No cóż, z tym brakiem majtek to tez nie moje klimaty, ale nie od dziś wiadomo co się w Polsce najlepiej sprzedaje

Cycki gołe już były, pośladki też, to teraz kaczorek

Nie wiem czy zrobiła to specjalnie czy nie, ale efekt zamieszania osiągnięty. Teraz już z górki
Ja tego nie pochwalam- sama bym tak nie wyszła, ale nie będę jej oceniać.
Ja jestem fanką urody Moni i uważam, że bardzo ładnie wyglądała w tej sukience i jak czytam te komenty na pudlu krytykujące chamsko jej urodę ( a nie brak majtek, bo to inna kwestia) to zastanawiam się kto to wypisuje... Pewnie same Miss Universe...
A co do zdjęcia z Łazuką- to nie wiem o co tyle szumu. Wcale tak źle tam nie wygląda- szczupła, wysoka blondynka. Może ma średnią fryzurę i makijaż, niezbyt ciekawą minę zrobiła, stąd takie brzydkie ujęcie.
Każdemu da się zrobić takie niekorzystne zdjęcie- uwierzcie mi, bo znam się na fotografii.
Oczywiście nie neguje tego że przeszła metamorfozę, ale ja to uważam za coś pozytywnego.
Dużo jest przykładów dziewczyn które teraz wszystkich zachwycają (np.Valeria Shishkova albo Olesya Malinskaya) , a potem się okazuje, że to nie do końca dar natury ta uroda... I co z tego? liczy się efekt końcowy moim zdaniem.
Wiadomo, że najlepiej być zapierającą dech w piersiach naturalną pięknością, no ale skoro Bozia nie dała, a człowiek potrafi to naprawić, to ja się pytam dlaczego z tego nie korzystać ?????