TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: niebieska » 26 lip 2013, 22:46

to ja dorzuce do kamyczkow i mmsow rodzynki w czekoladzie.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 26 lip 2013, 23:39

Zurawina jeszcze lepsza - w Biedronce- to mój najbliższy sklep -przekleństwo (punch

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 lip 2013, 00:51

ale przynajmniej ma zdrowotne działanie.
co ja bym teraz dała za ta zurawinke...pyszna.
a tu ani zurawiny ani furaginu:-/

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 27 lip 2013, 11:09

ale jest pewnie piwo pszeniczne dziala jeszcze lepiej (emo
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 lip 2013, 12:44

cyryl dzieki pamietalam i za twoja rada to piwo uratowało mi życie:-D

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 lip 2013, 11:46

Już drugi tydzień nie używam herbalivu. Poranną dawkę zastapiłam płatkami owsianymi {podobno cudownie działają na włosy i skóre (giggle }. Jak dla mnie obrzydliwe . Macie jakieś przepisy? Dodaję żurawinę albo rodzynki i jakoś łykam. Na obiad i kolację ostatnio jadam bób.....Wczoraj kupiłam śliwki , takie pyszne, ogromniaste...Waga 55!!!!(moja waga nie sliwek)
Nie było mniejszych więc MUSIAŁAM kupić XL prince polo. Oddzieliłam połówkę dla męża ale jakoś za późno przyszedł (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 lip 2013, 14:17

babina7 pisze:Już drugi tydzień nie używam herbalivu. Poranną dawkę zastapiłam płatkami owsianymi {podobno cudownie działają na włosy i skóre (giggle }. Jak dla mnie obrzydliwe . Macie jakieś przepisy? (giggle
Babina ja mam dwa sposoby. Jeden ekspresowy drugi normalny (giggle
Ekspresowy- mam przygotowaną kawe z mlekiem i miodem. Otwieram usta,nabieram łyzka do zupy płatków albo otrąb,wkladam do buzi i szybko przepijam kawą i tak z 3 łyzki i sniadanie mam z głowy.
Normalny- kupiłam te kaszki i do nich dodaje płatki albo otęby,zalewam mlekiem i zjadam. Kaszka ma super smak (yes)
http://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/pr ... rodukt=384" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dziecko.nestle.pl/produkty/k ... d/179.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 31 lip 2013, 14:52

Dzis na onecie natknęłam się na dietę pieciu garsci i po przeczytaniu stwiedziałam,ze ja po prostu nie moge schudnac bo za duze porcje niestety jem. Juz dawno Bosacka mowiła w swoim programie,ze tyle posiłek powinien byc taki,zeby zmiescił sie na jednej dłoni. W tej diecie jest napisane,ze szklanka wycisnietego soku z warzyw to juz posiłek. Cały obiad powinien zmiescic sie w szklance itd. No a ja niestety musze przyznac,ze zjadam wiecej. Wie c nie tyje ale tez nie chudnę.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 lip 2013, 16:38

nie bardzo im wierzę.Zawsze jedzenie popijam i praktycznie nie rozstaję się z moją ulubioną szklanką z IKEI {taka gruba i wysoka). Jak ta ilość herbaty wymiesza się w żołądku z jedzeniem, to jest tego jak 3-4 szklanki. Przy herbalivei jadłam jeden posiłek , a był tego duuuży, kopiaty talerz i schudłam. (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 lip 2013, 16:54

Jezeli czlowiek nie chudnie to znaczy ze za duzo je,albo za kalorycznie. Czasem mozna zjesć "malo" np; 3 tabliczki czekolady przez caly dzień, a to jest 1500 kal,a ogromna ilosc chleba nie do zjedzenia dla normalnego czlowieka przez caly dzień, bo aż 30kromek chleba Waza tez ma 1500 kal i na bank czelolada pojdzie w biodra a waza nie i do tego wyczyści nam jelita do zera (yes) (mooning (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”