Monika Pietrasińska-Szreder

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Monika Pietrasińska-Szreder

Post autor: GoniaL » 08 sty 2013, 21:54

możecie mnie zjeść żywcem ale powiem- jak dla mnie ,,plastic -fantastic, i powtórzę za Agne 40- za 10, 15 lat zamiast zachwytów może wzbudzać przerażenie. ale co kto lubi. na szczęście każdy ma inny gust (smirk

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 10 sty 2013, 11:05

moze sie wypowiem bo znam monike bardzo dobrze... ladnych pare lat temu zajmowalam sie castingami i to ja znalazlam monie. wygladala wtedy inaczej- miala aparat na zebach, krotsze, rudawe wlosy.. byla chuda jak patyk. i byla zjawiskowa. po prostu wyjsciowo zbyt ladna aby ja lubic. i wtedy odkryla swiat modelingu, zmienila fryzure, zeby miala proste. to, ze korzysta z zabiegow upiekszajacych to chyba nie nowosc i wybaczcie ale wytykanie jej tego akurat na tym forum to szczyt hipokryzji. malo wsrod nas plastikowych? no dziewczyny... z byle czego nie da sie zrobic gwiazdy. monia to po prostu fenomenalny material wyjsciowy. zrobilam z nia pozniej kilka sesji jako fotograf i powiem szczerze, ze to jedna z najpiekniejszych kobiet jakie w zyciu widzialam. na dodatek- na zywo wyglada jeszcze lepiej. to jedna z lasek, ktore sa tak ladne, ze nie da sie ich lubic. a oprocz urody ma zajebista osobowosc i jest naprawde rowna i normalna babka z kwadratowymi jajami.
czy jest ladniejsza od siwiec? nie mnie oceniac. monia jest posagowa, bardzo szczupla, wysoka i wg mnie najlepsze jeszcze przed nia.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 10 sty 2013, 14:06

Wierzę Ci mara, że na żywo jest jak mówisz, bo na zdjęciach ona mnie jakoś szczególnie nie zachwyca.
Moim zdaniem zbyt mocno zaingerowała w swoją urodę, która jak sama przyznajesz już na starcie byla zjawiskowa.
A forum beauty jak już wielokrotnie pisałam, nie gromadzi tylko milościczek maksymalnej sztuczności, i nie jest hipokryzją z mojej strony krytyka tego zjawiska.
Natomiast co do różnic w odbiorze na żywo vide na fotkach, to poznałam kilka takich osób, które wcześniej widziane na zdjęciach nie robiły wow, a na żywo szczękę zbierałam z podłogi.

Podobnie mam z aktorką Magdaleną Cielecką. Nigdy mnie nie zachwycała na zdjęciach, wielka głowa, kwadratowa szczęka, a w filmach: zjawiskowa, przepiękna kobieta. I co najważniejsze NIE NAPOMPOWANA :)
Penelope Cruiz ma identycznie.

Ps. to jest jednak niesprawiedliwe, że niektóre kobiety są tak po prostu PIĘKNE, a człowiek musi się wyszpachlować, włosy zrobić, oko podrasować żeby poczuć się ładną buuuu :D
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 10 sty 2013, 15:21

Mara pięknie podsumowałaś (yes)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 10 sty 2013, 15:50

Natalia, Monika czy Doda w sumie są ładne, można by powiedzieć wyjatkowe, ale z drugiej strony nie podobają mi się, bo chyba przez te upiekszenia straciły taka swieżość, dziewczęcosć. Każda z nich w mojej ocenia wyglada na duzo więcej lat niż ma. I chyba cos w tym jest, bo mój maz jak pierwszy raz zobaczył Natalie Siwiec gdy usilnie promowala się na Euro skomentował to tak: podstarzała niunia, ostatnia jej szansa na wybicie. Podobnie jak ja myślał że to taka zadbana 35latka.
W mojej ocenie duzo bardziej podoba mi się typ urody np Charlize Theron

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 28 sty 2013, 19:38

To jest jakaś modelka erotyczna, tak? Szczerze to jak dla mnie nie jest jakaś strasznie sztuczna.
Usta ma spore, ale laik może myśleć, że naturalne, bo nie są jakoś bardzo brzydko powiększone (nie wiem jakie były przed) tak jak w przypadku Natalii.
Biustu się nie czepiam, bo w kostiumie kąpielowym wygląda super, nie wygląda na tak rozjechany jak ma Siwiec. Obie mają świetne figury, piękny tyłek i talia (giggle Ta Monika jednak jest o niebo ładniejsza od Natalii, ale na fejsie ma fotkę gdzie wygląda na 30 lat (wow chyba sobie za bardzo te kości zrobiła albo taki drastyczny fotoszop. I na fejsbuku to wygląda jak Siwcowa. Mnie osobiście się takie kości nie podobają i dla mnie lepiej wygląda choćby tu:

http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/07b4041d ... 0f7d0a7ae9

Na Pudelku zestawiono ją z Krupą i wg mnie Krupa ma o wiele fajniejszą urodę od niej. Chciałabym zobaczyć jej fotki przed.
Btw. to, że jesteśmy na forum o operacjach i same sobie coś tam poprawiamy nie oznacza, że mamy przyjmować wszystko co nam dadzą. O hipokryzji można mówić tylko wtedy gdy same sobie napompujemy usta do granic możliwości, a potem powiemy, że Natalia czy Monika mają brzydkie, choć same zafundowałyśmy sobie identyczne. Nie jest hipokryzją to, że nam się nie podobają napompowane do granic możliwości usta, bo niby z jakiej racji. Czemu obrończynie Siwiec i Pietraszyńskiej wciskają nam na siłę te kacze dzioby? Czy hipokryzją będzie gdy powiemy, że nie podobają nam się usta tej pani?

http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/7176dee1 ... fca3ea987c
Oczywiście, że nie, ale te, co tak zażarcie bronią ust Moniki czy Natalii nie powinny tej pani krytykować, bo będą hipokrytkami, czyż nie? Zatem chillout dziewczyny, nie wszystko musi się nam podobać. I tyle.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
karolina_gdy
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: karolina_gdy » 20 mar 2013, 19:22

A czy wiecie dziewczyny u jakiego chirurga ona się "robi" ? :)
Chciałabym zmienić "coś na twarzy, podoba mi się jej nos, policzki. Czy jak pójdę na konsultację nie wiedząc co chcę dokładnie, lekarz mi właściwie doradzi?

Awatar użytkownika
Aniteczka34
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Aniteczka34 » 17 maja 2013, 21:31

powielam pytanie rowniez chetnie bym sie dowiedziala do ktorego chirurga chodzi, jak dla mnie jest zrobiona idealnie ciekawe co robila z twarza - efekt super

celka-xx
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: celka-xx » 04 lip 2013, 19:51

Nie widze podobienstwa do Natalii Siwiec. Wcale też mnie nie zachwyca. Podobno koniec małżeństwa i się rozwodzi, bo zdradziła męża.

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 06 lip 2013, 23:59

Dla mnie Monika jest przesliczna ideal nie widziałam jej na zywo ale na zdjeciach cudna... duzo dziewczyn zazdrosci jej urody ...a ze jest zrobiona to jak wiekszosc z nas i co trzeba przyznac ma mega chirurga plastycznego ciekawe kto to..;).?
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”