Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za tyle poswieconej mi uwagi. Kropka zapdła idę w dlugiej, nic nowego nie kupuje jedynie jak znajde to taki czarny pierscień jak mi radzicie. Na to bym sama nie wpadła. Zapisałam sie na makijaż i manicure. Jak juz mi suknie wybralyscie to jeszcze doradzcie kolor paznokci.
Ja mam jeszcze inne sukienki np. taki jakby szafir z Simple, złotobrazową tez by sie nadała. Zaprzyjaznione dziewczyny znaja te sukienki ale klamka zapadła. Wielkie dzięki. Długich nie mam tylko tą jedną bo na takim balu byłam w latach młodosci. No i teraz sie mi trafiło. No ale to nie jest znowu bal w ambasadzie
Na balu sportowca w telewizji długie były z ktotkimi poł na pol.
Ja jestem opalona po Tajlandii wiec akurat będzie ładnie a bolerka nie zdejme, chyba jak wszyscy beda pijani. Ale wiecie co wam powiem, ze w tym klubie gdzie ćwiczę kobiety o 10 lat młodsze tez mają te dyndające skrzydełka, czyli firanki przy ramionach.
Wczoraj ćwiczyłam z ludzmi młodszymi od mojego syna i synowej, polowa ćwiczacych nie miała 30 lat. Byłam dumna z siebie, mam teraz taki power po tych ćwiczeniach,że do autobusu jak nadjezdza to mogę dobiec bez cienia zadyszki.
Narazie ćwicze ze sztangą po 2 kg na kazdej stronie. Te ćwiczenia nazywają sie "energy pump"