Dziś Twoje urodziny więc kochana przyjm życzenia moje z rana,
od kobiety drugiej też, która wie jak w życiu jest.
Żebyś zawsze piękna była, żebyś nigdy nie przytyła.
By Ci włosy nie wypadły, żeby cycki nie opadały,
Dupcia zawsze jędrna była .. byś facetów wciąż kusiła
Byś kłopotów mało miała, o zmartwieniach nie myślała,
bo pamiętaj, że rozterki źle wpływają nam na nerwki.
Więc KOBIETO życzę Ci samych zajebistych dni !!
Ulla współczuję. Widzę że bandytka rozprzestrzenia się w zastraszajacym tempie. Mojego syna tez kiedys jakieś gnojki napadly, chyba bylo ok 14. Na szczęscie nic mu nie zrobili, zabrali tylko telefon. Drugiego poszarpali na przystanku w poblizu szkoły bo chcieli kasę, na szczęscie doszło kilku kolegów z klasy zrobil się szum i tamci zwiali. Masakra co się dzieje.
Moje chłopaki jak gdzies wychodzą to zawsze im mówię że nie ma powrotów w nocy, wolę żeby już u kogoś spali tylko ze jak czytam to co piszecie to myslę że niewiele to zmienia bo coraz więcej jest napadów w dzień i to takich "na bezczelnego" i brutalnych. Najbardziej się boję ze przypadkowo mogą trafić na jakiegoś sadystycznego gnoja który poprostu będzie się chciał bezkarnie zabawić.
Nie wiem czy to wpływ tego "bezstresowego wychowania" czy inne czynnki ale dzieciakom wolno wiele wiecej niz kiedyś .. Skarci takiego nauczyciel -jest afera. Rodzic jak skarci to tez źle...
Kilka tygodni temu ogladałam program, byl w nim jakiś malolat który wygladał jak kosmita. Wymalowany, okolczykowany itp, własciwie nie wiadomo było czy to chłopak czy dziewczyna. Przestało mu się podobac w domu, bo rodzice kazali mu wygladać i ubierac się normalnie zwłaszcza do szkoly, więc się wyprowadził zaskarzył o alimenty i wygrał. Byłam w szoku jak to ogladałam. Wczoraj czytalam ze zastanawiaja się bodajrze nad utajnieniem (przed rodzicami) ocen uczniów pełnoletnich. Mam wrażenie że z tej wolnosci i tolerancji robi się anarchia.