Moderator: Zespół I
hejLilith pisze:No i trafiło na mnie. Za miesiąc kupujemy mieszkanie pod miastem. Nasze pierwsze więc jesteśmy bardzo podekscytowani. To będzie moja 21-wsza przeprowadzkaNo i teraz się zacznie... Ceny wykończenia mieszkania w stanie developerskim są kosmiczne!! Może któraś z Was ma patent, jak troszkę zaoszczędzić na tym lub owym
Urządzalyście się więc poradźcie coś, proszę,, bo ja jestem całkiem zielna w temacie. Chodzi o ściany, podłogi, schody, ogrzewanie podłogowe, podwieszane sufity, ścianki k/g itp. Uff... Wszelkie rady i sugestie mile widziane. Będę baaaaaaardzooo wdzięczna
JonaS, na razie kupuję mieszkanie ale się tam od razu nie wprowadzam. Najpierw muszę je wykończyć, a nie wiem ile to pochłonie czasu i pieniędzy, bo mieszkanie jest sporawe i w stanie deweloperskim. Też mieliśmy rezerwację na mieszkanie w budowie ale zrezygnowaliśmy z niego, bo nie chcieliśmy czekać aż budowa się zakończy, czy w ogóle i kiedy i dopłacać górką do całej zabawy kilka tysi więcejJonaS pisze:Lilith
nie wiem czy dobrze zrozumialam za miesiac kupujesz mieszkanie.. i od razu sie wprowadzasz tak?
pytam bo jestesmy na podobnym etapie z tym ze czekamy az inwestycja sie zakonczy i co jakis czas wplacamy kolejne raty do dewelopera.. na chwile obecna mamy wplacone 2 w tym miesiacu trzecia