czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 17 lis 2005, 19:16

mary pisze:
DorAga pisze:Wiesz mary, moze robila u tego lekarza co ja i dlatego...Tylko sie nie przyznala :lol:
haha bardzo mozliwe :lol: widac roznice jak wyglada nos naturalny a robiony
ona ma taki jak od linijki na kosci , wg mnie nie istnieja takie nosy w naturze :roll:
ja tez nie widzialam az tak prostego naturalnego.Ja wlasnie mam taki od linijeczki, ale nie narzekam, bo poprzedni byl pokrzywiony, wiec teraz jestem zadowolona, a wszyscy mowia, ze wyglada naturalnie :) nie znaja sie...

Agawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Agawa » 17 lis 2005, 19:44

Witajcie 8) Widze ,że tu ktoś porusza temat ładnych nosków, własnie o tym pisałam na sąsiednim temacie...dlaczego modelki nie maja nosów z garbkiem?czy to naprawde tak paskudnie wygląda?wszystkie pieknosci mają małe zgrabne noski...Moj Ukochany uwielbia takie , a ja choruje z nieszczescia bo mam garbaty nosek, choc jest prosciutki z przodu...ale co zrobic?? Boje sie,że zabieg ścięcia garba jest ryzykowny i równie drogi jak operacja piersi na którą juz skrzętnie zarabiam pieniażki.. :wink:
Ciężka sprawa..czuje ,że przede mną kilka operacji...czy to normalne??
Która z Was moze powiedziec mi cos o zabiegu operacji nosa?...czy to efekt jest taki jak chciałyscie?
Pozdrawiam serdecznie

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 17 lis 2005, 19:46

Agawa operacja nosa jest tansza niz piersi.Bardzo duzo mozesz sie dowiedziec czytajac w watkach o korekcji nosa.Tam kazdy opisal swoje wrazenia.Ja rowniez :)

Agawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Agawa » 17 lis 2005, 21:38

Dzieki :wink: Napewno poszukam i poczytam..
Fajnie,ze jestescie...to duze wsparcie gdy człowiek odkrywa jak wiele chce w sobie zmienic..
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 18 lis 2005, 15:01

Agawa pisze:modelki nie maja nosów z garbkiem?czy to naprawde tak paskudnie wygląda?wszystkie pieknosci mają małe zgrabne noski...
wiekszośc modelek robi sobie operacje plastyczne, tego nie da się ukryć,zarabiają dzięki wygladowi wiec musza wygladać perfekcyjnie, ale sa tez takie , co maja pokaźne noski, a mimo tego sa ładne np; natalia vodianova, maja , po prostu pasuję im takie do twarzy :roll:
Agawa pisze:. choruje z nieszczescia bo mam garbaty nosek, choc jest prosciutki z przodu...
mi się osobiscie podobaja noski z delikatnym garbkiem , uwazam, ze maja swój urok , jak jeszcze nosek jest prosciuki jak u ciebie z przodu to tym bardziej mi by to nie przeszkadzało :roll: chyba , ze ktos ma jakis naprawde wielki nos i duzy garb :roll: uwazam, ze nie warto się diametralnie zmieniać , ważne , zeby podkreślać swoje naturalne piękno :D

Agawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Agawa » 18 lis 2005, 21:35

To pocieszajace co piszesz, wczesniej tez uwazałam ze da sie z tym żyć , ale od jakiegos czasu wymagam od siebie wiecej i wiecej.. stad chyba zoperuje nos :roll: chyba mnie wyklną z rodziny.. :? Ale gdy patrze na dziesiatki dziewczyn ze zgrabnymi noskami i subtelniejszymi (dzieki temu) twarzami -chce isc pod nóz...tak to szalone :roll:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 19 lis 2005, 00:23

Agawa pisze:To pocieszajace co piszesz, wczesniej tez uwazałam ze da sie z tym żyć , ale od jakiegos czasu wymagam od siebie wiecej i wiecej.. stad chyba zoperuje nos :roll: chyba mnie wyklną z rodziny.. :? Ale gdy patrze na dziesiatki dziewczyn ze zgrabnymi noskami i subtelniejszymi (dzieki temu) twarzami -chce isc pod nóz...tak to szalone :roll:
Pozdrawiam
Agawa :) tylko zastanawów sie najpierw czy robisz to dla siebie? bo jezeli Ci to nie przeszkadzało , a teraz dopiero zaczęło po obejrzeniu zdjęc modelek itd to nie warto robić operacji pod wpływem mody lub innym, ważne jak ty się z tym czujesz ? trzeba zadać sobie pytanie : czy tego chcę dla siebie czy dla otoczenia ? zeby potem nie żałować , bo anuż może się zdarzyć , ze wcale Ci nie bedzie pasował mały, zgrabny nosek., który u kogoś innego wyglada subtelnie i pasuje do twarzy :roll:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 lis 2005, 18:25

1) te fotomodelki na zdjeciach nie zawsze sa takie piekne ,jak nam sie wydaje(!!!) Dobry fotograf potrafi z wielkiego dzioba "wyczarowac "noseczek!!!
2) a jak cos przeszkadza. np nos, to wtedy caly czas zwracamy uwage na innych i wydaje nam sie ze wszystkie laski maja np. idealne nosy!!!(tyko ja jedna, bidulka z traba... :lol: Kiedys mialam w d... ,jaki kto ma biust- dzis wkurzam sie ze mam tylko B, na dodatek spotykam same cycate... !!! :lol: :wink:
Agawa- nie martw sie,nikt nie jest idealny! :wink:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 30 gru 2005, 16:03

Bardzo podoba mi się uroda Adriany Limy. I zawsze twierdziłam, że ma ładne, duże piersi...Przynajmniej dopóki mój misiek nie wynalazł na necie jej fotek nago :? W rzeczywistości nie ma tak dużych cycków jak zawsze myślałam... To pewnie zasługa retuszu komputerowego
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... Lima33.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ima274.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 1-1024.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 8-1024.jpg
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 30 gru 2005, 18:17

mi sie wydaje, ze tamte to przed op robione byly...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”