TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: marena103 » 11 maja 2013, 05:35

anima, masz rację, tylko wtedy się chudnie kiedy bilans jest ujemny, i cudów nie ma,
ja na razie trwam na wymyslonej przez siebie diecie i waga idzie małymi kroczkami w dół,20-30 dkg dziennie, chociaż nie codziennie, nie raz wynik taki sam 2-3 dni z rzędu
gdyby tak spadało 20 dkg codziennie to po miesiącu byłoby 6 kg mniej, no ale tak nie jest
w sumie o tyle mam lepiej od innych dziewczyn , że nie ciągnie mnie do słodyczy i ciast, mogą nie istnieć, ja jestem owoco i warzywo żerca
jak mi się chce coś słodkiego to jem owoc z jogurtem -takie wczoraj miałąm śniadanie, mały banan w kostkę, pół gruszki w kostkę i zalałam to 150 ml jogurtu naturalnego i 2 łyżeczki cukru, czasami kupie sobie truskawki lub borówki amerykańskie, czasami jem lody jak babina, ale już od 2 tygodni nie jadłam, na obiad był słoiczek 150 ml z zupką z papryką (i ta naprawde dobra)i jabłko, potem na podwieczorek pół główki sałaty, pęczek rzodkiewek, 2 pomiodory i jogurt naturalny, a na kolacje poł opakowania fasolki szparagowej i tyle...i nie jestem głodna

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 maja 2013, 08:50

No owszem zeby zleciec z kilogramow bilans musi byc ujemny oczywista oczywistosc.
Ale cwiczenia ,sauna ,preparaty to sa wspomagacze i dzieki nim chudnie sie lzej i efektywniej.
Co z tego ze bede ograniczac jedzenie i skora bedzie mi flaczasta zwisac.
przy cwiczeniach i saunie nie obwisne gdy schudne.
Pozatym oczywiscie siedzac 4 godziny w klubie codziennie chudne, dlatego bo nie siedze w tym czasie u siebie w kuchni:) ....z tego wniosek ze sauna dziala odchudzajoco (giggle
wieczorami saunuje sie a nie oczyszczam lodowki i szafek z zarcia.
Preparaty to samo ,dzialaja na psychike.
Babina wyraznie mowi i to jest prawda ,ze zamiast pigulki z herbalive moglaby zjesc jakis chudy jogurt.
ale to nie to samo ,pigula motywuje bardziej niz chudy jogurt.

zrobilam sbie sesje zdjeciowa to zaraz pozmniejszam zdjecia to cos zobaczycie.

Porownanie jak wygladalam z waga 61,5 kg zeszlego roku latem kiedy bylam niby szczupla ...i dzisiaj z waga 64,5 kg kiedy sie roztylam /
DSC_0465.JPG
IMG_0372.JPG
DSC_0466 - Kopia.JPG
IMG_0377.JPG
IMG_0376.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 maja 2013, 09:35

Ullrike ,szok jaka róznica! (tmi Ula a mialas szyte miesnie czy tylko wycięty tłuszcz i czy był to tluszcze,czy luzna skóra na brzuchu. Róznicka kolosalna.
Suplementy odchudzaja tylko dla tego,ze są bardzo malo kaloryczne. Taki sam efekt mozna osiągnąc jedzą mniej normalnego jedzenia,ale wiadomo jak jest Dwa dni sie pilnujemy a na trzeci 8 kromek chleba,15 michalków,bajaderki.... (giggle a jak sie zaplaci za diete 200-300 zl to zal to zaprzepaścić,no i gdy waga leci w dół,to jest radocha i jeszcze wieksza motywacja (yes) (dance
Są moze na świecie osoby którym nie przeszkadza,ze wazą za duzo,jest ich pewnie niewielki procent. 98 % ludzi z nadwagą tylko mówi ze akceptuje siebie,ze czują sie świetnie...bla bla bla,ale jak sie ich zapyta ile diet stosowały,to powiedzą ze chyba wszystkie,no to gadzie ta akceptacja. Mnie strasznie wali na głowe jak przytyje 2-3 kg i okropnie sie z tym czuje. Predzej zaakceptuje zmarszczki niż gruba dupe i uda (punch
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 maja 2013, 11:22

Sabrina no mialam miesnie w srodku zszywane.
Byl rozstep przepuklnia na 2-3 cm.nie jakas straszna ale byla i przez to mialam brzuch wydety ,teraz jest plasko.
niby 20 cm skory jest wyciete ,dopiero teraz moge sie na dobre wyprostowac.

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 11 maja 2013, 11:34

Ulla ale uda masz super! zero cellulitu. Niejedna młoda dziewczyna takich nie ma.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 maja 2013, 12:42

Quer ale nie zawsze takie byly.
Mialam uda z cellulitem i galareta...ale cwiczenia ,sauna ,lod pomagaja.
jak nie wroce do klubu to znow bedzie galareta i pomarancz na dupie.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 maja 2013, 23:17

< nie jedna młoda dziewczyna by pozazdrościła> napisała Quer...........A Ula to nie młoda dziewczyna??? (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 11 maja 2013, 23:25

Ulaaaa!!!!! Jest rewelacja! Ogromnie Ci gratuję zajebistego efektu. W ogóle ciało masz świetne.
Kurde, już myślę o plastyce pełnej, bo mini którą miałyśmy o kant dupy!
I przyłączam się do roztytych. Pierwszy raz od kilku lat ważę ponad 60 kg, dokladnie 62 i czuję się z tym fatalnie.
Gęby zamknąć nie umiem, tzn 2-3 dni lekka dieta a potem zaś podjem czegoś.
Ogólnie nie wyglądam bardzo źle, ruszam się, więć galarety dużej nie ma, ale to nie to co ulubione 56-7 kg
Tu jakiś wałeczek, tam schabiczek. Brrrr
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 12 maja 2013, 00:46

moze umowmy sie na jakas pustelnie i wezmiemy samo allevo i tym podobne
czlowiek bedzie gadac nie bedzie zrec (emo

ja juz na same haslo jedzenie robie sie glodna zwlaszcza po północy (punch
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 maja 2013, 01:28

Ja gdy juz przetrwam godzine 22-23, to po polnocy daje rade:)
I jak oczy sie zamykaja , to jest nastepny dobry sposob .
Chce ci sie jesc?? ..to kladz sie spac (rire

Az sie boje tej paczki z allevo,zoladek mam teraz taki rozepchany ,ze albo bede na okraglo spac ,albo w domu wcale nie przebywac .

Ulla miniplastyka jest faktycznie do dupy.
Kiedys bardzo nie chcialam tej blizny ,no a teraz mam i to dluga jak licho az na biodra.Tylko ze bedzie cienka jak nitka
Siedze i ogladam tatuaze w necie :)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”