Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: Quer » 31 maja 2013, 09:06

Babina to nie tylko rzeczy, trzeba mieć gust żeby wszystko dopasować. Też zazdroszczę, uwielbiam takie klimaty ale nie potrafiłabym tak jak Ty urządzać.

Zobaczcie, 45 lat, 5 dzieci. Niezle musi zasówac na silowni.
http://nocoty.pl/gid,15687873,img,15687 ... Bpage%5D=3" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 maja 2013, 09:22

Babina moje klimaty (yes)
Tak jest jak sie ćwiczy,a nie tylko odchudza gdy ma sie ponad 40 lat. W wieku 48 identycznie wygladałam. Teraz mam 52 i to jest sztuka tak wygladać,a prawie tak wyglądam. Musze jeszcze bardziej skóre na udach ujedrnic,tylko nie wiem czy w moim wieku jest to mozliwe,czy prawo grawitacji wygra (headbang Schudlam w lutym,potem przytylam 1.5-2 kg ale teraz latam na szkolenia i na silownie i znów jest (yes)
ale sie nachwaliłam haha ale rano sie mierzyłam i znów mam 96 biodra,talia 67cm , 56.5 waga (dance i 165 wzrostu wiec jest super jak na ten wiek. Humor mam od rana boski (yes) (rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 31 maja 2013, 09:34

Oj Sabrina z Ciebie to jest laska! Wtrażalasz te swoje Michałki na potegę i taką figurę masz. Pozazdroscić.
Ja jestem szczupła ale ćwiczenia by się przydały, tylko problem mam .. leń jestem (giggle

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 31 maja 2013, 23:52

Fajna laska ta Nicole. Ona jest "gruszka", a takim łatwiej jest wyćwiczyć talię i brzuch, bo to wszystko jest ładnie naciągnięte na szerokich kościach biodrowych. Jeśli się nie przeholuje i dupa oraz uda się nie rozrosną nadmiernie, to można wygladać tak pięknie jak ona.
No i dla mnie ma jeszcze doskonałą -młodzieńczą- fryzurę, ale tu się pewnie ze mną nie zgodzicie (rofl

Sabrina, jeśli tak samo (lub prawie tak samo) wyglądasz, to gratulacje (yes)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 cze 2013, 00:03

nic dodac ,nic ujac Anima,jak zwykle w samo sedno :)

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 cze 2013, 12:44

Niestety, jak się nie ma takich genów, to choćby się posrało na siłowni, nie uzyska się takiej figury.
Ja jestem rożek, najgorsza figura z możliwych, szerokie bary, brak talii, wąska chuda dupa i nogi jak patyki.
Do tego luźne ciało. Senkju very much matko naturo.
Jednak dzięki dbaniu o siebie, ćwiczeniom i trzymaniu od lat wagi plus minus 2-3 kg jest ok.
W ciuchach potrafię wyglądać super, opanowałam maskowanie mankamentów figury do perfekcji. Jak narzekam na swoją sylwetkę ludzie pukają się w głowę i każą mi się zamknąć :)
Jednak na plaży nikt już nie podważa moich wad, tam widać wszystko jak na dłoni i niestety z gruszki jakbłka nie będzie. Podobnie jak z trójkąta ponętnej gruszki czy klepsydry.

Czasem oglądam zawody fitnessek i tam też widać że chęci to nie wszystko. Wszystkie sylwetki na max wyćwiczone, ale nie wszystkie mają piękne talie czy ponętne tyłeczki. Taki lajf.

Jak wpadam w dołek z powodu tychże wad, to myślę sobie, że kurde, wszystkiego mieć nie można, gębę mam niezłą, zdrowe ciało, ręce nogi. Mogło być gorzej :)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 cze 2013, 13:43

No ja jestem gruszka i dla tego jak tyje to w tylku i jak jest wielka to tego nie ukryje,w przeciwieństwie do osób takich właśnie jak Ulla 10 moze jakos zamaskowac niedoskonalosci. Kazda figura jest ok tylko zeby byc szczuplym

Masakra tak dobrany strój,a niektóre kobiety nosza takie majtki,ze robi im 4 posladki (no). Okropnie wyglada tylek gdy odznaczaja sie majtki które przecinaja posladki,dla tego ja chodze tylko w stringach i chyba do smierci takie bede nosiła (giggle
http://sekreturody.blogspot.com/2013/01 ... asony.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 cze 2013, 16:10

ja nie gruszka ale też do spodni tylko stringi. Długo sie przyzwyczajałam i teraz kupuję dużo za duże (giggle Wtedy nie wrzynają się ...........
zadowolona

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 03 cze 2013, 21:12

od kilku lat bardzo wyłażą mi włosy {jest ich więcej na grzebieniu niż normalnie}. Szczytem było po lifcie....Nie myłam głowy dlugo więc limit nadrobiłam (giggle .Myślałam, ze to przez klimakterium, hormony... Zaczęłam szukać w sieci i dowiedziałam się, że większość szamponów {Elsew, Loreal, Garnier nawet Ziaja ) ma w składzie SLS , parabeny i inne świństwa. Powodują kataraktę,( bo przenikają przez skórę) i wypadanie włosów!! No kurcze , faktycznie dawniej używałam tanich , dziecięcych szamponów i było dobrze.....Od kilku tygodniu myję żółtkiem na zmianę szamponem wnuczki {nie ma SLS} i faktycznie włosy są lepsze.
Im wcześniej na składzie jest to SLS, jest go więcej {na podanych było tuż po wodzie}. Kupujecie jakieś bez tego? W necie znalazłam ale nie wiem czy w sklepach realnych dostanę.
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 03 cze 2013, 21:38

Dostaniesz , na pewno bez SLS ale musisz troche poszukac . Nawet szampony dla dzieci maja w skladzie SLS ! ( nie wszystkie na szczescie) Ja u siebie kupilam szampon z glinka zielona , same naturalne skladniki bez parabenow , taki szampon sie nie pieni i wlosy sa troche "szorstkie" w dotyku po nim , mimo to wole ten naturalny niz wszystkie inne ktore uzywalam do tej pory , mimo ze kupowalam w sklepie dla fryzjerow i to za spore pieniadze . Widze roznice , wlosy sa ladniejsze niz wczesniej a tej "szorstkosci" pozbylam sie jak wrocilam do nakladania maseczki po myciu , myslalam ze sam szampon zalatwi sprawe , ale sie mylilam , trzeba jednak nalozyc maseczke .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”