Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: Michitka » 12 sie 2014, 14:28

Sabrina pisze:U mnie na pierwszym miejscu jest zdrowie,potem pieniądze. Czyli gdy bym miala byc biedna ale zdrowa az do smierci,to wybieram biede,bo zawsze miala bym nadzieje ze jak mam zdrowie to jakos to bedzie. Wszedze mogę iść o wlasnych nogach,uzbierac pieniadze i poleciec do cieplego kraju,mieszkac w szalasie,jesc banany...
Nic po pieniadzach jak czlowiek jest schorowany.
Ja mogla bym miec bogatego faceta którego bym nie kochala,tylko zebym nie musiala z nim do łózka chodzić,chyba ze byl by zajebi...pociągający,przystojny,bo u mnie sex nie idzie w parze z uczuciem.
Nie mogla bym byc z kimś od kogo mnie odrzuca,a musiala bym z nim sypiać nawet jak by mial miliony (no)
Dzieci moje maja być szczęsliwe,a jak to szczęscie osiągną, to dla mnie nie jest istotne,bo jak oni bedą,to i ja bede.
Inaczej czlowiek patrzy na pieniadze jak caly czas zyje na jakimś takim zwyklym poziomie. Ma normalną prace,zbiera na auto,zbiera na urlop,zbiera na buty.....i tak sobie ludzie żyją,a jeszcze do tego jak sie kochają,to jest super. Gorzej jak zylo sie na wyzszym poziomie i nagle dup,spadlo sie do klasy nizszej. Milość przechodzi,szacunek znika,zero seksu,pojawiają sie zgrzyty,kłótnie i to jest lipa.
Jak konczą sie pieniadze,konczy sie i milość,zgoda,zrozumienie i nikt mi tego nie przegada. (whew (shake
I pisze to osoba z doświadczeniem to może i daje do myślenia...
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

celka-xx
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: celka-xx » 12 sie 2014, 15:54

Oczywiście nie miałam na mysli skrajności - pieniądze za wszelką cenę - kosztem zdrowia, lub małżeństwa z dziadem od którego mnie odrzuca.
Bardziej myślałam o powiedzeniu "z ładnej miski się nie najesz".
Myślę, że u 99% zdrowie jest na pierwszym miejscu.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 sie 2014, 18:19

Z innej beczki . Nabyłam taki lakier (Ados 711 za 6zł), bo bardzo lubię ten odcień niebieskiego. Jeszcze mi się nigdy nie zdażyło aby obce osoby chwaliły kolor , a z tym już dwie panie chwaliły . Nie mówiąc o siostrze, której jeden odstąpiłam i pani , która mierzyła mi ciśnienie (giggle . Czyli musi być ładny....
20140812_131044.jpg
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 12 sie 2014, 18:58

Babina masz piękne paznokcie (yes) kolorek też mi się bardzo podoba.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 sie 2014, 22:28

Babina,kolor super,paznokcie super,kształt palców super (yes)
Moja córka próbowała zrobić ombre na youtube pokazuja jak takie cudo zrobić,ale jej jakos nie wychodziło
http://www.pinterest.com/pin/276901077064319030/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 sie 2014, 22:53

No co, Wy? Paznokcie jak paznokcie....Ombre też próbowałam ale źle się czułam, bo wycinam skórki i muszę mieć idealnie gładko wokół paznokcia, a takie ścieranie lakieru patyczkiem nigdy nie wyjdzie ładnie.....
Ale przyznaję, że na You toobie niektóre są piękne.
Ten lakier jest z kolekcji letniej , jakby neonowy ,niebieski, na opalonej stopie też pięknie wygląda.Jest na Allegro ale dużo chcą za przesyłkę. Ja kupiłam w Inter Marche, powinien być na bazarach, bo to chyba polska , tania marka
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 13 sie 2014, 10:43

Babina sama wycinasz skórki ? jak sama to napisz czym najłatwiej, bo ja mam teraz problem z paznokciami,jakiś czas ( nie długi, raptem chyba z 5 razy ) robiłam u manicurzystki żele i jak zaprzestałam, to nie mogą do siebie dojść, jeszcze mi zostało tak z pół centymetra do odrośnięcia, ale są bardzo osłabione. Chciałabym sobie te skórki sama usuwać, ale tak łagodnie, bo podobno tym można osłabić najszybciej macierz paznokcia.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 sie 2014, 10:46

Jeszcze nigdy nie wycinalam skórek. Od zawsze spycham je w dół paznokciem i nie mam nawet na milimetr (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 sie 2014, 12:33

To zazdroszczę, ja od zawsze wycinałam ( nawet u stóp) Chciałabym przestać ale nie mogę (giggle . Próbowałam zacząć od małego palca i zawsze się złamię. Muszę wycinać minimum co tydzień. szkoda czasu ale najgorzej zacząć.
Tak samo usuwam kamień z zębów co kilka miesięcy a koleżanki, które nigdy tego nie robiły nie mają takich problemów.....
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 sie 2014, 18:36

jesli chcesz babina przestac z wycinaniem skorek, mozesz kupic preparat do ich usuwania.
po niedlugim czasie nie beda tak narastaly i tez bedziesz mogla tylko odsuwac.
mam sprawdzone preparaty z firmy la femme, mavala- oba dostepne w necie.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”