TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: stradapl » 05 lut 2014, 10:48

Hehe ulla
Fajna z ciebie łaska ze hej , wiec nie stresuj sie niepotrzebnie , gdzieś widziałam twoje zdjatko w wodzie ?!
Dasz radę (yes)
Ja zamówiłam tez obcisłe bkiecki i nie wiem jak będę wyglądać bo jeszcze nie dotarły a brzuszek okraglutki z tluszczykiem do liftu czeka (giggle hoho to może byc niespodzianka dla mnie (no)
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 05 lut 2014, 15:15

Stradapl, pomyliłaś mnie chyba z Ullrike :) ja nie wstawiałam raczej żadnych zdjęć w wodzie :)
ale dzięki za komplement hehe :)

Ja mam fajną kieckę z Simple, taką obcisłą ale nie bardzo bezlitosną. Jak zajdzie potrzeba to ubiorę gorset wyszczuplający i tyle.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 lut 2014, 15:19

no ja w wodzie tez nie wstawiałam:)

sabrina wstawiala haha.
A ja bujam się ze swoja waga 67 kilo dalej,przez weekend przybylo mo 1,5 kg a teraz się z tym bujam bo co wieczor czyms się nazre ,wczoraj z pietnascie pierogow z mięsem o polnocy i puszka piwa.
i no waga w miejscu stoi/.
ULLa z takim ciężarem jak twój cobys nie ubrala będzie ekstra.

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 05 lut 2014, 16:35

ulla10 pisze:Stradapl, pomyliłaś mnie chyba z Ullrike :) ja nie wstawiałam raczej żadnych zdjęć w wodzie :)
ale dzięki za komplement hehe :)

Ja mam fajną kieckę z Simple, taką obcisłą ale nie bardzo bezlitosną. Jak zajdzie potrzeba to ubiorę gorset wyszczuplający i tyle.
Ulla mnie sie wydaje ze w jakimś innym wątku typu wakacje lub podobnym widziałam ciebie , mam raczej dobra pamięć
Nie wklejalas ?
Wg mnie widziałam twoje zdjęcie jak stoisz w wodzie , włosy długie ....nie sadze bym sie pomyliła bo skojarzylam nick z kimś mi znanym i w mojej pamięci to byłaś ty
Sabiny zdjęć jest od liku i wiem jak ona wyglada , tyłeczek itp. Typ klepsydry figura no nie ?
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 lut 2014, 19:47

Przez tydzien mialam okres i zeszlo mi 2 kg wody. Znów jestem do ludzi podobna,ale nogi galarety ze masakra. Musze jakos przezwycięzyć lenistwo i isc znów na bieżnie (mooning (dance
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 05 lut 2014, 21:02

U mnie powolutku ale z efektem . Juz waga nie stoi w miejscu ale codziennie jest mnie coraz mniej . To jeszcze malutko , ale to dopiero poczatek . Ubrania staja sie luzniejsze ale w stare jeszcze nie ma mowy bym sie wcisnela . U mnie dopiero bedzie widac jakas zmiane jak zgubie przynajmniej nastepne 5 kg . Tak to jest u grubasow .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 06 lut 2014, 10:34

Stradapl, kurde, włosy mam długie, może i coś tam wkleiłam, ale za cholerę nie pamiętam :))

Beatka, ogromne gratulacje za wytrwałość!!! Oby do przodu!!! Każdy minimalny nawet efekt daje powera do dalszej walki o lepszą wersję siebie :)

Ullrike, no to dałaś w palnik :)
Coś chyba wisiało w powietrzu, bo ja też przez weekend nagrzeszyłam, a takie ssanie miałam,że nie dało rady! Głód w oczach pomieszany z obłędem. Błądziłam wokół lodówy niczym zakręcony meteoryt.
W sumie to nie mam się czym aż tak bardzo chwalić. Dziś na wadze znów 61 psiakość, ale okres się zbliża i już mam gębę opuchniętą i cycki. Wizualnie jest niebo a ziemia porównując do siebie sprzed 2 mies. Ale jeszcze te 3-4 kilo i byłabym bliska swojego optimum.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 08 lut 2014, 21:19

ulla10 pisze:
Beatka, ogromne gratulacje za wytrwałość!!! Oby do przodu!!! Każdy minimalny nawet efekt daje powera do dalszej walki o lepszą wersję siebie :).
Dzieki (kiss Rzeczywiscie nawet minimalny efekt cieszy . Musze isc do przodu , musi sie udac , przeciez nie zostane gruba do konca zycia (headbang

-5.5 kg
powieki dolne 30.05.2025

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 08 lut 2014, 21:33

Beata-Małgorzata napisz, czy nie chodzisz głodna? Uważasz, że co powoduje chudnięcie najbardziej, może to te piguły końskie robią robotę?

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 08 lut 2014, 22:17

Nie wiem na ile pomagaja mi te ogromne czopy ale chyba robia spora robote . Znajac siebie i jak bardzo jest mi ciezko zgubic kilogramy a jak latwo przytyc , to pewnie lekarstwo wiele pomaga . Nie chodze glodna , chociaz czasami czuje ze moglabym zjesc wiecej , wole jednak opuszczac kolacje lub jesc ptasia porcje . Lekarstwo ktore lykam nie daje takiego efektu jak te ktore calkowicie hamuja laknienie. Kiedys takie lykalam , to musialam sie wrecz zmuszac do jedzenia . Teraz jem malo "niezdrowych" rzeczy a wiecej zup i surowek . Chleb tylko rano , owoce tylko o 10h i nie mieszam ryzu z miesem , a makaronu nie jem wcale . W weekendy czasami sobie odpuszczam , tak jak dzis wieczor , jadlam chinszczyzne , ale tyle co zmiesci sie na malym talerzyku a ryzu jedna lyzke . Czasami zjem lody lub pralinki . Reszta slodkiego to dla cukszykow bez cukru . Zawsze mam cos w torebce . Juz nie pije coli , tylko wode i cherbate . Troche malo wody , ale nie moge sie zmusic na wiecej niz 1 litr dziennie , do tego dwie duze cherbaty , chyba za malo , wiem . I jakos tak sobie chudne powoli (rofl
Jeszcze nie widac po mnie tych 5.5 kg , nikt nie zauwazyl , moze tylko ja bo ciuchy nie zapinam z brzuchem na wdechu (giggle ale mam luz ,i trzecia dziurka w pasku, twarz jest mniej opuchnieta , brzuch tez inny , nie taki baloniasty jak wczesniej . Jest znacznie lepiej , mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej na tyle ze bede sie naprawde dobrze czula i wcisne sie w stare ciuchy i zaczne ogladac sie w lustrze , bo juz od bardzo dlugiego czasu tego nie robie . Unikam luster i zdjec calej sylwetki , brzydze sie swoim cialem pelnym waleczkow i znieksztalconym . To musi sie zmienic !
powieki dolne 30.05.2025

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”