Allegro, Buyvip ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 10 sty 2006, 20:51

dziewczyny, czytam to wszystko trochę z przerażeniem, bo wydaje mi się, że w pewnym sensie nie pasuję do Was ... :wink: tzn. nie stać mnie na to żeby często kupować oryginalne ciuchy np. bebe albo drogie kosmetyki...
Na allegro kupuję głównie sexy bieliznę np. sisi_butik , dzagulec , www_sweet-sin_pl , Asiq_R , kukuryku_2005 ... Biżuterię raczej tanią np. aga_de_bronze bo lubię oryginalne wyroby niedostępne w sklepach a tą droższa wolę osobiście przymierzyć...
Najczęściej jednak kupuję akcesoria komputerowe itp. :D
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 21:06

sylwik pisze:dziewczyny, czytam to wszystko trochę z przerażeniem, bo wydaje mi się, że w pewnym sensie nie pasuję do Was ... :wink: tzn. nie stać mnie na to żeby często kupować oryginalne ciuchy np. bebe albo drogie kosmetyki...
Ale czemu tak uwazasz... :cry: ???? Dlaczego sadzisz ,ze nie pasujesz do nas..przeciez pieniadze nie swiadcza o czlowieku,to,ze Ciebie nie stac na takie rzeczy nie oznacza,ze jestes inna czy cos w tym rodzaju..ja napewno tak tego nie postrzegam.Nigdy nie patrze na to czy ktos ma czy nie ma bo rozne sa sytuacje w zyciu,i roznie moze sie los potoczyc.Nie powinnas sie tak czuc napewno..no i sie nie przejmuj tym wogole :wink: :wink: glowa do gory :wink: pieniadze to nie wszystko..jak ich nie ma jest czasem kiepsko..a jak sa to moze byc jeszcze gorzej :roll: :roll:

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 21:12

Ja tu sie rozpisalam..a tu o maly wlos ktos by mnie przelicytowal z bluza....nu..nu nu..!!!!!!!!!!!!! :D

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 10 sty 2006, 21:24

wiem co masz na myśli... przytłoczyło mnie dziś bo akurat doszłam do forum o nianiach i catteringu i jeszcze to allegro :lol:
Zastanowiło mnie, czy op nie są dla kobiet, które na to stać po prostu, a nie dla takich jak ja, które muszą kombinować z kredytami żeby spełnić swoje marzenia i pozbyć się komleksów :) A może zamiast kredytowć cycki powinnam wpłacić na lokatę, żeby mój syn mógł iść na studia jak osiągnie odpowiedni wiek? Wiecie, co mam na myśli... Kac moralny albo coś w tym rodzaju.
Ja generalnie nie mam uprzedzeń i lubię ludzi po prostu, za to jacy są a nie w jakim domu mieszkają i jak bardzo markowe ciuchy noszą :!: Nie o to chodzi. Kiedyś miałam co chciałam ale teraz... wybrałam miłość i zrezygnowałam z dóbr oddając prawie wszystko ex mężowi, dobrowolnie :D I teraz po 10 latach buduję mój świat od nowa a nie mam już 20 lat :roll:
Jak pisałam, przeraża mnie to :shock:
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 10 sty 2006, 21:24

wiki1 czyżby jakaś aukcja u fufu :?: :D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
21.02.2006 - Dr. Skupin 325cc okrag³e

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 21:27

kifka pisze:wiki1 czyżby jakaś aukcja u fuf :?: :D
nooo... :roll: :roll: oczywiscie..taka kruciutenka czarna bluza bebe..jeszcze sie czaje na ten dres ale napisalam do niej czy ma w innym kolorze bo juz sama nie wiem na co sie zdecydowac.. :roll: :roll: normalnie za duzo tych rzecz az oczy mi choddza..ale ty chyba od niej bralas taka bluze welurowa z napisem na kupturze..czyz nie??? :wink:

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 10 sty 2006, 21:30

oj wiki1 jaka ty pamiętliwa jesteś :shock: oczywiście że to byłam ja :twisted: właśnie obserwuje jej aukcje ale nic szczególnego nie wpadło mi w oko a jak juz coś jest to przeważnie M ki, ale poczekam bo widze że wystawia jakieś nowe ciuszki, może akurat dokonam dzisiaj nowego zakupu :D

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 21:33

sylwik pisze:wiem co masz na myśli
No jesli wiesz to dobrze :wink: ..,ja moglabym bardzo duzo na ten temat powiedziec..mi zycie niczego nie poskapilo,tylko teraz jednego,ze w gruncie rzeczy jestem sama przez dlugi czas.. :wink: i naprawde patrzac z perspektywy czasu uwazam,ze pieniadze nie sa tak wazne w zyciu..moga przyniesc takie problemy jakie nie snia sie nikomu wogole.. :cry: :cry: wogole nie rozumiem tego,ze mozna kogos lubic bo je ma..to jest jakies chore..ale niestety czasem tak jest ..ja kompletnie na to nie patrze..

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 21:39

kifka pisze:oj wiki1 jaka ty pamiętliwa jesteś :shock: oczywiście że to byłam ja :twisted: właśnie obserwuje jej aukcje ale nic szczególnego nie wpadło mi w oko a jak juz coś jest to przeważnie M ki, ale poczekam bo widze że wystawia jakieś nowe ciuszki, może akurat dokonam dzisiaj nowego zakupu :D
No :!: :!: :!: tylko aby mnie nie przelicytuj :wink: nie zartuje...

Ja pamietam te bluze,licytowalam ja razem z Toba ale akurat w trakcie dziecko mi wstalo i tak mnie zakrecilo,ze jak juz podlecialam do komputera to aukcja byla zakonczona :cry: ...wiec teraz czaje sie na ten dres...bo jest akurat Xs..ja tez mam zawsze bol,bo gdzie cos mi sie podoba to jest przewaznie M-ka,albo S-ka,a to tez jest na mnie za duze,bo ta rozmiarowka jest inna niz w Polsce..Chociaz z bluz S-ka jest w miare ok,ale spodnie kompletnie odpadaja,nieraz sobie cos kupie jak sie napale,i pozniej mam dola bo musze cos zwezac,poprawiac a tego strasznie nie lubie :twisted:

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 10 sty 2006, 21:45

no coś o tym wiem wiki1 ale jak cos zwęzisz to już traci fason chyba że masz dobrą krawcową :) ale ja wole nie eksperymentować ale na półce zalegaja mi stosy rzeczy z metkami które kupiłam na allegro i ani razu nie miałam na sobie zaduzo tego :roll: musze zrobić jaką wyprzedaż :lol:
O dresik nie musisz sie obawiać nie sprzątne ci go interesują mnie bardziej bluzeczki :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”