Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: muflon2121 » 13 lip 2013, 22:43

Mogę tylko powtórzyć za Cyryl, że obojętność i własne życie jest dużo bardziej wkurzająca dla drugiej strony niż pyskówki. Jesteś nabuzowana, ale naprawdę szkoda nerwów na gada. Pamiętaj, że wdając się w pyskówki szkodzisz SOBIE. Nie jemu. Może to Cię przekona...

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 15 lip 2013, 08:39

jola, miałam się nie wtrącać, ale muszę cie w zad kopnąć
nie możesz nakręcać się dowaleniem staremu i zemstą bo to do niczego nie doprowadzi, ty się będziesz miotała jak zwierzę w klatce, będziesz podsycała się i spalała a po nim to spłynie
musisz zrozumieć że facetów nakręcają w życiu trzy rzeczy
1. władza/pozycja /stanowisko
2. seks
3. pieniądze
skoro piszesz że jest na rencie i nie pracuje punkt pierwszy odpada
drugi też odpada z powodu jego choroby, zostaje trzeci - kasa
jeżeli on nagle stał się posiadaczem kasy (nie wiem spadek, wygrana) to przejął pozycje i nie odpuści,poza tym jeżeli do tej pory nie bardzo partycypował w kosztach na dom, to dlaczego teraz ma się to zmienić, miał cie w poważaniu , to niby co teraz takiego się stało żeby to zmienił,
daj sobie spokój dziewczyno, nie rób nic dla niego, on ma to w (mooning a ty się spalasz,
zamiast tego zaproponuj, że są nowe warunki jego mieszkania z tobą, ty mu dasz 500 zl miesięcznie na wszystko i niech on dom i dzieci utrzymuje skoro taki panisko a tobie z miesiąca na miesiąc niezła sumka z poborów zostanie, cokolwiek dzieci będą chciały wysyłaj do ojca, skoro ma to niech im da, a ty odpuść sobie, idz z urlike na siłke, kup sobie ciucha i wyjdź do ludzi, albo buszuj po portalach randkowych i podbuduj swoje ego (inlove

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 15 lip 2013, 09:18

marena43 pisze: idz z urlike na siłke, kup sobie ciucha i wyjdź do ludzi, (inlove
To nie jest tak od razu siup,,jesli beda u mnie otwarte dni to oczywiscie dam znac i pomoge sie Joli przemiescic .
Wejscie do mojego klubu indywidualne jednorazowe kosztuje 50 zl co sie w ogole nie opyla ,bo ja za caly miesiac uczeszczania bez ograniczen place 149zl.Moze mozesz sobie Jolanta w pracy wyrobic karte Benefit?
Zapytaj w socjalnym.
Druga sprawa ze bez samochodu ,nie ma co myslec o silkach.Chyba ze sie ma jakis fajny klub pod domem albo jest do niego dobra komunikacja.
W moim klubie trzeba byc zmotoryzowanym.
Jolanta masz prawo jazdy?jesli nie masz moze czas pomyslec ,i samochod wszytko jedno jaki byle jezdzil kupic.Autko daje niezaleznosc i mobilnosc.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 lip 2013, 18:03

Wyprzedaże zaliczyłam (giggle . Kupiłam buty...Te z niebieskim przecenione z 340 na 160!!! Sandały "człapki" ze 160 na 116, a baleriny z 300 na 200 zł.
Poniżej moja stara łapa, słońce strasznie szkodzi dłoniom (pleure
181.jpg
173.jpg
173.jpg
179.jpg
174.jpg
Baleriny fajne, bo mają podwyższenie , a ja na płaskim ide jak kaczka. No i zasłaniają halluxa....a trudno takie kupić, bo wszystkie wycięte na maxa......
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 16 lip 2013, 21:52

Kiedy ty babina w tych wszystkich butach chodzisz? mnie czasem łapie, ale ostatnio jak zobaczyłam co mam w szafie a i tak biegam w tenisówach to sobie dałam spokój z wyprzedażami. Zresztą czasu nie mam...Ale kostium fajny na wyprzedaży w calzedonii kupilam. Stylizowany na lata 50. I tez tylko dlatego, że we wrześniu nad morze jadę.
Ręce faktycznie fatalne. Trzeba by zacząć filtr i na dłonie używać. Tylko lepkie to-to i na dłonie nie bardzo się da...Doradzam juvit na mokre dłonie na noc. Trochę pomaga

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 lip 2013, 23:07

Używam juvitu też na dłonie od roku.....Chyba zacznę jak Nelly nosić koronkowe rękawiczki (giggle
Jak nosisz tenisówki, to buty oszczędzasz, a ja tylkow butach. Po ostatnim wyjeździe wywaliłam sandałki "człapki", bo wstyd patrzeć jak zniszczone były. Dużo chodzę......
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 17 lip 2013, 08:04

A co byście powiedziały o mezoterapii na dłonie ? ja nigdy na dłonie nie robiłam tylko na twarz, ale lekarka mi ją zachwalała. Butki kupiłaś bardzo fajne, ja mało chodzę na obcasach, ale noga w nich wygląda od razu lepiej. Te sandałki na płaskim, to ze skóry są ?
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 17 lip 2013, 08:54

Moje lapy chociaz mlodsze ale takie same albo i gorsze.
Ciekawe czy przeszczep tluszczu jakby sie kiedys robilo na twarz przy okazji i na dlonie zazyczyc ,Czy Tluszcz w dlonie w ogole mozna?
bo niestety podobno nie wszytskie zabiegi dobre na twarz nadaja sie na rece ,inna struktura skory.
U mnie w gabinecie gdzie sporadycznie botoks robie ,maja wlasnie w zestawie mezoterapie iglowa na rece i hydrobalans.Jeszcze pillingi i dermamelan ,ale przeciez tu nie o wybielanie chodzi tylko zeby skora byla mlodsza z podsciolka tluszczowa a nie papierowa.
Butki fajne ,ale nawet po obnizce drogie jak diabli ,no nie mam kasy na buty:)
Chodze w tenisowkach.

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 17 lip 2013, 09:01

ullrike pisze:Ciekawe czy przeszczep tluszczu jakby sie kiedys robilo na twarz przy okazji na dlonie zazyczyc ,Czy Tluszcz w dlinie w ogole mozna?
widziałam kiedyś w TV, w jednym z tych programów o urodzie, robiła babka przeszczep tłuszczu na dłonie, wyszło bardzo dobrze, więc pewnie można zrobić i sobie łapki odmłodzić . Tłuszcz pewnie by był dużo lepszy od tej mezoterapii, a już na pewno efekt by był widoczny od razu, bo z tymi zabiegami mezoterapii, to nie do końca tak jest kolorowo jak nam to przedstawiają, zabiegów trzeba zrobić więcej, a efekt nie jest gwarantowany.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 lip 2013, 09:35

a ja wam powiem, że kremowanie rąk dużo daje, moja siostra pielęgniarka ciągle kremuje ręce, zdejmuje rękawiczki i żeluje tymi żelami co wiszą przy umywalkach w szpitalu i ciągle kremuje, jest starsza ode mnie o 3 lata, a łapki ma o 10 młodsze jak moje, chociaz moje tez źle nie wyglądają
babina butki fajne chociaż to nie mój obcas, ostatnio przerzuciłam się wyłacznie na koturny ze względu na większą stabilizację kręgosłupa, mnie osobiście podobają się tylko te niebieskie, balerinek nie noszę w ogole, nie mój typ, a sandałki człapoki wole na płaskim
urlike, co do joli, to ja ci nic nie narzucam, po prostu sama o tym wspomniałaś, a ja tylko poparłam (wait jola co milczysz?
wrzucam fotki moich rzymek cichobiegów, są ze skóry i są bardzo wygodne
oraz wrzuce fotki moich dłoni i mojego dzieła
pokaże wam co zrobiłam ze zwykłej bluzki/podkoszulka (sun

zdj są trochę ciemne ale inaczej świeciły by białe migające plamy
01.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
dlon.jpg
rzymki.jpg

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”