poszla na akademie sztuk pieknych ?
powiedz mi
bo mi sie przewody zaczna kopcic z myslenia
Moderator: Zespół I
Napewno jest to wzorcowy ideal ,moze i powinien i zona powinna ,ale zapomniacie drogie kolezanki ze te opinie i status finansowy uzytkowniczek forum beauty nie jest reprezentatywny dla reszty szarego spolecznstwa.Quer pisze:Jestem za takim modelem rodziny jak ma Ulla i Babina. Mąż powinien wracać do oporzadzonego domu w którym czeka na niego zadbana, wypoczeta i usmięchnieta żona a nie styrana po ilustam godzinach pracy kobieta z worami pod oczami od zmęczenia, ledwo stojaca przy kuchence żeby mu obiad odgrzać. Facet styrany po calym tygodniu musi pomóc w obowiązkach nie dla tego że chce tylko musi bo zona tez styrana..
Po prostu jakbyś czytała w moich myślach.Quer pisze:Jestem za takim modelem rodziny jak ma Ulla i Babina. Mąż powinien wracać do oporzadzonego domu w którym czeka na niego zadbana, wypoczeta i usmięchnieta żona a nie styrana po ilustam godzinach pracy kobieta z worami pod oczami od zmęczenia, ledwo stojaca przy kuchence żeby mu obiad odgrzać. Facet styrany po calym tygodniu musi pomóc w obowiązkach nie dla tego że chce tylko musi bo zona tez styrana. Zawsze jest czas na zajecie się i rozmowy z dziećmi. Widzę to po mojej rodzinie że wszyscy są szczęśliwsi gdy mam taki martwy okres w pracy i na full moge poświecić się dla rodziny. Chciałabym mieć taki cały rok.
Czasy mamy takie a nie inne i niestety nie sprzyjąją takim związkom i nie zawsze finanse pozwalają aby zrobic to zabezpieczenie jakie macie Wy.
W zdrowym małżeństwie wydzielanie kasy jeden drugiemu jest dla mnie niepojete zwłaszcza jak jej nie brakuje. Pieniadze szczęście dają i zarabiamy je m.inn po to by kupowac sobie przyemnosci.
Wyrafinowana kura domowa to taka która jest na utrzymaniu meża, g... ją wszytsko obchodzi, cel dnia - nowy łaszek, problemem - kolor lakieru na paznokciach, w chwili nudów może ugotuje obiad a resztą zamie się mama, babcia albo gosposia.