Na kawie u Brzuchatkow :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
zeberko
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Na kawie u Brzuchatkow :)

Post autor: zeberko » 20 paź 2012, 08:06

Skoro do zaplodnienia przy spirali nie dochodzi wogole, chyba sie na nią zdecyduje , żyłam cały czas w świadomości ze zapłodnione jajeczko jest wydalane , w koncu cały czas się mówi ze to taki wielki grzech.
Teraz tylko pytanie czy chormonalna czy nie , nie wiem jaka mi ginekolog zaproponuje i ile sobie liczy za jej załoznie.
Podobno najlepiej zakładac w czasie miesiączki.

Gdyby w polsce bylo lepiej to i na czwarte bym się zdecydowała , ale nie chę siedziec wiecznie w domu i zajmowac sie dziecmi , jak ta kura domowa.
Moja trójka daje mi w kość , cały dzien kręci się wokół nich. Ubrac,nakarmic ,przebrac , położyć spać, iśc na spacer, poczytać książkę, czasami chodze cały dzień nie uczesana , bo nie mam kiedy.
Z mężem tez różnie , czasami jest ok, ale nawał tych obowiązków , jego i moich sprawia ze często dochodzi do kłótni.
Czasami zazdroszczę singlom. (worried
Plastyka brzucha dr. Szczyt 17.01.2013r.
Wiek - 26 lat
Waga - 52 kg
Wzrost - 164
Dzieci - troje rok po roku ;)
Zdjęcia przed i po operacji : http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 08#p757408" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 20 paź 2012, 08:50

Jozia , nie wchodzilam tutaj bo to nie moj dzial ( na razie (clin) al erobie to teraz by Tobie pogratulowac plaskiego brzuszka (yes) . Trzymaj sie dzielnie i wracaj do sil i wiadomo do Belgii (rire (rire (rire (rire
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 20 paź 2012, 08:56

Zeberko jest takie stare powiedzenie:wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.wiadomo trojka to wiele pracy ale to tylko kilka lat a potem to juz super(tak mi sie wydaje) ja zyje na obczyznie sama bez dziadkow takze kazda impreza jest z dziecmi ale raz do roku wyjezdzamy z mezem na tydzien sami zeby pobyc ze soba wyciszyc sie i odpoczac i daje nam to wiele dla naszego zwiazku jestesmy juz 15 lat po slubie a milosc dalej jest w nas nawet jak teraz polecialam na operacje i mialam wracac w piatek samolotem(bilet kupiony)ale jak powiedzialam mezowi ze sie boje i chce zeby przyjechal to bez gadania wsial w auto i 1200 km przyjechal przespal sie pare godzin i spowrotem 1200 do domu.ja dzis fsjnie sie czuje tylko mam problem z myciem sie i normalnie smierdze hehe,brzuszek plaki mam lekkie slimaczki na bokach ale mi to wogole nie przeszkadza oby sie dobrze goil to l (giggle lato moje
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 20 paź 2012, 10:01

jozia-no wklejaj fotki babo!!
-V.2004-365 McGhan -dr Pastucha
24.10.2012-plastyka brzucha -dr Furmanek
18.04.2013-620XH Silimed- dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 20 paź 2012, 10:43

Jezu dziewczyny,podziwiam Was, ze sie zdecydowalyscie na tyle dzieci.Ja chcialam tylko jedno.Mowia ze jak sie ze szpitala wychodzi,po porodzie i jak sie cos zapomni,to sie tam wraca.Ja szukalam wszedzie,nawet pod materacem,zeby bron Boze czegos nie zapomniec! (giggle Dla mnie ciaza,to byl najgorszy okres w moim zyciu,mialam wrazenie ze traw 3 lata,Ja poprostu bylam caly czas w ciazy!Niektore dziewczyny sa w ciazy i juz po ciazy.Tak bylo z moja siostra,przelecial ten okres niewiadomo kiedy.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 20 paź 2012, 10:45

(giggle (giggle (giggle
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 20 paź 2012, 10:49

Jozia1977 slimaki rozmasujesz,bez problemu.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
Leillla
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Leillla » 20 paź 2012, 22:27

Yo,Yo Dziolchy kochane!!! ech...padam na cycki! (giggle (giggle
Ja tez mam spirale,ale z miedzia.Wczesniej mialam hormonalna,ale jakos mi libido spadlo,wiec tym razem poprosilam o inna.W Anglii antykoncepcja jes za darmo!!( a i tak dzieci rodza dzieci!!!)
I tak przedmowczynie pisaly,majac spiralke,nie zachodzi do zaplodnienia,ponadto spiralka oslabia plemniki i bidulki nie doplywaja do jajeczka (mooning
Eeku,juz mojemu Maluchowi jest lepiej (sun (sun

Ja mam dwojke dzieci,parke,4 lata roznicy-dla mnie idealnie,tak jak zaplanowalam (time (time (movie (movie (rofl (rofl
Nie wyobrazam sobie siebie w roli mamy wiekszej ilosci dzieci.ja naprawde kocham dzieciaczki,moge z nimi pracowac...ale musze miec tez swoje zycie! ja nie jestem tylko mama i zona...ja jestem przede,wszystkim Leila.
Zycie jest za krotkie,aby poswiecac sie tylko tematowi kury domowej...ogolnie,lubie przebywac w domu,ale czasem zapominam o sobie,a potem,nagle czuje frustracje...Dlatego potrzeba w zyciu rownowagi.
08/08/2012 ---Abdominoplastyka---dr FURMANEK...juuuupiiii!!!!! :)
13/08/2012ˇˇMakijaz PermanentnyˇˇBrwi i gorne kreski :)

Pelna abdominoplastyka--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=930" onclick="window.open(this.href);return false;
Miesiac po--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=950" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 21 paź 2012, 00:45

Eeku-nieźle (giggle dzieci to nie twoje powołanie (rofl

Mój mąż coraz bardziej myśli żeby się podwiązać..Powiedział ,że boi sie tylko tego że za pare lat jak mi sie odwidzi i zapragne dziecka to go zostawię bo bedzie bezwartosciowy..Jeszcze jakiś czas temu wybijałam mu to z głowy bo sama nie wiedziałm czy nie najdzie mnie ochota na bobasa ale teraz po tych akcjach chyba przekonałam sie że teraz jest mój czas i raczej w ciągu nastepnych kilku lat nic sie nie zmieni a później bedzie chyba juz za późno więc moze warto..Zawsze chciałam miec trójkę dzieci(sama pochodze z dużej rodziny-piecioro nas było) więc trochę bedzie może smutnawo kiedys na świetach itd no ale na ta chwilę nie udźwignełabym juz kolejnego dziecka..
-V.2004-365 McGhan -dr Pastucha
24.10.2012-plastyka brzucha -dr Furmanek
18.04.2013-620XH Silimed- dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
zeberko
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: zeberko » 21 paź 2012, 13:49

Aginka a podwiązanie u facetów jest legalne w Poslce ? chyba nie.
Jezeli mozna by bylo, od razu wysyłam mojego meża!!!
Plastyka brzucha dr. Szczyt 17.01.2013r.
Wiek - 26 lat
Waga - 52 kg
Wzrost - 164
Dzieci - troje rok po roku ;)
Zdjęcia przed i po operacji : http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 08#p757408" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”