Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: Quer » 16 sty 2013, 12:51

Też takie mam a chcialabym mieć jak np. Amina ma (headbang

ja na swoje nogi mówię kołki (thinking do takich to spódniczka ciut za kolanko lub jak szczupłe to z 10cm nad bo jak się załozy do kolan lub tuz przed to dosć że grube to jeszcze X się robią. Chyba przez te bułki od wewnatrz.
Ogólnie tez nie narzekam na swoją figurę, mogło by być gorzej ;) i bywało..
ulla10 pisze:Mam takie samo wrażenie jak Niebieska, Tkmax to dla mnie ciucholand! Koszmar! Się dziwiłam że tak zachwalacie.
Jednak w londyńskich nie byłam, więc może tam faktycznie lepiej. Ale żeby aż taka różnica?
W Pl powtarzam to strata czasu.
Witamy w raju (emo
Mój kolega swoim bratanicom i szfagierce zawsze super cichy przywoził z TMz Londynu, jak mówił za grosze. Nie mogłam się doczekać kiedy u nas otworzą. Bylam dwa razy, ceny wcale nie niskie i nic na mnie wrazenia nie zrobiło. Raz w TM w Galerii Krakowskiej widziałam fajne torebki, kosztowały między 400-500zl (wow
Odniosłam podobne wrażenie, ciucholand i to bez rewelacji.

Perfumy, kosnmetyki jak mam okazję to kupuję raczej zagraniczne bo tez jest róznica.

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 16 sty 2013, 13:49

A ja bardzo lubię TK Maxxa najbardziej dział wyposażenie wnętrz i art. dla zwierząt.Czasami trafie fajne buty,bieliznę od czasu do czasu ciuszek.No i kupilam kilkanście par okularow i duzo książek przez 3 lata od kiedy TK jest w moim miescie.Tak naprawdę,zeby cos fajnego do ubrania kupic to trzeba byc tam codziennie ale skąd brac na to czas.Kierownik sklepu powiedział mi,zeby najlepiej przychodzic po 14.00 bo codziennie o 14.00 wystawiaja towar

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 16 sty 2013, 14:33

Kimm super nozki!
takie same mam i nie narzekam.
ja tu myslalam, ze tu wstawisz naprawde jakies sloniowe kolanka ..a tu taka normalnosc .Rozczarowalas ! (mdr

Tkmax jak ciucholand faktycznie ,ale jakie perelki mozna wygrzebac ,i cenowo atrakcyjyjne ,Tylko trzeba nie pracowac ,a grzebac ,grzebac i grzebac,.

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 16 sty 2013, 14:43

ale byka strzeliłam (blush . Czytajac maxi post az mi się w oczy rzucił (giggle *szwagierce , oczywiscie.

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 16 sty 2013, 15:18

ullrike pisze:Kimm super nozki!
takie same mam i nie narzekam.
ja tu myslalam, ze tu wstawisz naprawde jakies sloniowe kolanka ..a tu taka normalnosc .Rozczarowalas ! (mdr
przepraszam... (mdr

w jakiś dziwny okres teraz wpadłam, wszystko bardzo uważnie u siebie obserwuję, analizuję, porównuję...

wiecie, że i TAM też następują zmiany? okropne... (tmi

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 sty 2013, 17:44

mówią : wargi po piersi, piersi po wargi, wargi po kolana......... (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 16 sty 2013, 19:58

Ty babina co tak świntuszysz? (giggle zdaje się jeszcześ po tych imprezach nie wytrzeźwiała

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 18 sty 2013, 05:59

muflon2121 pisze:Ty babina co tak świntuszysz? (giggle zdaje się jeszcześ po tych imprezach nie wytrzeźwiała
to trzeba być na rauszu, żeby świntuszyć? (happy

ja wcale nie uważam, że babina "świntuszy" - lubię Jej poczucie humoru, bardzo (yes)
i przyznam, że to jedna z rzeczy dla których tu zaglądam... (nod

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 18 sty 2013, 08:59

Ale u mnie fajna zima, wszędzie biało i te drzewa pokryte szadzią (clapping , ale to wszystko tak fajnie wygląda z za okna, gorzej jak trzeba coś jechać załatwić, to najpierw łopata do reki i przymusowy aerobik (giggle
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 sty 2013, 10:42

właściiwie to mało pije, bo nie lubię....Na imprezie kieliszek i staram się zrobić długi odstep. W domu pociągnę czasem {wstyd...z gwinta} gdy czuję, że coś mnie bierze albo przemarznę. Potem mnie zawsze zatrzęsie z obrzydzenia, szczególnie po whisky (giggle . Na imprezach nalewam wodę do kieliszka na wódkę i do szklaneczki. Toasty wznoszę wodą i popijam wodą (giggle .
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”