Nasze cztery kąty...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Magea
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Magea » 27 cze 2005, 23:31

kate pisze:Panele, ale tylko drewniane i tak jak mówi mara ciemne... mnie się marzą z drewna egzotycznego (jest cudne). Mam nim obłożone schody (nielakierowane tylko olejowane) i wyglądają fajnie, chociaż były beznadziejne.
Kate,a dużo roboty z tym olejowaniem?

Awatar użytkownika
wooow
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wooow » 30 cze 2005, 15:51

ja uwielbiam eksperymentować ze ścianami, niestety zupelnie wolną rękę rodzice dali mi tylko w moim pokoju :? - sufit u mnie jest koloru ciemnoniebieskiego w odcieniu przygaszonym, a ściany.... malowane ręcznie, dłońmi :wink: 3 ściany ozdobiono są mazajami w przeróżnych odcieniach niebieskiego z dodatkiem białego, czwarta ściana jest za to "ognista" czerwień pomarańcz żółć. Do tego gładkie niebeiskie zasłony i taki dywanik. Efekt całkiem oryginalny :wink: 8)

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 30 cze 2005, 18:42

bardzo fajny temat.
moj domek urzadzony jest raczej stylowo.wiele w nim motywow greckich..kroluja kolory bezu i brzoskwini,
lazienki stylowe ceglaste ze staro zlotymi motywami i dodatkami. salon to stylowe oplywowe meble wraz z duzym barkiem,tapeta w pasy i piekny zestaw wypoczynkowy z lezanka.kolor to piaskowy zolty wyszywany haftem.stol i komode wykonano na zamowienie w typowo greckim stylu.lampy i dodatki rowniez pasuja idealnie do klimatu wnetrza.biuro i sypialnia sa juz bardziej kolorowe choc stylem nie odbiegaja od salonu.
jestem bardzo zadowolona z efektu jaki otrzymalam.
jestesmy w trakcie budowania nowego domu,ale na pewno klimat jaki udalo nam sie stworzyc w tym,odnajdzie sie i w naszym nowym gniazdku

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 06 lip 2005, 23:58

Ja mieszkam w domku piętrowym, swierzo po remoncie choć tego nie widac bo dzieci robia swoje. Nie mam jedneg stylu ale takowy sobie układam juz w głowie, wogóle to chodzi mi po głowie przebudowa tego domku i widze go w raczej nie zinmym i plastikowym stylu ale raczej ciepłym, drewnianym z domieszka gdzieniegdzie antycznych drobiazów. ale u mnie drewno musi by górą.
Rok temu na targach meblowych w Poznaniu widziałam gotowe, robione pod zamówienie domy z drewna, zamiawiasz, oni sobie strugaja i przyworza po czym składaja, tam prócz szyb ( normalnie szklanych ) nie bylo nic co by nie bylo z drewna , bynamniej na wierzchu. cudo jak dla mnie.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 07 lip 2005, 16:40

ja mam mieszkanko dwu-poziomowe-troszke tych metrow jest do zagospodarowania:)

podobaja mi sie tylko dwa style:albo nowoczesny-polaczenie szkla i metalu ( i tak mam urzadzone w wiekszosci mieszkanie)albo styl "afrykanski":)

mam taki ulubiony sklep w Poznaniu w Browarach, gdzie moglabym caly dzien siedziec, przegladac takniny,dodatki rozne -rozniste -wszystko wlasnie w "stylu Goracej Afryki":)

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 20 gru 2005, 20:28

bepi mam to samo kino panasonica co u ciebie stoi tylko kolumny szerzej porozstawiane. Jak juz zdjęcia wklejasz to daj tez resztę pokoi.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 20 gru 2005, 22:02

Aneta1981 pisze:bepi mam to samo kino panasonica co u ciebie stoi tylko kolumny szerzej porozstawiane. Jak juz zdjęcia wklejasz to daj tez resztę pokoi.
Anetko masz bardzo dobry wzrok :lol: to panasonic :wink: resztę zdjęć mam w drugim kompie i muszę przegrać do laptopa. Dom remontowałam 3,4 lata temu teraz sporo bym zmieniła :evil: , ale coż zrobić, moda się zmienia, i po czasie to co kiedyś uważałam za ładne teraz mnie już się opatrzyło.Znalazłam jeszce foto 2 łazienki, ale aparat stary i zjątka wyszły bez kolorów
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... bepi/7.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... bepi/9.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... bepi/8.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... epi/rr.jpg

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 20 gru 2005, 22:32

ja nie wstawie nic bo mam przedswiateczny syf...
ale mam nadzieje, ze moje pomysly na urzadzenie mieszkania, ktore wyslalam bodajze tatianie przydaly sie.

teraz po 1,5 roku od wprowadzenia sie wiem, ze szklana umywalka to nie byl najlepszy pomysl...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 21 gru 2005, 08:36

hahahaha, ciezko sie sprzata takie cudo, co?
Natchnelas mnie jak cholera, Marcia!
Ja jestem kilka miesiecy po remoncie generalnym i na chwile obecna nic bym nie zmieniala. Kuchnie babsko zaprojektowalo i wykonalo z duzym gusttem i smakiem i z niewielkiego pomieszczenia - zrobila sie calkiem spora kuchnia! W duzym pokoju doradzila mi takie kolory, ze wypoczywa sie w nich idealnie. Nie mam w pokoju za duzo mebli- bo jak to pani mowila(styl minimalistyczny, hahahaha).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”