Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: niebieska » 10 wrz 2013, 22:33

ja mam teraz physiogel, na razie jest ok, ale poniewaz sezon grzewczy przed nami to testu jeszcze nie zdawal:)

chyba zmienie ten avatar, bo po liftingu zbyt go przypominam i patrzenie na niego jest dla mnie bolesne!!! (envy

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 wrz 2013, 22:41

(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl niemożliwa jesteś (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 10 wrz 2013, 23:04

ale to nie mialo byc smieszne!!!

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 11 wrz 2013, 00:57

to i ja sie troche wtrace jesli mowa o kremach-cale zycie chyba szukalam takiego kremu jak Eucerin Anti Ageing Hyaluron Filler (heart Zero przesuszonych skorek ani tez swiecacej sie buzi-krem ma gesta konstystencje i pozostawia delikatnie wyczuwalna powloke na buzi, ale nic a nic sie nie roluje, swietnie wspolgra z podkladem zarowno DW light jak i ta ciezsza wersja DW. Buzia jest swietnie nawilzona, jakby wygladzona i bardzo sobie go chwale a zawsze mialam problemy a to ze swiacaca sie buzia a to ze skorkami przesuszonymi-nawet po kuracji izotekiem nie bylo tak dobrze z innymi kremami. Dopiero przy eucerinie jestem naprawde mega zadowolona-mam zarowno wersje na dzien jak i na noc, czasem stosuje jeszcze na noc serum Estee Lauder Night Repair (yes) .
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 wrz 2013, 09:48

muflonku ja też na basen bez żadnego makijażu, jak tu pływać i oczy przecierać jak coś na twarzy jest, rzęski miałam w tamtym roku założone, ale właśnie z powodu tego że oka normalnie wytrzeć nie można, że na rzęsach kropelki wody, to nie zakładam, moze zrobie sobie henne, bo się spa zaraziłam i mam zamiar raz w tygodniu kontunuować, muszę wypróbować ten basen z biała glinką bo dużo dobrego na necie o tym jest napisane,
na siłke chodziłam z makijażem ale tylko kreska na dolnej powiece kredką i rzęsy umalowane nic poza tym, bo jednak nawet minimalnie twarz się poci, skóra się poci, zresztą ja po treningu od razu brałam prysznic.
Co do kremów, kiedyś testowałam vici z apteki, potem dermatolog zapisywała mi ivostin, rózne rodzaje, żaden mi nie podszedł
ja mam cerę mieszaną, teraz to właściwie już tylko czoło mi tłuszcze zostało, a kiedyś było T, od gdzieś pięciu lat stosuje serie OLAY, i tak miałam 7 efektów starzenia się skóry, teraz drugi słoik lece age defying, bardzo dobry, leciutki, natychmiast się wchłania, konsystencja lekka i mokra, do demakijażu też z olaya mleczko do oczu, żel do mycia twarzy, ja z tych co samymi tonikami się nie umyją, ja muszę twarz umyć wodą, miałam też serie regeneris, przetestwałam większość kremów z tej serii, są na dzień i na noc, dla mnie dobre, czasami zmieniam na serie clarena golden z vit c, też super, ale do kupienia albo u kosmetyczki albo na allegro
a co do podkładów to własnie z powodu typu cery nie stosuje, bo jak parę razy użyłam to twarz ok wyglądała po godzinie a czoło się świeciło jak psu ....
z clareny bardzo dobry jest krem na pojędrnienie biustu "push-up' super wygladza dekolt

babinka luknij na temat wybielanie zębów
clarena.jpg
olay kremy.jpg
olay demakijaz.jpg

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 11 wrz 2013, 18:22

niebieska pisze:muflon, a polecasz?
Polecam. Szczególnie tak jak teraz sprzedają - w komplecie. Najpierw serum, na to krem nawilżający się nakłada.
Za Avene się rozejrzę.
Phisiogelu też używam. Od kilku lat tylko tym myję twarz. Natomiast ich krem dla mnie też jest za słaby. Używam latem, bo wtedy skóra mi się nie przesusza, albo po zabiegach laserowych bo łagodzi (obok cicalfatu).

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 wrz 2013, 19:03

10 dni odpoczynku od moich wnuczek (jak dobrze być panem swojego czasu (giggle ) ale juz mi się tęskni...Oglądałam fotki jak sie bawią u babci......
Pierwsza fotka to reklama pieluch w wykonaniu młodszej. Ile sexapilu (rofl
photo-1 - Kopia.JPG
August 2013 165 - Kopia.JPG
August 2013 067 (2) - Kopia.JPG
August 2013 065.JPG
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 wrz 2013, 21:39

Ale wnusie są sliczne! Powinny wystepować w reklamach (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 wrz 2013, 10:10

Zwróćcie uwage jak skraca i poszerza sie twarz,ale najbardziej chyba postarzają linie marionetki.
Caly układ kostny,mieśniowy sie zmienia i dla tego nawet naciagniecie na maksa nie spowoduje,ze kobieta lat 50 bedzie wygladała na 30,a wydawalo by sie że tylko zmarszczki nas postarzają.

http://www.pudelek.tv/video/Tak-wyglada ... INUT-3265/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 wrz 2013, 12:58

Śliczne i grzeczne! Zawsze mówią <plosie>, dziękuję (yes) .Chociaż ostatnio starsza zamiast powiedzieć "dziękuję" , zapytała "mamusiu , a mogę ci powiedzieć "dzięki stara??". Córke zatkało i pyta , gdzie coś takiego usłyszała? Okazało się, że w jakiejś bajce myszka do myszki tak się odezwała. Musiała wytłumaczyć, że do mamusi tak się nie mówi (giggle . Teraz już jak są kontaktowe, to dużo lżej , a radości więcej.Chyba zacznę pisać książkę z ich odzywkami......
Ja miałam jedno dziecko i przestrzegałam córkę jak to ciężko jej będzie.....
Teraz widzę, że jednak miała rację decydując się szybko na drugie {mała róznica wieku). Dwójka jest dużo mniej absorbująca.Szczególnie jak to są dziewczynki. Bawią się pięknie razem, pomagają sobie. Ja musiałam spraszać dzieci sąsiadów albo sama byłam towarzyszem zabaw.
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”