Moderator: Zespół I
Spokojnie Aneta, przeciez wizyte u ortodonty bedziesz miec w innym terminie, więc nic straconego.Aneta1981 pisze: Tak się cieszyłam a tu nici se spotkania z wami.
No cóż szyszunia, o ile pamiętam wrocławskie noski tez juz miały swoje spotkanko...szyszunia pisze:hej choc jestem daleko i to mnie nie dotyczy to czemu tulko cycuszki :lol: sie spotykaja?
Moze naprawde zrobimy takie spotkanie?!W listopadzie bylam na super imprezce konczacej sezon motocyklowy gdzie byli ludzie z calej Polski.Zorganizowalismy sie e-mailami.Fajny hotelik,ci ktorzy chcieli spali,fajna sala z parkietem,super DJ,pelne stoly jedzenia i wodeczki.Nawet na imprezie sylwestrowej tak sie nie ubawilam.Nie pamietam po ile sie skladalismy na osobe ale jutro spytam.Moglybysmy przyjechac z naszymi facetami ale by bylo zbiorowe macanko :P :twisted:A dla nas...moze zaprosic tych panow,ktorzy powiekszali penisyKamilka pisze: Zatem do dziewczyn przed: jak już klepniecie termin op (i te które mają już klepnięty) to napiszcie w moim i mocci wątku kto i kiedy a ustalimy z wyprzedzeniem np.2-3 tygodni nasz meeting. Paula oczywiście gość honorowy! Ale i nie tylko!