czy macie jakies bariery w łóżku?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anna77
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Anna77 » 28 gru 2005, 19:32

W moim małżeństwie nie ma tematów tabu. Robimy wszystko na co mamy ochotę oczywiście wczesniej wszystko (co odbiega od tradycyjnej normy)omawiamy bo nie chcemy ranić uczuć czyiś a tym bardziej swoich na wzajem. Zabawy różnego rodzaju raczej wzmacniają nasz związek, a na pewno udany sex.
dr £Â±tkowski, 375cc,okr±g³e,¶redni profil.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 28 gru 2005, 20:37

W zyciu roznie bywa, to prawda.. ale ja raczej wciaz wstrzymuje sie od opcjii drugiej laski w moim lozku. nie zmienia to jednak faktu ze wszystko dla ludzi:)
ja wole bardziej podkrecic swojego ukochanego zakladajac ciuszki jakie lubi, czasem wskocze w lateksowa spodniczke, moze nawet obrozke :) i juz robi sie gorecej:)
Co do filmow to jakos denerwuje mnie fakt ze moj facet podnieca sie patrzac na obce laski, choc wiem ze jest to dowod na to, ze jest normalny:) bo wszyscy faceci tak maja:) Gorzej jakby krecili go faceci, hehe - wtedy moglabym sie martwic. No i moze kiedys nakrecimy cos wspolnie, narazie on od czasu do czasu cos o tym wspomina, a ja lubie zerknac w odbicie w lustrze i to mi wystarcza:)

PS dzieki Wicherku za wskazowki z modyfikacja tekstu:) ale ze mnie slepcok :oops:
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 29 gru 2005, 12:50

Wiecie co, tak sobie myslałam co tu jeszcze dodać do postanowień na nowy rok i zapomniałam o jednym a wiąże sie to z barierą co do łózka. Mam opory aby wyjść w ładniutkiej bieliźnie i zatańczyć przed Robertem. Zabierałam sie juz do tego chyba setki razy, nawet juz szłam wyszykowana na górę i ze schodów wróciłam... nie wiem jak to przełamać i co zrobić aby to ze mnie wyszło. Sam taniec ma już opanowny do perfekcji, co i jak ale jakoś mam na tyle mocny hamulec że nie mogę sie przełamać. moze w tym roku mi sie uda?
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 29 gru 2005, 12:58

Aneta1981 pisze:Mam opory aby wyjść w ładniutkiej bieliźnie i zatańczyć przed Robertem. Zabierałam sie juz do tego chyba setki razy, nawet juz szłam wyszykowana na górę i ze schodów wróciłam... nie wiem jak to przełamać i co zrobić aby to ze mnie wyszło.
...Anetko :) ... a może łyknij drinka alavotre na odwage i rozluźnienie...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif i jakoś to będzie...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... tancze.gif :D :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 29 gru 2005, 13:13

:lol:

próbowałam a jak nie wyszło nawet wtedy to dopijałam się do końca. Ja nie takie rzeczy próbowałam Val, poprostu w główce mam nie tak jak powinno i mam zamiar sie tego wyzbyć, czy sie uda zobaczymy.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 gru 2005, 13:18

Aneta moze nie planuj tego kiedy i co dokladnie jak to ma wygladac tylko na sponatana :wink: - i moze wtedy sie uda wkoncu :wink: Powodzenia :wink: i moze jakos skroc droge by nie miec jak sie wycofac :wink:

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 29 gru 2005, 13:37

a jakiego rodzaju masz opory? że nie wyjdzie wystarczająco dobrze?

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 29 gru 2005, 18:09

Ja zatanczylam dla mojego chlopaka po raz pierwszy przed wyjazdem do UK - to byl taki prezent na pozegnanie. Oczywiscie nie wieczne, bo pozniej widzielismy sie co 3 miesiace, ale chcialam zrobic cos co zapamieta, cos innego niz taki materialny prezent. Wiec kupilam sobie seksowny gorsecik, kabaretki, obcasiki i.. zatanczylam!
Uwierz mi Anetko, ze jakkolwiek mogloby ci sie wydawac ze ci cos nie wyszlo, chlopak bedzie zachwycony! bo to cos innego! nie codzien widziec Cie bedzie niczym goraca kotke wijaca sie w rytm seksownych melodii! i to tylko dla niego! zycze Ci zebys sie przelamala, i nie traktuj tego powaznie, raczej jako zabawe, a pzede wszystkim gre wstepna.. zobaczysz ze tak go rozgrzejesz ze nie bedzie mogl oderwac oczu od Ciebie nie mowiac juz jak pozniej Cie schrupie! :D
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 29 gru 2005, 18:44

Proponuje zatanczyc do piosenki Joe Cockera "You can leave your hat on" ;) to z filmy 9 1/2 tygodnia, Kim Basinger do niej tanczyla, suuuuuuuper ;)

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 29 gru 2005, 19:56

nie chodzi o to że coś pójdzie nie tak, tego się nie boję, podobnie jak tego że mu się nie spodoba ale jakis taki mocny niepokój mam w sobie kiedy miałoby to nastąpić, ama nie wiem czego sie tak naprawde boję, ale jakos tak dziwnie sie czuje i na tyle mocno ze poprostu nie potrafię sie przełamac. Sama nie wiem o co mi chodzi w tym wszystkim.

A moze np. w poprzednim życiu zginęłam tańcząc przed ukochanym i teraz mam taką obawę przed tańcowaniem półnago? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”