Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: babina7 » 15 lut 2013, 19:52

Ja radze zurawinke w duzych ilosciac. Lepsza od rodzynek.Kazdy lek na pecherz ma ja w skladzie a sama jest skuteczniejsza i smsczniejsza
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 15 lut 2013, 20:05

zazywam ale tylko czasem, bo jak zaczynam jesc, to zapominam, ze to w celach terapeutycznych i nie moge sie powstrzymac przed zezarciem wszystkiego, taka jest pyszna.
a w wiekszych ilosciach zurawinka jest tucznikiem, mozna zjesc garstke dziennie.
dzis w sklepie patrzylam i nie kupilam, moze organizm akurat nie potrzebuje, bo czasem lece specjalnie, zeby kupic.
lubie sobie czasem zurawinki, czasem orzechow i migdalkow podjesc.
pysznie, zdrowo i moze zastapic przekaske.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 15 lut 2013, 20:58

niebieska pisze: muflon, wydaje mi sie, ze chyba moze, bo gdyby nie, to oglosilaby nam swoj rychly, przewidywany zgon.
hehehe. No chyba masz rację. Nie ma sexu to co nam w życiu zostaje?
Na mnie żurawina działa moczopędnie. A poza tym używam jej do ciast zamiast rodzynek. Ale faktycznie, pyszna jest.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 lut 2013, 21:22

O to chodzi. Wszystko co działa moczopędnie {pietruszka też!!} leczy drogi moczowe.
Muflon , Ty sie nie kryguj, że na medycynie sie nie znasz (rofl .Od estetycznej jesteś specjalista.

Ja juz jestem na etapie, ze sex jest przereklamowany (rofl
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 15 lut 2013, 22:09

babina7 pisze: Ja juz jestem na etapie, ze sex jest przereklamowany (rofl
zaraz zwolamy forumowe konsylium i zaradzimy, jesli oczywiscie ten rzeczy stan jest Ci niemily PDT_Love_05

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 15 lut 2013, 23:05

babina7 pisze:O to chodzi. Wszystko co działa moczopędnie {pietruszka też!!} leczy drogi moczowe.
Znaczy kawa i red bull też? :D
Po nich sikam jak pompa strażacka.

Babina, nie profanuj seksu:D
Pisałaś kiedyś, że na Twój mąż to taki mocno big size. Tak mi się pomyślało, że może tu jest przyczyna?
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 lut 2013, 23:35

Dziewczyny wróciłam właśnie od rehabilitanta. Szukałam w necie i znalazłam. Przyjmuje też w Krakowie , jakby ktoś chciał dam namiary. Wykręcał mnie i naprawił, to o czym nawet nie wiedziałam, że też popsute (giggle . Chrobotało na całe osiedle (giggle . Pokazał gdzie mam blokady i przykurcze.Jestem nowo narodzona. Ciekawe jak będzie rano??
Nie idę do ginekologa { bo nie od mięśniaków}. Nie idę do ortopedy.
Dyski mam przesunięte ale powiedział, że sobie poradzi. Chociaż nie wykluczył , że może potrzebny będzie rezonans...Jutro idę i w niedzielę też mnie przyjmie. (yes)
Teraz, to mogę sprawdzić czy reklama przesadza...... (rofl (rofl (rofl
zadowolona

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 16 lut 2013, 09:58

Babina zdrowiej nam szybko, nie ma własciwie znaczenia jakimi sposbami, ważne abys dobrze się czuła. Trzymam za Ciebie kciuki i czekam na weselsze informacje (yes)

Sama ma problem z kregosłupem w kazym odcinku, na szczęscie nie mam w chwili obecnej jakis poważnych problemów ale nigdy nie wiadomo co się okaze w przyszłości.

Wczoraj rozmawiałam ze znajomym, który ok 15 lat choruje na boreliozę i jak mi opwiadał jak go lekarze leczyli to włosy mi dęba stawały, podobno nie ma sposobu, zaatakowało mu stawy i jak sam przyznaje traci pamięc. W rozmowie kilka prosił mnie abym przypominała o czym rozmawiamy... a pieniędzy ma pod dostatkiem wiec zapłacic za leczenie zaden problem, tylko skutków leczenia brak...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 lut 2013, 10:16

moja znajomą dwa lata leczyli na różne choroby , aż sama wpadła , że to może być borelioza. Nie mogła już chodzić , tak stawy zaatakowane.
Okazało sie, że miała rację i po długim leczeniu jest juz dobrze. Zapytam ją co brała. Na pewno silne zastrzyki.
Ja dzisiaj juz wstałam jak człowiek. Lekki ból jest ale sama sie ubrałam. Pędzę na zabieg....
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 16 lut 2013, 10:52

Babina dobrze, że ci pomogło, ja bym cie prosiła o adres tego fachowca, bo mój mąż czasami ma poważne problemy, od strony kręgosłupa, ja też mam nie lepiej, więc nigdy nie wiadomo kiedy się może przydać, dobrze mieć takie namiary. Co do tego lnu, to ja pije już drugi rok, i też sobie chwalę, a jak Twoja babcia go przyrządzała ? gotowała, czy tylko zalewała zmielony wrzątkiem pamiętasz może ?
Do tego ginekologa to sobie może idż, jak już masz termin, zrobisz sobie przy okazji kontrolne badania np. wymaz.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”