Babinka , gratuluje szybkiej sprzedazy . Ja tez zrobilam interes w Polsce , sprzedalam , teraz szykuje sie do kupna .
Nad morzem przywitala mnie wichura , tak porywcza ze myslalam ze mnie zwieje razem z walizkami nie jestem jeszcze szczuplutka mimo ze zgubilam 11 kg a i walizki z prezentami tez wazyly sporo mimo to nie dalo sie wygrac z wiatrem wiec wozilam sie przez dwa dni tylko taksowkami . Na koniec dnia doslownie wieczorami przez dwa dni buszowalam po centrach w Gdansku i tym najwiekszym w europie bodajze w Gdynii . Tak jakos intuicyjnie robilam zakupy , raczej mocno dopasowane bym miala na przyszlosc , no i typowo wiosenne ciuchy . Buty i torebki tez znalazly sie w moich zdobyczach . Troche kupilam w sklepie Solar ktory najbardziej mi sie spodobal , klasyka jaka lubie + dodatki pasujace do calosci , zahaczylam o Mochito , tanio i inna kategoria niz w Solarze ale cos upolowalam choc nie wszystko mi sie tam podobalo . W Venezja byly buty i torebka i cos tam jeszcze w innych sklepach . Ogolnie wypadlo bardzo dobrze . W Inglocie zostawilam majatek
Mam w planach powrot do Polski za kilka tygodni
Dziewczyny , dziekuje za uwagi i mile komentarze o blogu . Postaram sie cos jeszcze zmienic , moze wlasnie z latwym dodawaniem komentarzy . Kolor czarny jako tlo byl moim zamierzeniem , taki zawsze mi sie podobal na innych blogach makijazowych i koniecznie w polaczeniu z fuksja , ale nie twierdze ze nie zmienie na ciut jasniejszy jesli sie uda , nie bedzie to jednak bialy czy inny bardzo jasny jakich jest bardzo duzo . Do makijazy dla niebieskich oczu bede malowala corke , ona ma takie teczowki ( to ta w naglowku cala w piorach) . Jedynie co mnie troche drazni ze nie wiem jak przejsc na czcionke polska i latwo wyjsc by znowu bylo po francusku bo z tego komputera korzysta tez maz . Moze ktos cos doradzi ?
Babinka , jesli obsypuja Ci sie cienie na rzesach to albo masz mocno pudrowe cienie i nie strzepujesz ich z pedzelka ( ja zawsze tak robie) albo musisz zmienic sposob nakladania ich na powieke . Najlepszy pedzelek do sypiacych sie cieni to plaski tzw jezyczkowy i nie zamiatasz nim tylko przyciskasz pedzelek z cieniem w powieke , kawalek po kawalku , ciagle strzepujac nadmiar przy nakladaniu . Pomagaja tez bazy do powiek , one trzymaja cien i podbijaja kolor .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025