Nie wiem na ile pomagaja mi te ogromne czopy ale chyba robia spora robote . Znajac siebie i jak bardzo jest mi ciezko zgubic kilogramy a jak latwo przytyc , to pewnie lekarstwo wiele pomaga . Nie chodze glodna , chociaz czasami czuje ze moglabym zjesc wiecej , wole jednak opuszczac kolacje lub jesc ptasia porcje . Lekarstwo ktore lykam nie daje takiego efektu jak te ktore calkowicie hamuja laknienie. Kiedys takie lykalam , to musialam sie wrecz zmuszac do jedzenia . Teraz jem malo "niezdrowych" rzeczy a wiecej zup i surowek . Chleb tylko rano , owoce tylko o 10h i nie mieszam ryzu z miesem , a makaronu nie jem wcale . W weekendy czasami sobie odpuszczam , tak jak dzis wieczor , jadlam chinszczyzne , ale tyle co zmiesci sie na malym talerzyku a ryzu jedna lyzke . Czasami zjem lody lub pralinki . Reszta slodkiego to dla cukszykow bez cukru . Zawsze mam cos w torebce . Juz nie pije coli , tylko wode i cherbate . Troche malo wody , ale nie moge sie zmusic na wiecej niz 1 litr dziennie , do tego dwie duze cherbaty , chyba za malo , wiem . I jakos tak sobie chudne powoli
Jeszcze nie widac po mnie tych 5.5 kg , nikt nie zauwazyl , moze tylko ja bo ciuchy nie zapinam z brzuchem na wdechu

ale mam luz ,i trzecia dziurka w pasku, twarz jest mniej opuchnieta , brzuch tez inny , nie taki baloniasty jak wczesniej . Jest znacznie lepiej , mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej na tyle ze bede sie naprawde dobrze czula i wcisne sie w stare ciuchy i zaczne ogladac sie w lustrze , bo juz od bardzo dlugiego czasu tego nie robie . Unikam luster i zdjec calej sylwetki , brzydze sie swoim cialem pelnym waleczkow i znieksztalconym . To musi sie zmienic !
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026