babina7 pisze:Pracujesz w tym banku? No bo nie rozumiem ? Kto powiadomi bank? Chyba , że jesteś prezydentową
nie pracuję w banku, i ani takie tam inne...przeciez są doradcy w banku, no co Wy dziewczyny?
Moderator: Zespół I
babina7 pisze:Pracujesz w tym banku? No bo nie rozumiem ? Kto powiadomi bank? Chyba , że jesteś prezydentową
babina7 pisze:Doradcę chyba ktoś musi poinformować { chyba, że bliższy niż syni nieustępujący Cię na krok? Będzie czuwał przy łożu śmierci??
}

no super też bym chętnie skorzystała , tak sobie siedzieć na półeczce i obserwować, co się tam w domku dziejebabina7 pisze: Niedługo będzie można urnę z prochami trzymać na półeczce. Ja tak kocham swój domek, to chciałabym skorzystać![]()
no, postraszyć taką, postraszyćeweplu pisze:no super też bym chętnie skorzystała , tak sobie siedzieć na półeczce i obserwować, co się tam w domku dziejebabina7 pisze: Niedługo będzie można urnę z prochami trzymać na półeczce. Ja tak kocham swój domek, to chciałabym skorzystać![]()
Kurcze ale może by mi się zaczęło nie podobać ,jakby jakaś nowa na moje miejsce się chciała umościć, pewnie dała bym jej popalić, jakby się panoszyć zaczęła