Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 19 gru 2005, 16:15

ja tam nie narzekam ;)
mnie nigdy takie rzeczy nie obrzydzały, choc byly takie osoby, ktore anatomii nie trawily doslownie i w przenosni :P
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 19 gru 2005, 16:27

hehe no to niezle, ale jak nie trawia anatomii to tak dziwnie byc lekarzem:/ bo przeciez w tym zawodze jest masa obrzydliwych rzeczy :wink: mnie też to nie bierze jakoś specjalnie, chociaz nie wiem jakby to było gdyby miała "ściągac skóre" - jak to mówila szpaczek, z jakiegoś denata :wink:

najgorsze są chyba takie denaty z wypadków :? :roll: to mogłoby mnie cofnąć :roll: podziwiam Was naprawde, a juz wogóle nie wyobrażam sobie urodzić dziecka i jednoczesnie studiować medycyne...-ukłony dla szpaczka, podziwiam Cie ze sobie dałas rade z dzieckiem i z tak trudnymi studiami :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 19 gru 2005, 16:33

latwo nie bylo szczegolnie ze bylam sama maz artysta wiecznie nieobecny ale na szczescie nianie i zlobek pozwolily mi miec dziecko przy sobie a nie "wyslac do babci" i byc "weekendowa mama" tego to nie rozumiem u kobiet zupelnie. jak juz jestem na tyle duza dziewczynka zeby isc do lozka z facetem to powinnam byc na tyle duza zeby je wychowac sama.

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 11 mar 2006, 13:54

skonczyłam ekonomie
razem z mezem prowadzimy firmę ja siedzę w biurze :wink: ( rachunki,zamowienia, zlecenia i takie tam ) jestem szczesliwa ze nie musze pracowac u kogos i przymilac sie szefowym.
A zawsze trafiałam na takie zołzy :twisted: wredne babsztyle
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 11 mar 2006, 15:02

Hej!
Ja skonczyłam ekonomię, w 2004r, w przyszłym roku zamierzam być panią dr nauk o zarządzaniu, praca na koncówce-w pisaniu, ostatnio lenia dostalam :cry: , ale juz się spinam z powrotem.
O pracy ludzkiej o rozwoju menedżera jako takiego traktuje zresztą moja rozprawa.
Jak kilka z nas, interesuję się ZZL-em, skonczyłam studium ZZL, mam też przygotowanie pedagogiczne.
Znam jako tako ang., swojego czasu FCE zrobiłam nawet,chciałabym dojść do CPE-w ciągu powiedzmy dwoch lat, u mnie trudno znaleźć kogoś do pomocy w przygotowaniu sie do niego...znam nieco niemiecki, od tego roku chodzę też na hiszpanski.
Marzą mi się studia podyplomowe-z retoryki oraz z zakresu gender studies, jak również z psychologii społecznej-zamierzam zresztą je pokonczyć.
Uczyc się w ogóle baaardzo lubię, ostatnio tylko miałam dość długi okres zniechęcenia do wszystkiego, ale juz mi mija:)-mam nadzieje! :wink:
Pozdrówki
A

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 11 mar 2006, 15:52

studiuje socjologie i dziennikarstwo w Olsztynie od przyszłego roku przenosze sie do Gdańska...pracuje w agencji modelek w krakowie i olsztynie...oprócz tego"pisze" wydałam juz swój pierwszy tomik poezji....
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 11 mar 2006, 17:41

fiu fiu
a jak sie dostac do takiej agencji modelek? chociaz ja wybrałabym foto :wink:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 11 mar 2006, 17:54

KASIACZEK ja pracuje juz od kilku lat i zaczeło sie od tego że zaczepiono mnie na ulicy....poszłam na casting i juz...wygrałam.sa różne drogii..trzeba miec " jak to oni mówia nienaganna figure" wzrost powyzej 175 i to cos....kryteria przyjecia sa przeróżne...co masz na mysli piszac "wybrałabym foto"?
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 11 mar 2006, 18:36

ja nie chciałabym na wybiegu chciałam byc kiedys fotomodelka, ale jakos minęło i teraz mam juz 27 lat wiec juz za pozno :wink:

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 11 mar 2006, 18:49

dziewczyny na jakich AM studiujecie? ja od przyszlego roku bede na lekarskim w Zabrzu :twisted:
aha i jak sie wyrabiacie z nauka? bo ja szczerze mowiac nie mam az tak pojemnego mozgu i nie wiem jak sobie poradze...tak sie zastanawialam, zeby juz w wakacje wykuc wszystko (znaczy chociaz te 6 tomow Bochenka), ale ja nie mam tyle samozaprcia w sobie niestety...mam nadzieje, ze nie wylece po pol roku na "szpilkach". ostatnio jak mialam prakty w szpitalu, to w prosektorium akurat glowy umarlakow przygotowywali na egzama... :?
no i moim wielkim marzeniem jest wyjechac na jakims 4 roku do Wloch, zeby tam studia medyczne dokonczyc, tylko nie wiem jak to zalatwie, bo na stypendium raczej szans nie mam :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”