Ja wole mięso duszone bo po kotlecie lub kuraku w panierce to za 40 min jestem glodna. na noc staram się nie jesc bo abo spac nie moge albo snią mi się koszmary.
A próbowała któraś z Was dietę wg grupy krwi? ciekawe czy to działa.
Dziewczyny mozecie mi jeszcze wytlumaczyc jak to jest ze spadkiem hormonów w trakcie przekwitania, tzn czy da się je uzupełnić całkowicie? i dlaczego u jednych ma to wpływ na wagę a u innych nie skoro i tak kazda w jakims wieku ma ten spadek?
Kiedys pytalam o to ginekologa ale zaczął mi wygłaszać jakies profesurskie teorie i mi się odechciało z nim gadać :/
Cos Wam jeszcze opowiem absurdalnego z zycia wzięte
Zadzwoniłam przed wczoraj do
przychodni rejonowej zarejestrować się do laryngologa.
Odebrał pan, powiedziałam o co chodzi, poprosiłam najblizszy termin , zanim skończyłam pan mówi:
- najbliższy termin do pani doktor 27.11
- ale ja chciałam odpłatnie, prywatnie
- a jak odpłatnie to na jutro, na 12 zapraszam..
Kurna, scena jak z dobrej polskiej komedi, nie wiedziałam czy się śmiac czy płakac jak pomyslalam o tych co MUSZĄ z NFZ dostosowac się do terminu.
Mało tego, przyszłam na te 12 nastepnego dnia, pukam do gabinetu naciskam klamkę - zamknięte. Za ok 30 min okazało się że chyba za lekko chwyciłam klamkę bo wyszał p.doktor i zamyka drzwi. Mówie ze jestem umówiona na 12 a ona na mnie jeszcze sie drze ze ona teraz to musi juz wyjść. No ręce mi opadly,normalnie w

sie niektórym przewraca Odebralam kartę i sie zarejestrowałam gdzie indziej.