A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 27 gru 2005, 16:09

ok, otworzylo sie. zrobila z siebie kompletna idiotke jak zwykle, wpusc taka do lazienki to mydlo zje... a na tego wiesniaka jej meza tuszujace lysinke swoimi rzadkimi jak kupa po rybie maslanej piorkami mam alergie taka jak na joanne horodynska (czyt. duza).
swoja droga, czy jej sie cos we lbie pprzestawialo? robi sie na styl kowbojski i wyglada smiesznie... mam nadzieje, ze ten trend sie nie przyjmie bo spakuje walizy i pojade do mongolii owce pasac.
Próżność to mój ulubiony grzech...

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 27 gru 2005, 16:52

Mara, ale pojechalas z tekstami!!! normalnie nie moge!!! :lol: :lol: :lol:
Rozwalila mnie ta kupa po rybie maslanej! i w ogole ze do mongolii zabierasz walizy :lol: :lol:
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 27 gru 2005, 18:14

1- nie jedz nigdy ryby maslanej. to co sprzedaja w polsce to podroba bo prawdziwa ryba maslana jest zbyt droga. u nas sa ryby olejowe zawierajace 75% niestrawialnych woskow.
2- moj mis zawsze marzyl aby wyniesc sie gdzies pod ulanbator i w jurcie mieszkac.

przemyslalam sprawe i stwierdzam, ze trafil swoj na swego. wojewodzki to inteligentny cham i prostak wiec poniekad nalezy mu sie... a poza tym, sadze, ze to bylo wyrezyserowane aby kolejny skandal wzbudzic- i kuba i doda na tym zyskaja bo takie cyckoholoczki jak my wlasnie plotkuja na ten temat :D
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 27 gru 2005, 20:07

Też uważam, że Doda zaplanowała to wszystko...wyskoczyła z tymi tekstami ni z gruszki ni z pietruszki, byle tylko zadrzeć..jak była by profesjonalna to mogła wszytko wygarnac, zabrać torebkę i Radzia łysiejacego i wyjść..to byłby show....a nie pod koniec miziać się, że chce różowego MP3
PDT_12 PDT_12 PDT_12
Acha i w ogóle Doda zaczyna komerchę..wystarcy posłuchać:2 bajki...rok może grała jak miała 16 lat...
Acha a wogóle dziewczynki wiadomo u kogo te cycki robiła???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 28 gru 2005, 00:23

W razie czego zawsze mogli wyciąć
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 28 gru 2005, 01:07

"Kuba" Czy możemy zmierzać w kierunku świątecznej atmosfery czy będziemy się boksować?
"doda"to jest ten rodzaj chamsiej agresywnej krytyki
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 28 gru 2005, 01:14

Ja pierdo.. czy mozna byc takim głupim? Jesli ktokolwiek twierdzi, że D zakasowała Kubę to chyba niezłych psychotropów się nałykał.
Doda w żaden sposób i w żadnym momencie nie zbiła z tropu Kuby. Na jej nieszczęście. Chyba że jak powiedział Majdan "Dotota ma wiele talentów" tylko ukrytych. Kuba ma tyle kultury że nie zmiażdżył D
Jak wytrzeźwieję to napiszę resztę.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 28 gru 2005, 01:15

Ona ma bardzo wiele kompleksów i dramatycznie próbuje odwrócic od nich uwagę

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 28 gru 2005, 01:17

Zabiło mnie stwierdzenie "MENTALNY PZPR". Alr na pewno matka nie nauczyła jej szacunku dla ludzi

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 28 gru 2005, 01:20

Okazuje sie że Doda nie jest lubiana bo nie chodzi na bankieciki. Chyba strzelę sobie w łeb
A Majdan http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /Rotfl.gifusiłuje polemizować z Kubą.l Mierz siły na zamiary

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”