sabrinka, miłego pobytu, uważaj na arabów bo to napaleńcy, pływaj, opalaj się, korzystaj z życia
jest takie powiedzenie że jak się ma miękkie serce to trzeba mięc twardą

, a może to trzeba zmienić, mam twarde serce

a dupsko miękkie, oj żartuje oczywiscie
z tym chceniem to jest taki problem ,że najważniejsze żeby się chciało chcieć,
ulla co do niewidzialności - miałam takie wrażenie jak dobiegałam 40, wzięłam się za siebie schudłam 8 kg, zaczełam chodzić na siłkę, bo akurat miałam ze 2 letnią przerwę w aerobiku i od razu punktowanie wróciło, mimo, że zawsze robię makijaż, dbam o włosy, często zmieniam kolory i fryzury i w miarę fajnie się ubieram, jakto dusza artystyczna, lubie nonszalanckie nietuzinkowe ubiory, a jak już mam tuzinkowe to zaraz coś innego dodam, zmienię, dobiorę biżuterię, apaszkę, lubie bawić się modą, a zmierzam do tego że jak miałam nadwage to mimo fajnego ogólnego wyglądu jakoś tak ,byłam niewidzialna, nie to co teraz
a może to zadowolenie z siebie bije na odległość i przyciąga....
z innej beczki wczoraj jako klubowiczka ccc dostałam wiadomość ze teraz dla posiadaczy kart 50% zzniżki na buty letie, klapi i balerinki, wpadłam dzisiaj rano tak na chwilkę - rzucić okiem, i kupiłam ...balerinki i klapki takie z rodzaju wygodnych do pracy, nie lubie cały dzień siedzieć w tych samych butach, lubie wygodę, na szpilach albo wysokich koturnach cięzko wytrwać 10 godzin, balerinki pierwsze w życiu - ciekawe czy będę mogła w nich chodzić, na wszelki wypadek kupiłam od razu zapiętki