie jedna 20 może pozazdrościć figury i podziwiam, a zarazem zazdroszczę takiej pasji jak taniec (yes) (yes) (yes)
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 wrz 2014, 09:34

Kama faktycznie towarzystwo doborowe :)fajnie wygladacie w kupie .
Powiedz ty nigdy nie mialas dlugich wlosow?
przeciez nie masz trzech piorek ,nie probowalas nigdy cos zmienic zapuscic ,uczesac inaczej ?

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 06 wrz 2014, 10:18

zgadzam się z Urlike , fryzura wiele by zmieniła
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 wrz 2014, 10:23

znaczy ta fryzura co jest teraz jest fajna i pasuje ,ale juz jest za dlugo.
od lat tak samo.

Awatar użytkownika
Livulka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Livulka » 06 wrz 2014, 13:30

Kama bez podlizów,ale jesteś tam jedyną na której można oko zawiesić (giggle
http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false;

JAK WEJŚĆ DO GALERII ZAMKNIĘTEJ
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... =26&t=2799" onclick="window.open(this.href);return false;

SAMOUCZEK DLA UŻYTKOWNIKÓW
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajrzycie także na nasz portal, można tam przeczytać interesujące artykuły http://beautywpolsce.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
kama39
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kama39 » 06 wrz 2014, 13:42

Nie przesadzaj Livulka :-) Same ladne laski i prawie wszystkie ok. 20-stki.
Mialam kiedys dlugie wlosy ale nie wygladam ladnie z dlugimi. Moje wlosy sa bardzo sztywne i ciezkie i jak tylko urosna troche dluzsze sa takie ulizane i padniete ze wygladam jakbym miala trzy wloski na krzyz. Nawet przy obecnej dlugosci nie udaje mi sie ich jakos napuszyc, rozczochrac. Nie pomagaja zele ani lakiery, po godzince wlosy juz sa uklepane. Dlatego nie zmieniam fryzury bo taka jest najpraktyczniejsza. Chociaz przyznaje, ze rzeczywiscie juz za dlugo ja mam i nudzi mi sie. No ale nie mam lepszej alternatywy. Przy wszystkich innych fryzurach jakie mialam bylo za duzo roboty a efekt i tak nie trzymal sie dlugo.

Awatar użytkownika
bellaluna
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bellaluna » 06 wrz 2014, 16:19

Kama no ta ja tez zrobilam test z corka-nastolatka (giggle
Ale pokazalam Jej te fotki wlasnie na tle grupy. Dala Ci w zaleznosci od zdjecia i ujecia od 31-35 lat (clin
Uznala, ze jedna z pan, ktore tam sa napewno jest starsza od Ciebie, na ktoryms zdjeciu, ktora stoi obok (clin

Awatar użytkownika
kama39
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kama39 » 06 wrz 2014, 16:35

No prosze, czyli jednak nie pani po czterdziestce :-) (kiss
Uratowalas mi humor ;-) Zartuje (giggle . Wcale sie nie przejmuje opinia innych bo kazdy ma inny subiektywny odbior, najwazniejsze ze ja sama czuje sie dobrze we wlasnej skorze. A przed liftingiem czulam ze moj wyglad nie pasuje do tego jak sie czuje i to mnie dolowalo. A teraz jest ok.
A gdyby ktos mial konkretne propozycje na fryzurke dla mnie to chetnie obejrze. Tylko moje wlosy naprawde nie do wszystkiego sie nadaja. Sa sztywne, ciezkie a przy odrobinie wilgoci wygladam jakby mnie krowa ulizala ;-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”