czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 09 sty 2006, 08:48

marica pisze:Zarozumiali sa moim zdaniem ludzie kotrzy krytykuja innych w sposob nie smaczny :) albo zarozumiali albo tak strasznie zakompleksieni :)
Dla mnie to lekkie zdufanie w sobie..bo jak mozna kogos oceniac nie znajac tekiej osoby?? Czy po zdjeciu mozna kogos ocenic?? To jakas bzdura ..Tutaj latwo kogos ocenic,ktos wrzucil zdjecie i polowa na nia wsiadlo , a macie ulatwione zadanie bo ja widzicie..powrzucajcie swoje zdjecia to mozna ocenic i was.. :roll: i zobaczymy czy ze zdjecia trafimy w dziesiatke :lol: A przeciez ona tak samo moze byc uczestnikiem tego forum,i pozniej czyta takie bzdury :D.Dziewczyna moze byc zupelnie inna,nikt jej nie zna a obsmarowywujecie ja rowno,co to kogo obchodzi,ze dala tam zdjecie,przeciez to jej sprawa a nie wasza,wiec lepiej niech kazda sie zajmie swoim zyciem i swoja uroda :lol: a nie zajmuje sie cudzym :!:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 09 sty 2006, 11:05

dzizas...jaka jatka...
dziewczyny- czytajcie ze zrozumieniem. nikt nie wypowiedzial sie o tej dziewczynie, ze jest glupia czy pusta. moze zamieszczanie zdjec na sympatii przez poczatkujace gwiazdeczki liczace na sukces, slawe, bogatego sponsora lub kariere modelki zasluguje na takie przymioty to jednak nikt tego nie powiedzial. niektorzy tylko dobitnie wyrazili swoje zdanie na temat urodu (!) tej panny i tego z czym ta uroda sie kojarzy.
i nikt nie krytykuje tutaj bytowania na sympatii w celu poznania przyjaciol, znajomych czy nawet faceta- po to sympatia jest, jednak wiele mlodych i w miare atrakcyjnych dziewczat traktuje to jak fotke.pl albo droge do slawy/sponsora. czesto spotykam sie z tym, ze dziewczyny wysylaja linki do swoich zdjec na sympatii lub na fotce do agencji modelek albo do fotografow- czy one rzeczywiscie szukaja tam przyjazni? nie sadze...
a kwestie sporu o wyzszosc brunetek nad blondynkami pozostawie jak zwykle bez komentarza :?
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
kita
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: kita » 09 sty 2006, 11:17

dziewczyna ta moim zdaniem jest ladna, proporcjonalna(z twarzy), nos nie w moim typie ale pasuje , ksztalt twarzy nic szczegolnego ale tez pasuje, najladniejsze ma usta- chociaz tez nie w moim typie, oczy wcale nie sa duze (moje sa znacznie wieksze i tez zielone), przypomina mi Tyre Banks, jesli chodzi o calosc twarzy.. Podsumowuajc: jest ok, ponad przecietna ale piekna ona nie jest ,jest ladna:)
A tak na marginesie to chcialabym ja zobaczyc bez makijazu i solarium...moja przyajciolka jest piekna bruneta z piekna oliwkowo - kawowa cera (jest jakby mulatka ale geny ma indyjskie) ma piekne zielone oczy, zgrabny malutki nosek znacznie wieksze niz ta dziewczyna, duze piersi i naturalnie bardzo szczupla (nie musi stosowac zadnych diet), ma bardzo kobiece ksztalty tam gdzie trzeba i nie musi sie malowac zeby byc piekna... bo widzicie moim zdaniem piekno kobiety takie zewnetrzne powinno byc oceniane bez zadnego falszerstwa na twarzy w postaci make-upu ... no ale to moja prywatna opinia

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 09 sty 2006, 15:56

może czegoś szukają, może nie. Ich sprawa. Przecież po to mamy internet, żeby wyjść z domu nie wychodząc z niego. Już dawno znudziło mnie ocenianie osób na podstawie informacji jakie umieszcza nt swojej osoby w sieci. Można się pomylić... Co, kto, gdzie i po co - wolność rządzi! Jeżeli chodzi o urodę - chyba się jeszcz taka nie urodziła, coby wszystkim się podobała a w dodatku odpowiadała intelektualnie. Z krytyką można spotkać się wszędzie, ale najczęściej chyba on line, bo live ludzie są oszczędniejsi w słowach :wink: i mniej odważni.
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
doniczka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doniczka » 18 sty 2006, 22:51

nom nom sa gusta i guasciki o ktorych nie nalezy dyskutowac aczkolwie kwyrazeswoja opinie, ja nieakceptuje blondactw. Sa niektore ladnedziewczyny ale nie posiadaja takich magicznych rys twarzy jak brunetki.Miom idealem jest styl Angeliny Jolie,jasna skora i ciemne wlosy albo latynoska Jennifer Lopez,opalona cera i super proste brazowe wlosy.Odpagajac miss swiata i w ogole widac doskonale pomiedzy urodami blondyn a brunetek.Ja sie kreuuje pod grupe tych drogich zdecydowanie.na bnlond sie moze farbne jak bede miala z 50 lat.
after

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 19 sty 2006, 00:30

doniczka pisze:nom nom sa gusta i guasciki o ktorych nie nalezy dyskutowac aczkolwie kwyrazeswoja opinie, ja nieakceptuje blondactw. Sa niektore ladnedziewczyny ale nie posiadaja takich magicznych rys twarzy jak brunetki.Miom idealem jest styl Angeliny Jolie,jasna skora i ciemne wlosy albo latynoska Jennifer Lopez,opalona cera i super proste brazowe wlosy.Odpagajac miss swiata i w ogole widac doskonale pomiedzy urodami blondyn a brunetek.Ja sie kreuuje pod grupe tych drogich zdecydowanie.na bnlond sie moze farbne jak bede miala z 50 lat.
To, mówisz, blondynki nie posiadają takich "rys" twarzy jak brunetki i dlatego widać ( rozumiem, ze chodzi o ) różnicę miedzy "urodami" "blondactw" a tych "drógich"? Hmm..........................
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2006, 10:19

Eddieve pisze:
doniczka pisze:nom nom sa gusta i guasciki o ktorych nie nalezy dyskutowac aczkolwie kwyrazeswoja opinie, ja nieakceptuje blondactw. Sa niektore ladnedziewczyny ale nie posiadaja takich magicznych rys twarzy jak brunetki.Miom idealem jest styl Angeliny Jolie,jasna skora i ciemne wlosy albo latynoska Jennifer Lopez,opalona cera i super proste brazowe wlosy.Odpagajac miss swiata i w ogole widac doskonale pomiedzy urodami blondyn a brunetek.Ja sie kreuuje pod grupe tych drogich zdecydowanie.na bnlond sie moze farbne jak bede miala z 50 lat.
To, mówisz, blondynki nie posiadają takich "rys" twarzy jak brunetki i dlatego widać ( rozumiem, ze chodzi o ) różnicę miedzy "urodami" "blondactw" a tych "drógich"? Hmm..........................
:lol: :lol: :lol:
to teraz dziewczyny,poobserwujcie ile jest "sztucznych" blondyn z zajebistymi rysami twarzy :oops: 8) (chodzi mi o te zafarbowane na blond brunetki albo szatynki... :wink: )

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 19 sty 2006, 10:23

szkoda gadac... doniczka, taka blondactwa do brunectwa- pisz czytelniej, bo trudno zrozumiec co napisalas... zanim wyslesz posta wez go przeczytaj i popraw pliz...
a co do reszty- bez komentarza :roll:
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
doniczka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doniczka » 19 sty 2006, 11:11

chcialam dac do zrozumienia ,ze na moj gust brunetki sa ladniejsze, mowie ogolem ...choc ogladajac zdjecia w blondynki blondyneczki bylo kilka ladnych twarzyczek.
after

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 19 sty 2006, 12:48

Jakos faceci nadal wola blondynki :roll:
reszta-tez bez komentarza
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”