jakie włosy jakie oczy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
pasqda
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: pasqda » 27 gru 2005, 22:15

czarne wlosy proste druty ( natrualne niestety i nic innego sie na nich zrobic nie da :(:(:( ) zielone oczy w zolte plamki
pasqda to ja :)

Dzika
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Dzika » 27 gru 2005, 23:13

ja mam wlosy za lopatki(zapuscilam w zeszlym roku byly ledwo za ramiona)koloru mocca :P taka ciemna czekolada.Oczy ciemno brazowe i czarne jak jest mi wesolo czasem zielonkawe to zalezy od mojego humoru :D

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 28 gru 2005, 00:14

włosy brąz połyskujący takimi kasztanowo-czekoladowymi refleksami, chcę sobie teraz zrobić jasny złocisty brąz, taki jakby wpadajacy w blond, ale jeszcze brąz, cos jak to foto

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 0wlosy.jpg

oczy bardzo ciemne - ciemny brąz - prawie czarne
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 28 gru 2005, 02:13

Naturalny kolor moich wlosow to ciemny blond, ale od kilku ladnych lat farbuje - zaczelam od czerwieni, przez czern(5 lat), powrot do naturalnie wygladajacego blondu (ale czulam sie w nim jak mala dziewczynka) i obecnie znow czerwien. Zaniedlugo planuje ciemna czekolade - w ciemnych wlosach czuje sie najlepiej choc ponoc w blond tez mi ladnie.

Podsumowujac: wlosy naturalne krecone - czerwien
oczy - szaro-niebieskie
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 28 gru 2005, 12:25

eve az chciała bym zobaczyc ten efekt u Ciebie :D
tez mam szaroniebieskie oczy..zawsze blondynka..teraz od 3 mcy szatynka...kusil mnie czerwony ale balam sie efektu.. :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Estrella
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Estrella » 28 gru 2005, 15:05

ja mam wlosy proste do brody z grzywka koloru ciemna czekolada pomieszana z kasztanem i kilka rozswietlonych pasemek a oczy to cala gama kolorow od morskiej zieleni po szafir -nosze kolorowe soczewki :)

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 28 gru 2005, 20:52

angelika pisze:eve az chciała bym zobaczyc ten efekt u Ciebie :D
tez mam szaroniebieskie oczy..zawsze blondynka..teraz od 3 mcy szatynka...kusil mnie czerwony ale balam sie efektu.. :roll:
Nie jest tak zle, serio! czerwien nie jest strasznie ostra, choc nieraz mam na taka ochote:) ale mysle ze wygladam calkiem dobrze, a jak jeszcze taie ladne cienie uzyje.. to oz sama sie czasem sobie podobam :lol:
Jak jestem w Polsce to chodze do fryzjera, a tutaj zazwyczaj kumpelka robi mi farba Feria, niech sobie odcien przypomne, to "zobaczysz" jaki to kolor - chyba "rich plum" (ale uwierz, zaden okropny pomidor mi nie wychodzi:)
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 09 mar 2006, 13:28

A ja mam włosy jasnobrązowe, długie pocieniowane, proste lecz czasem krecę. Oczy mam róznokolorowe ale najbardziej to chyba zielonkawe z piwną obwódką.
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 09 mar 2006, 14:42

Nie wiem czy pisałam

Ja jestem blondi o piwnych oczach.

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 09 mar 2006, 15:05

Bardzo ciemne, brązowe oczy i czarne włosy z czerwonawo-miedzianym połyskiem (naturalne) :) proste, za ramiona

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”