czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 31 gru 2005, 19:22

daria pisze:To moze ja dołoze do tego jeszcze jedno dziwactwo:
zanim zjem ptasie mleczko muszę je zawsze najpierw obrać z czekolady inaczej nie ruszę.
Daria mam to samo,ale ja nauczylam sie od mejego,bo on nie zje dopoki nie obierze sobie z czekoladki..

Doloze do tego ,ze za kadym razem jak cos dotkne "obcego",co nie jest moja wlasnoscia ,mam manie mycia rak,bo czuje sie brudna..nie mowiac juz ,ze nie siadam na toalecie nigdzie oprocz domu,nawet u znajomych..to dla mnie tragedia,nawet nie przypominam sobie ,zebym kiedykolwiek to zrobila...

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 31 gru 2005, 21:32

takie sikanie w toalecie bez dotykania czegokolwiek to sie podobno nazywa "na Małysza" :)
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 01 sty 2006, 08:20

Josie M pisze:takie sikanie w toalecie bez dotykania czegokolwiek to sie podobno nazywa "na Małysza" :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no to jak na Malysza to na Malysza.. :D

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 01 sty 2006, 23:43

jeszcze jedno..obsesyjne mycie uszu..nawet dzieciom tak myje...i innym zwracam uwage....kiedys w autobusie zobaczylam u faceta takie az biale ..jak odpadajaca sucha skora..bleee...
i teraz nawet pomimo codziennego porannego i wieczornego mycia uszu nie pozwalam sie facetowi tam calowac...bo mam taki obraz przed oczami ze czegos nie domylam i on to potem scaluje...fuj....
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 02 sty 2006, 08:20

angelika pisze:jeszcze jedno..obsesyjne mycie uszu..nawet dzieciom tak myje...i innym zwracam uwage....kiedys w autobusie zobaczylam u faceta takie az biale ..jak odpadajaca sucha skora..bleee...
i teraz nawet pomimo codziennego porannego i wieczornego mycia uszu nie pozwalam sie facetowi tam calowac...bo mam taki obraz przed oczami ze czegos nie domylam i on to potem scaluje...fuj....
Angelika ja nie mam takiej obsesji ale to mnie tez obrzydza....fuuuj :? u facetow to jest okropne nieraz..

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 02 sty 2006, 09:48

wiki1 pisze:
angelika pisze:jeszcze jedno..obsesyjne mycie uszu..nawet dzieciom tak myje...i innym zwracam uwage....kiedys w autobusie zobaczylam u faceta takie az biale ..jak odpadajaca sucha skora..bleee...
Angelika ja nie mam takiej obsesji ale to mnie tez obrzydza....fuuuj :? u facetow to jest okropne nieraz..
ja dostaje takich schiz jak cos u kogos zauwaze....a potem sie zastanawiam czy ja czegos takiego tez czasem nie mam....

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 02 sty 2006, 09:53

angelika pisze:ja dostaje takich schiz jak cos u kogos zauwaze....a potem sie zastanawiam czy ja czegos takiego tez czasem nie mam....
U mnie by facet mial juz pozamiatane jak bym cos takiego zauwazyla,to jest obrzydliwe i okropne,az nie mysle o tym bo mi ciarki przechodza..normalnie nie dobrze mi sie robi.. :? :? ja tez zwracam na to uwage tak jak na rece,jak facet ma niezadbane paznokcie to juz odpada po calosci..bo niby wypicowany...a tu rece nie z tej parady :lol: :lol:
Dlatego moj to idealny pod tymi wzgledami... :roll: :roll: :)
Bo ja strasznie zwracam na to uwage jak i u facetow jak i u lasek :wink: :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 02 sty 2006, 09:58

wiesz nie musi byc picus glancus ale czysta szyja, uszy, paznokcie..to chyba jakies podstawy higieny a nie wygorowane zyczenia ?? :?
choc byc moze dla innych wydziwiam :D

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 02 sty 2006, 10:30

angelika pisze:wiesz nie musi byc picus glancus ale czysta szyja, uszy, paznokcie..to chyba jakies podstawy higieny a nie wygorowane zyczenia ?? :?
choc byc moze dla innych wydziwiam :D
No co ty Angelika..jakie wydziwianie..a ,ktora by chciala miec z tymi "rzeczami" faceta :lol: :lol: ..Dla mnie to tez podstawa!!!!!!
Ale wiesz sama z ta higiena u niektorych to roznie bywa..u mnie wlasnie musi byc czysty,i juz jest dobrze pozniej patrze na reszte,ale jak ma to wszystko zadbane to jest oki... :P

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 02 sty 2006, 23:04

1. boje sie zamkniętych przestrzeni, jak jade windą to jest ok, ale jak winda sie zatnie to od razu sie dusze i wymiotuje, nawet w samolocie i na promach tak mam, chociaz są duże to wiem ze nie moge z nich wyjść i to powoduje mój strach, jakby mnie ktoś w pokoju zamknął to tez sie pożygam :roll:

2. obsesyjnie myje zęby, dentystka mi powiedziala ze juz mi szyjki widać i zawsze krwawią mi dziąsła

3. papier nie moze wisiec od strony sciany tylko rozwijać sie na zew

4. nigdy nie dotykam poręczy w autosbusach a jak juz musze to przez rękaw albo husteczke i wtedy ludzie sie na mnie glupio patrzą, staram sie nie siadac w autobusach bo wyobrażam sobie że przede mną siedzial tam jakiś żur

5. zawsze starannie zakrywam nogi kołdrą żeby mnie nikt za stopy nie ruszył (potwór jakis)

6. nienawidze gryzących rzeczy, w golfach tez sie dusze, a jak mi sie apaszka zaplącze wokól szyji to sie dusze i mam odruch wymiotny

7. panicznie boje sie pająków!!! to chyba moja największa fobia

8. nienawidze jak wszystkie kosmetyki leża na półkach i jest ich pelno, najchętniej pochowałabym wszystko do szafek, wogóle nie lubie jak jest wszystkiego dużo a niesety mam tak bo mieszkam z rodzicami-ale tylko do pazdziernika :wink:

9. "na małysza" sikam perfekcyjnie

10. zawsze jak ide na posiedzenie do łazienki to czytam wszystkie opakowania, nawet po podpaskach

11. w sklepie kupuje tylko te produkty które nie zawieraja konserwantów i sztucznych barwników

12. nie pójde spać po imprezie jak nie zmyje makijażu i nie umyje zębów

13 tak jak Gaga, sikam na zapas bo nie znosze jak mnie budzi pełny pęcherz

14 zawsze nosze przy sobie Furagin na wypedek jakby dostała zapalenie pęcherza w sekunde

15 zawsze mam włączony tv jak jestem w domu, nie znosze ciszy w ciągu dnia, chyba że sie ucze wtedy nawet mojej mamie każe być cicho a jak nie jest to sie wydzieram jak głupia

16 jak śpie to musze mieć groboą ciemność

17 uwielbiam horrory, uwielbiam sie bać na nich

18 nienawidze rozkapryszonych dzieci, jak sie wydzieraja w sklepach albo pyskują rodzicom, od razu bym takim natrzepala i uważam ze swoje dzieci wychowam bardzo kulturalnie

19nienawidze jak moja mam chodzi w butach po mieszkaniu

20 jak korzystam z toalety to najpierw spuszcam deske a dopiero potem wode, bo wydaje mi sie że te zarazki wystrzelą na mnie z para wodną

21 czasem jak mi sie podoba jakaś bluzka to potrafie kupić ja w 3 kolorach

22. kase wydaje szybciej niz ja zarobie :roll:

23. jak sie denerwuje to miętosze kolczyka w prawym uchu

24 gadam ze swoim przyjacielem który nie istnieje i czasem zdarza mi sie to głosno robić na ulicy :roll: np. smieje sie na głos albo gadam coś nie zwracając uwagi na ludzi :roll:

25. boje sie jak moja mamam nie wraca o tej porze o której powinna, boje sie że coś jej sie stało

26. boje sie że sie nie spełnie w życiu i będe nieszczęśliwa

27.boje sie jeść u kogoś bigosu i galarety z mięsa bo wydaje mi sie że są robione na świńskiej głowie a żelatyna na kurzych stópkach :roll:

28. zawsze ruszam stopami jak zasypiam, wykonuje koliste ruchy, denerwuje tym mojego chłopaka i zawsze zasypiam zwrócona ku ścianie na prawym boku, inaczej nie zasne
to chyba na tyle :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”