Uśmiechnij się! cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kamilo
Super Admin Beauty
Super Admin Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 18 gru 2005, 21:52

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 19 gru 2005, 09:30

Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 19 gru 2005, 22:44

- Czy można zgwałcić prostytutkę?

- Tak. W SAMOOBRONIE.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 19 gru 2005, 23:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wicherek sikam!!!!!!!!!!!!!!!1
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 20 gru 2005, 09:03

Na lekcji biologi pani pyta Jasia, z czego składa się serce, a Jasio na to: - No z dwóch komór... dwóch przedsionków..., a i z dwóch nóżek... - Z komór i nóżek- tak, ale dlaczego z nóżek? - pyta pani, na co Jasio: - No bo wczoraj w nocy słyszałem, jak tata mówił: no serduszko rozszeż nóżki...
:lol:

Facet wrócił z nocnego lokalu ze striptizem tak naładowany, że już w przedpokoju wyskoczył z ciuchów, wpadł do sypialni, szczupakiem do łóżka... Gdy skończył, naturalną koleją rzeczy pić mu się z wyczerpania zachciało, idzie do kuchni, a tam żona czyta gazetę... Facet z obłędem w oczach w tył zwrot, wpada do sypialni, zapala światło, a tam teściowa w łóżku... - To ja przed chwilą tu z mamusią?! - jąka się facet. - Owszem - odpowiada mamuśka z zadowoloną miną poprawiając fryzurę. - To dlaczego mama nic nie mówiła? - Przecież od roku ze sobą nie rozmawiamy.
:lol:

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 20 gru 2005, 09:38

kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
*KAROLINA*
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: *KAROLINA* » 20 gru 2005, 16:33

przychodzi baba do lekarza i mowi:
-panie doktorze mam wode w kolanach,
a lekarz:
-a ja cukier w kostkach.. :D

przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie.lekarz pyta:
-co sie pani stalo?
a zaba:
-cos mi sie do dupy przykleilo.. :D :D
I'm still waiting for starting my new life...

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 20 gru 2005, 16:49

W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Byl tylko jeden haczyk: jesli juz kobieta weszła na wyższe pietro nie mogla zejsc nizej, no chyba, ze prosto do wyjscia, bez mozliwosci powrotu. Wchodzi wiec tam sobie pewna babka powaznie zainteresowana kupnem meza. Na pierwszym pietrze wisiala tabliczka: "Mezczyzni tutaj maja prace" - To juz cos, moj byly nawet roboty nie mial - pomyslala kobieta - ale zobacze co jest wyzej. Na drugim pietrze byl napis: "Mezczyzni tutaj maja prace i kochaja dzieci" - Milo, ale zobaczymy co jest wyzej. Na trzecim pietrze byla tabliczka: "Mezczyzni tutaj maja prace, kochaja dzieci i sa niesamowicie przystojni" - No coraz lepiej - pomyslala - ale wyzej to musi byc juz zajebiscie. Na czwartym pietrze mozna bylo przeczytac: "Mezczyzni tutaj maja prace, kochaja dzieci, sa niesamowicie przystojni i pomagaja przy pracach domowych" - Slodko, slodko... ale chyba wejde pietro wyzej. Na piatym pietrze: "Mezczyzni tutaj maja prace, kochaja dzieci, sa niesamowicie przystojni, pomagaja przy pracach domowych i diabelnie dobrzy w lozku" - No niesamowite, wrecz cudownie - pomyslala kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi byc pietro wyzej!?! Na szostym pietrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytala: "Na tym pietrze nie ma zadnych facetow. Zostalo ono stworzone tylko po to, aby udowodnic, ze wam babom za chole*e nie mozna dogodzic..."

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 gru 2005, 19:01

Idzie wedkarz przez las z dwoma wiadrami pelnymi ryb, gdy nagle spotyka straznika.
- Udany polow. Mam nadzieje, ze ma pan karte wedkarza?
- Nie mam, ale to sa moje rybki z akwarium.
- Rybki z akwarium?
- Wpuszczam rybki do wiaderka, ide nad jezioro, wypuszczam je, zeby sobie poplywaly i kiedy klasne dwa razy, wracaja do wiaderek.
Straznik nie uwierzyl, wiec obaj ida nad jezioro. Wedkarz wypuszcza wszystkie ryby do wody i czeka. Mija pietnascie minut i nic. Zniecierpliwiony straznik pyta:
- No i co? Niech pan je wola!
- Kogo?
- Rybki!
- Jakie rybki?

Ciec siedzi sobie w sluzbowym mieszkaniu w bloku i popija piweczko przed telewizorem. Nagle pukanie do drzwi. Ciec otwiera, a przed progiem stoi zyrafa z krokodylem i chomik. Zyrafa cichutko pyta:
- Na ktorym pietrze mieszka ten Kowalski, ktory ma halucynacje?

Malzenstwo w Teksasie spalo w jednym lozku, gdy nagle zerwalo sie tornado. Sila byla tak duza, ze wywialo ich z domu razem z lozem. Gdy sie uspokoilo kobieta zaczela plakac. Maz zaniepokojony zapytal:
- Dlaczego placzesz, przeciez jestesmy cali?
- Ja placze ze szczescia. Po raz pierwszy od 15 lat wyszlismy gdzies z domu razem.
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 20 gru 2005, 22:29

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”