Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: cyryl-bea » 01 kwie 2014, 19:55

marena103 pisze:ulla jak stwierdziłaś dochodzisz dopiero do wieku joli i daleko ci do starzenia....
a co byś powiedziała na różnicę wieku 65-85, jest czy nie?
no sory
kobieta 40-letnia jest kwintsencją kobiecości, ale nie 60-latka, nawet jak w ciuchach wygląd bosko, to w bikini już nie, 20 lat chodziłam na aerobic, siłownię, basen, też widziałam kobiety w różnym wieku, nadal widzę, chodzi mi o rozebrane kobiety, i niestety cudu już nie ma, skóra się starzeję , pojawiają się drobniutkie jak babie lato kreseczki na skórze, dłoni, ud, rąk taka siateczka jak mgiełka , i od razu widać czy ktoś ma 65 czy 78 lat. Tak samo jak widać różnicę miedzy 25 latką a 45 latką, każda dekada jest zauważalna, no może najmiej między 30-40....
dlatego uważam że konkurs gdzie wszystkie do jednego wora, niech sobie będzie tylko nie powinien mieć nazwy miss, bo wybory miss to od zarania dziejów wybory piękna, a nie dojrzałości wewnętrznej i wewnętrznego piękna... (giggle

racji nie masz kochana wejdz sobie na miss babci brazylia najmodsza laska ma 48 najstarsza 70+
wyglara 60+
i wcale nie trzeba katowac sie silownia
silownia to ciezka praca a widziaas kiedys mlodo wygladajacego osilka lub kogos ciezko pracujacego fizycznie co mlodo wyglada - bo ja nie
rozciaganie, saukna, plywanie, masaze, odpowiednia dieta, wysypanie sie, moze znacznie wiecej

i powiem ci ze 90% zadbanych 20 czkawki by dostala na ich widok
a to przypomnienie
http://www.youtube.com/watch?v=S2HrV-O3fiI" onclick="window.open(this.href);return false;

a to wybory miss bikini warunek ukonczone 50 lat
http://jegostrona.pl/erotyka/galeria/43 ... zdjec.html" onclick="window.open(this.href);return false;

jak to moj dziadek mowil niemozliwe to jest tylko parasol w tylku otworzyc (muscle

a niebieska tu moze potwierdzic ze wiem o czym mowie (angel

ps. niebieska ten twoj wirus zjedliwy zalatwilas mnie prez fona i gols tez juz mamy taki sam (giggle
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 kwie 2014, 20:45

Cyryl zrob sobie dokladne zdjecia w stroju kapielowym,a za 10 lat kolejne takie same fotki ,a zobaczysz jak ci sie cialo zmienilo.
nie ma co porownywac stunningowanych babc z Brazylii w bikini z tymi naszymi co z pieskami i wnukami na rekach startuja do tytulu miss (happy .
Z reszta te nasze kandydatki chca udowadnic ze sa takie jeszcze zywe i tyle jeszcze moga w zyciu.
A Brazylijki chca pokazac ze sa jeszcze sexi,zupelnie inne zalozenia obu konkursow.

Tylko ze dobre samopoczucie i wiara w swoja witalnosc to jedno, a wyglad o czym innym swiadczy bo zawsze z ktorejs strony metryka wylazi.
A to przez kolana , a to łokocie,szyja ,dlonie ,talia ,ramiona i miecho spod pach,wystaczy zwrocic uwage na szczegoly ,bo u kazdej kobitki zawsze sie jakas slaba strona znajdzie co sie najszybciej postarzeje:)
Na ile sfotoszopowane sa te zdjecia babc z brazylii i jeszcze ile przygotowan te panie przeszly zanim wystapily na wybiegu ile pudru ,masci nawalonych,troche z nich ta szpalche zmyc i tak samo beda wygladac jak te nasze kandydatki (giggle
ja tam, w cuda nie wierze ,w naturze zawsze jest po kobiecie widac jej wiek .Tak jak Marzena pisze ,skora 40-50 60 70 latki inna i kwita.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 kwie 2014, 22:02

ullrike czepiasz sie troche.
nawet najpiekniejsze mlode kobiety maja rozne defekty.
i to takie, ktorym nie zaradzi medycyna estetyczna: grube lydki, krotkie szyje, brzydkie dlonie, cellu.
idealy sa tylko w photoshopie, a piekna kobiete oglada sie calosciowo i nikt nawet nie zauwazy, ze ma lokcie przymarszczone czy cos.
zreszta masaz ostra gabka znakomicie niweluje problemy ze skora na lokciach i kolanach i nic nie kosztuje.
o zadnym miechu spod pach nie ma mowy, jesli sie dba o figure.
ja osmielilabym sie na stwierdzenie, ze duza czesc kobiet nigdy nie wygladala jak te z linkow, albo bardzo krociotko tylko.
pozniej sie zwyczajnie zapuscily.
dawno juz to pisalam na forum, ale powtorze:
nasz wyglad, nasze postrzeganie siebie jest sprawa wyboru.
albo wybieramy babciowanie albo chcemy byc sexi.
jesli sie damy zagnac do wnukow i swiata poza nimi nie widzimy- czego sie spodziewac?
chcemy byc sexi- dbamy o siebie.
proste.
pomijajac skrajnie trudne warunki zyciowe- kazda moze tak wygladac, ale nie musi- jej sprawa.
jedno co raczej wszystkie z tych babek maja zrobione to cyce, reszta jest do osiagniecia naturalnie.
no, to ja wygrzebalam z kosza zapomniane banki chinskie i sie wymasowalam.
bo ja tez chce byc sexi babcia!
a cyryl wie o czym mowi, bo sama jest najlepszym przykladem, ze twarz i cialo nie nadaza za metryka.
i nawet jesli za 10 lat na zdjeciu wyjdzie jej, ze sie troszke zepsula, to dalej bedzie o lata swietlne przed kilkoma mlodszymi rocznikami.

cyryl, no rozumiem, zes przyjela mojego wira, tylko dlaczego ja mam go ciagle tyle samo?
powinnam miec mniej

Bebaczka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Bebaczka » 01 kwie 2014, 22:33

Metryka wylazi bo to jest konkurs dla 50+ kobiet a nie dla 20tek. Jakby , kobieta 50 albo 60 letna wygladal tak jak jak 20latka to kazdy by powiedzial , ze to wynaturzenie. Swoja droga to podziwiam kandydatki konkursu za odwage. Znaczna wiekszosc kolezanek z forum panicznie boi sie przyznac do jakiejkolwiek op plastycznej no bo co by ludzie powiedzieli.Fajnie, ze te kobiety maja na tyle jaj, ze nie boja sie krytyki i nie chca dac sie zamiesc pod dywan i cicho tam siedziec tylko dlatego, ze przekroczyly 50 lat.
Cyryl klapa opada ale nie dodalas ile masz lat .

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 kwie 2014, 22:56

tak jak obieclalam godzinke trwal pokaz

wyglad to ciezka sprawa
po pierwsze nie wystarczy chciec trzeba dzialac i kiedy ktos tylko chce i zzera krowki ja w tym czasie pije sok z rzotkwi i zajadam sie lisciem salaty - nic za darmo
a zamiast ogladac kolejny odcinek nw spolnej (w sobote ponoc hurtem) jezdze po 40km na rolkach w tym czasie
staram sie ruszac, ale nie meczyc bo nie lubie

to tak jak z rzuceniem palenia z samego gadania od jutra palenia sie nie rzuci

w pewym wieku, a wiem co mowie (musicie mi wierzyc na slowo) zaczynamy sie sypac z kazdej strony i nie sety musimy wlozyc sporo wysylku w to zeby zachowac wyglad
nie wystarczy silownia, ale tez nie pomoze nadmierna pielegnacja potrzebna jest wiedza i dostarczanie tych elementow ktore szwankuja i naprawianie tego co zostaje zniszczone ale nie doprowadzac do hiper korekcji
nie wolno sie poddawac mowiac i tak sie juz nie da

zawsze mam w myslach dwa cytaty jednen przyjemny
" ze kazda kobieta kiedys bedzie wygladac na 40 lat, a tylko od niej zalezy czy bedzie wygladac na wiecej" Dior
I bardziej drastyczne Gąbrowicza "ze czlowiek do 20 roku zycia ma twarz, a pozniej taka gebe na jaka zapracuje"

i cos w tym jest
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 kwie 2014, 23:28

eee to jednakowoz jeszcze sobie poczekacie Cyryl z kolezanka.. na kolejne edycje konkursu ,
bo teraz i tak nie kwalifikujecie sie z uwagi na swoj mlodociany wiek .
a propos wieku dowiedzilam sie niedawno ze moja szwagierka zostala prababcia w wieku 55 lat.To jest dopiero COS!!
zaimponowala jak piorun.

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 kwie 2014, 23:39

moze cie zaskocze a moze nie
w miss babcia brazylia kilka lasek byly mlodsze ode mnie, wiec juz od dawna moglabym brac udzial (emo

ja chyba jeszcze nikomu nie powiedzialam ile lat mam na prawde takie obciazenie genetyczne po mamie i babci (giggle (emo zawsze odejme chocby ciut ale od razu lepiej sie czuje (itwasntme
chocby roczek albo dawa a co tam (dance
cyryl-bea

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 kwie 2014, 23:44

A ja do piecdziesiatki sobie dodawalam :)
teraz mowie tyle ile mam hihi.
Zobaczymy co bedzie po 60 ..

a to i ja wam wstawie fotki kawa na lawe ,twarzy widoku wam oszczedzilam ,..zobaczcie jak to mozna na tej samej plazy w roznych ujeciach roznie wygladac. (giggle
zalezy co sie chce komu pokazac (giggle
DSC09290 - Kopia.JPG
DSC09005 - Kopia.JPG

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 kwie 2014, 23:47

nie no co ty ja sobie nigdy nie dodawalam nawet jak mialam 13 lat twierdzilam ze mam 9
az sie ze mnie rodzice smiali ze mam zadatki na prawdziwa kobiete (giggle
cyryl-bea

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 02 kwie 2014, 00:10

a nie obawiasz się, że na boku szepczą ..." taka młoda , a tak staro wygląda..". Ja zawsze dodaje 3-5. Teraz mówię, że dobijam do 60. Widzę ten szok w oczach i mnie to rajcuje (giggle (giggle (giggle (giggle . Niedawno zeznawałam jako świadek w sądzie i miałam problem z podaniem wieku. Dodałam rok, bo jestem z grudnia, a podałam jakbym skończyła 57 (giggle . Widziałam jak panią prokurator rzuciło. Potem na korytarzu, pochwaliła, że fajnie wyglądam w okularach (założyłam do przeczytania tekstu).Ja się zaśmiałam, że dobrze , bo zasłaniają zmarszczki. Ona na to, że nikt mi nie daje pięćdziesiątki. Potem się zmitygowała, że wygadała się o plotkowaniu o świadkach i szybko zmieniła temat......
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”