TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: niebieska » 31 lip 2013, 20:44

a ja wierze.
byl czas, ze nie chodzilam do pracy i bardzo czesto jadlam.
a to jajko, a to kanapke, malo i tak czesto, ze bardzo sie balam jak to sie skonczy i calkiem nieoczekiwanie schudlam.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 lip 2013, 21:58

Wlasnie,malo a czesto. Organizm wszytko z trawi i nic sie nie odlozy. Malo i rzadko tylko w poczatkowej fazie jest ok pozniej juz sie nie chudnie a jak sie zacznie normalnie jesc,to od razu sie tyje. Dużo i rzadko tez nie dobrze bo organizm strawi ile moze,a reszta sie odklada. Najlepiej CZESTO i malo
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 sie 2013, 11:52

http://pudelekx.pl/gwiazdy-tez-sie-starzeja-9368" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 sie 2013, 12:30

Owsianka z miodem lepsza. Dzisiaj za długo pomoczyłam i miałam papkę (giggle .Nie mogę teraz znaleźć ale gdzieś wyczytałam, że do płatków owsianych należy dodać trochę ugotowanego ryżu {choćby łyżeczkę}, bo płatki mają coś co utrudnia wchłanianie ich dobroczynnych składników. Ten ryż blokuje to "coś" i wszystko wchłaniamy.
Mój dziadek , o którym wspominałam żył 106 lat {z jedna nerką} .Całe życie na śniadanie jadł owsiankę. Cerę miał taką różowiutką i napiętą. Nie tak jak te staruszki 100 letnie , zasuszone, pomarszczone mumie....
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 01 sie 2013, 13:32

Babina coś w tej owsiance jest. Ja często jem na śniadanie płatki jęczmienne a od pewnego czasu te grube albo musli i ostatnio jak byłam na botoxsie u nowego doktorka, ktorego wynalazłam u siebie w miescie i spisywał dane /jak to nowy/ to bardzo pochwalil stan mojej skory. Powiedział, ze kobiety w moim wieku to maja juz skore jak papier. No kurcze to choć jedno sie Panu Bogu u mnie udało (giggle .

Mam zaaplikowane jedna ampulke azullare za 700 zł. Czy to duzo czy mało. Jak ktoraś wie niech sie wypowie. Bo z tym azullare to ja nie kumam. On powiedzial, to jest jedna ampulka. On otwiera dl jednej pacjentki i ja zuzywa.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 sie 2013, 14:22

za 50 jednostek zapłaciłam w marcu 180 zł {na gruponie}. Czy to cała ampułka? Nie wiem ile jednostek jest w ampułce. Poszło na lwią i taką poziomą u nasady nosa.... Przy mnie otwierała ale nie popatrzyłam czy całą zużyła.
Trzyma do dzisiaj ale już zmarszczyć mogę. Lwią miałam tylko wieczorem, rano jej nie było więc nie była głęboka...
Twoja skóra, to zasługa owsianki.....Odrzuć musli i dalej jedz owsiankę. Ja dopiero teraz zaczęłam (yes)
Płatki jęczmienne to to samo co owsiane? Wszędzie polecają zwykłe, górskie i takie kupiłam. Mój kulturysta też takie je (giggle
Jolantę moż zaciukał, czy zabrał laptopa skoro wyłączanie prądu nie pomogło (smirk
zadowolona

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 sie 2013, 19:35

tytul do (mooning powinno byc tyja a nie starzeja (emo
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 02 sie 2013, 09:25

babina, no płatki owsiane są z owsa a jęczmienne z jęczmienia, to nie to samo
ale jedne i drugie dobre, ja owsiane wsypuje do jogurtu z owocami i jem i już, długo żuję bo takie grube ale przynajmiej nie jestem głodna,
wczoraj robiłam sałatkę był odpust ,bo mieliśmy rocznicę ślubu, a w ciągu dnia nie wiele zjadłam, tylko 3 pomidory z jogurtem naturalnym i 2 gałki lodów, sałatka była dopiero na kolację
podaje przepis
sałata lodowa pół głowki, porwana,
cebula cukrowa w piórka,
2 pomidory, 4 ogórki gruntowe, pomidory w mini ćwiarki, a ogórki w kratke
oliwki zielone, zielona fasolka szparagowa tak z garść, ugotowana i pokrojona
ser kanapkowo-sałatkowy favita 1/2 opakaowania, pierś kurczaka (1/2) popruszona pieprzem i słodką papryką, pokrojona na małe kawałeczki, usmażona na minimum tłuszczu potem jeszcze wytarta w ręcznik,
koperek świeży trochę, to wszystko wymieszać
i sos - jogurt naturalny gęsty 150 ml+3 łużki majonezu+2 łyżeczki cukru+sół trochę+pieprz+curry
sałatka tym polana i posypana płatkami migdałowymi
pycha, właśnie teraz na śniadanie jem bo wyszła tego olbrzymia micha, na szczęście waga bez zmian

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 sie 2013, 12:05

Kurcze odpuscialam silownie i nie che mi sie cwiczyc i znów uda galareta dupa w basenie faluje (shake
a jak ny czlowiek byl konsekwentny to wszytko sie da,tylko trzeba bardzo tego pragnać (headbang
http://zszywka.pl/p/potrzebowala-az-2-l ... 34539.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zszywka.pl/p/motywacja--2910519.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 sie 2013, 12:41

ciekawe ile schudla ta dziewczyna, chyba nie 50 kilo bo by jej skora wisiala mimo ze sadzac z nika ma 26 lat.to skora po duzej utracie wagi wisi.

ja ciagle w tej samej wadze bujam sie niestety czyli okolo 62 kilo.
ciezko tluszcz spalic ,ale ja nic nie robie zeby go palic:)
jakby sie tak chcial wytapiac na sloncu to bylabym bez sadla, a tak to mam sylwetke z tych mocarnych
ale dzieki bogu i furmankowi ze bez brzucha:)to juz jest inny komfort zycia.

Lokcie najbardziej zdradzaja wiek:)
IMG_5254.JPG
IMG_5252.JPG
IMG_5243.JPG
IMG_5247.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”