co do sztuki można znaleźć i na allegro coś fajnego, oczywiście większosc obrazów to masówka, nic specjlanego, ale bywają i pojedyncze okazy, tak samo w bibelotach, rzeźbach itd, z umeblowywaniem i dekorowaniem wnętrz to tak jak z ubraniem siebie, nie można przesadzić najlepiej znaleźć złoty środek i określić charakter naszego mieszkania, kolorów oraz tego co lubimy, nawet z meblami agata meble czy BRD można stworzyć fajne wnętrze z pazurem...
co do mejej operacji
była w pełnej narkozie,trwała blisko 4 godizny, kroplówki p.bolowe podawane standardowo w rękę, czas przebywaniaw szpitralu w standardzie 3 dn,i jak się coś dzieje to do ustąpienia innych objawów, ja miałam operacje w olsztynie w szpitalu akademickim,
co do blokad w kręgosłupto miałam robione w ledźwiowy, też tam w szpitalu na sali operacyjnej, podawane w rdzeń kręgowy, pierwsza blokada bardzo mi pomogła, druga tak sobie, ale poza tym że podawane sterydy są w miejsce bólu, to po zmiejszeniu bólu , też leczą stan zapalny - sterydy to też ostateczność...
na zdj rtg wychodzi nie wiele , dopiero rezonans magnetyczny badź rezonans z kontrastem - rojaśnia pole widzenia i dopiero po takim badaniu można powiedzieć co siedzi w środku, wierze że z każdym dniem będzie juz tylko lepiej

babina zrób sobie MRI lub TK, wtedy będzie wiadomo czy jest przepuklina, czy dyski się rozdupcyły....a operacje są po to żeby sobie poprawić komfort życia ...