jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 17 sty 2006, 09:29

Lilith pisze: A ja, głupia, dla 5dag kiełbasy całego wieprza trzymam :oops: . No i tyle mam do powiedzenia :evil:
Lilith ważyłaś go? Ciekawe ile to cm wyjdzie??? To jeszcze zależy czy kiełbasa gruba czy cieńka parówka???? :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 17 sty 2006, 12:56

mnie dziś jest bardzo smutno.....dziś rano zmarł mój teść..... wiedzieliśmy że jego światełko gaśnie...ale chyba nikt nie jest w stanie przygotowac się do tego mimo tego że wie, że ta chwia jest bliżej niż dalej...........
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 17 sty 2006, 12:57

Przykro mi bardzo :( :( :(
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 17 sty 2006, 18:19

Aleksandra pisze:mnie dziś jest bardzo smutno.....dziś rano zmarł mój teść..... wiedzieliśmy że jego światełko gaśnie...ale chyba nikt nie jest w stanie przygotowac się do tego mimo tego że wie, że ta chwia jest bliżej niż dalej...........
wyrazy współczucia :cry:

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 18 sty 2006, 00:48

oj mnie tez jest przykro :(

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 18 sty 2006, 08:53

Przykro mi :( pamiętam jak umarl ojciec mojego narzeczonego, nie bylismy malzenstwem i wtedy jakos tak nie umialam sie zachowac... to sa bardzo ciezkie sytuacje

A mi dzis jest smutno, bo moj narzeczony znow przepadl, jak kamien w wode... :evil: Tylko pewnie znow bylo tak, ze źli ludzie poukladali mu w glowie i nastawili przeciwko Monisi :( :( :( a on biedak taki zagubiony!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

tak!

Post autor: PINESKA » 18 sty 2006, 08:58

jestem szcześliwa z kamilem ale jest mały problem ma siostre która jest o niego pamicznie zazdrosna..nie lubi mnie dokucza mi jak siedziemy razem przy stole....ostatnio podcieła sobie zyły(hahahah to małolata) bo chcieliśmy spedzic sami sylwestra a nie z nia.....on to bierze bardzo do siebie ja jeszcze bardziej...SMUTNO MI!!!
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Anna77
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: tak!

Post autor: Anna77 » 18 sty 2006, 10:52

PINESKA pisze:....ostatnio podcieła sobie zyły(hahahah to małolata) bo chcieliśmy spedzic sami sylwestra a nie z nia.....on to bierze bardzo do siebie ja jeszcze bardziej...SMUTNO MI!!!
Pineska to masz problem mim zdaniem powinniście to zgłosić do psychologa bo mogą być kłopoty. Nastolatki są bardzo nieobliczalne, a chorobliwa zazdrość może skończyć się tragedią skoro już zrobiła coś takiego. Na pocieszenie powiem Ci że jeżeli szczęśliwie przebrniecie przez ten okres to później z tego wyrośnie.
Powinnaś się z nią zaprzyjaźnić to nie łatwe ale może w ten sposób jakoś pogodzi się z rywalką o względy starszego brata. Postaw się w jej sytuacji może to pomoże nawiązać Ci z nią kontakt. Na pewno nie można tego ignorować, ale też nie pozwól wejść sobie na głowę.
dr £Â±tkowski, 375cc,okr±g³e,¶redni profil.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Re: tak!

Post autor: PINESKA » 18 sty 2006, 14:31

Anna77 masz apsolutna racje tyle tylkoz eona nie widzi problemu i udaje ze go nie ma ona mimo to ze wszyscy dookoła muwią jej zeby przestała i pogodziła sie z mysla ze jej brat jest duzy i zakłada nowa rodzine ...bardzo ja lubie ale jednak 18-latka jeste trudna do rozgryzienia a o psychologu nie ma mowy chyba by mnie zabiła jak bym jej zaproponowała...masz racje trzeba problem przeczekac...
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Anna77
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Anna77 » 18 sty 2006, 15:15

TO ONA ma 18lat!!(myslałam że około 15) Tzn. że jest dorosłą dziewczyną i tylko 3 lata młodszą od Ciebie. W takim razie może twój facet powinien znią poważnie pogadać. Nie ma chłopaka? Może ma jakieś kompleksy? I dlatego przerzuca swoje zainteresowanie na brata. Masz ciężki orzech do zgryzienia.
dr £Â±tkowski, 375cc,okr±g³e,¶redni profil.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”