Moderator: Zespół I
no i jak dla mnie wielkie dzieki...ja jestem wlasnie taka laska obita skora...i teraz mi przykro...wiem to twoje zdanie tylko...i wiez co..ja jakos uwazam sie za kobiete..mialas pretensje do kobiety...a sama troche nie myslisz o tym co piszesz..ze kogos to moze zranic...to jest zajebista tolerancja...Dzika pisze:.pare razy spotkalo mnie z tego powodu smiesznych jak i przykrych sytuacji....
nie lubie lasek o anorektycznym wygladzie.Kobieta to ma byc kobieta, a nie kosci obite skora.
Jak dla mnie kazda kobieta moze byc piekna, wystarczy ze pieknie sie porusza, uwodzi spojrzeniem...i to wcale nie musi byc stereotypowa, typowa dla dzisiejszego spoleczenstwa pieknosc.Wystarczy miec to cos:P
nie no cos ty Sam..chwalic niech chwali :) ja tez lubie J.lo ale nie beyonce np ..ale chwalic a w niezbyt ladny sposob krytykowac innych to juz leciutka przesada...Samanthii pisze:Angela, skarbie......olej to, bo jestes fajna laseczka-
...
...sama zauwazylas ,ze Dzika lubi grubsze- Lopezke np.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20jezy.gif, bo pewnie sama nie jest szczypiorkiem...![]()
Kazdy chwali tutaj swoj typ- a to nie fair !!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
tyra banks..no wlasnie...starsza babka a jaka klasa!!! no i ten wygladmara pisze:ja tez nie cierpie eksponowania kraglosci przez kobiety. nienawidze jennifer lopez- ot zwykla latynoska z duzym kufrem co to sie na wielka pania kreuje (mysli, ze jak zalozy futro i zloto to bedzie miec klase). bellucci jest dla mnie nie tlusta a zbyt spuchnieta. nie zebym lubila typ anorektycznych modelek, bron boze. lubie jak kobieta jest apetyczna ale w pewnych granicach- patrz modelki victoria's secret. z brunetek wymienie tu tyre banks i naomi. lima wogole odpada- widzialam ostatnio program gdzie byla bez makijazu i sorry ale to juz ja rano potargana wygladam o niebo lepiej. bez sztabu ludzi wyglada jak niedomyta joanna horodynska (bez urazy ale tak wygladala).