gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Merlinka
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
co myslicie o tym zjawisku ? wsrod wiekszosci moich znajomych pokutuje przekonanie ze jak facet przejawia wrazliwosc, dbalosc o siebie itd to musi byc pedalem.... :? a przeciez wojna o rownouprawnienie kobiet trwa, ywrywamy sie zeby rola kobiety nie sprowadzala sie do lazenia po kuchni. taka zmiana rol, przewartosciowanie - na pierwszym miejscu sukces kult pieknego ciala... facet juz nie musi odgrywac roli twardego samca ktory musi wywalczyc swoje zeby azadbac o rodzine , co o tym sadzicie ?
-
Kasienka
- Rozmowna Beauty

moim skromnym zdaniem facet nie powinien mieć więcej kosmetyków niż ja, a niestety z tego co zaobserwowałam to gro moich bliskich znajomych mężczyzn ma pełno kosmetyków, a to taki lakier do włosów, a to taki balsam po goleniu, a to odżywka do paznokci i przesadne solarium, bleee, mnie tacy faceci wcale nie pociągają, mówie na nich obraźliwie "cioty" ( przepraszam jeśli koogoś obraziłam)
npo ale dla mnie gość, który goli klatkę piersiową juz jest jakiś skrzywiony...
-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
Kasienka :gg2:
Facet musi byc twardy... Niech dba o siebie, ale niech nie ma za duzo kosmetykow! Naprawde, jak koles ma wiecej niz ja to zalatuje to pedalstwem!
- szczotka + pasta
- krem nivea - do lysej glowy i twarzy ew. zel
- meski zel pod prysznic... (ostatnio widzialam u mojego znajomego rozany palmolive... gej? :? )
- ladna woda toaletowa
ZAWSZE BLACK & WHITE!
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Monisia do twojej listy dodam jeszcze krem do rąk( mój misiek w ogóle nie nosi rękawiczek, więc zimą bez kremu jest ciężko)

Facet musi być zadbany. ale nie do przesady!!
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....
-
Lili
- Miłośniczka Beauty

Uwazam, ze facet też powinien dbac o siebie, ale bez przesady, musi miec zawsze zadbane paznokcie i pięknie pachnieć, ale nie powinien godzinami siedziec u kosmetyczki :?
"....z utratĂâÂą piĂĆÂŞknoĂâÂści - czymkolwiek ona jest - traci siĂĆÂŞ wszystko" Oscar Wilde
- TOP Beauty

dokladnie lili..wystarczy jak obetnie cazkami rowno paznokcie lub przypiluje...wlosy pod pachami moga byc a nie musza ogolone....do monisi dodam jeszcze balsam do ciala meski...dezodorant, zel jak ma wlosy :D i starczy :D
taki mini zestaw podrozny :D golenia klatki nie trawie... chyba ze na plecy juz zaczynaja wloski wedrowac..blee i tyle chyba :)
-
olivka23
- Rozmowna Beauty

Zgadzam siew 200% z powyzszymi wypowiedziami, nic didac nic ujac, facet musi pozostac facetem, mam kolegow, ktorzy chodza do solarium, kosmetyczki, i uzywaja podkladow swoich dziewczyn, smiac mi sie nich chce hihi

-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:

jak moglam zapomniec o "kulce" nivea?

eur:
Ale ja lubie opalonych.... :D balsam do ciala, exclusive bronze CASANOVA i gitara gra! Piekna opalenizna i gladka skorka! mnia mniam
ZAWSZE BLACK & WHITE!
-
angelika
- TOP Beauty

olivka23 pisze:, i uzywaja podkladow swoich dziewczyn, smiac mi sie nich chce hihi

oliwka no co ty.... :?
:lol: :lol: :lol:
-
Lili
- Miłośniczka Beauty

ostatnio widziałam chłopaka z podkładem na twarzy

, facet był niezły ale ten podkład wszystko zepsuł :? chciało mi sie z tego smiać :lol: :lol: takim kolesiem z pewnościa się nie zainteresuję :D
"....z utratĂâÂą piĂĆÂŞknoĂâÂści - czymkolwiek ona jest - traci siĂĆÂŞ wszystko" Oscar Wilde