Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: Eeku » 15 paź 2012, 23:03

merana43,jak dla mnie wygladasz super!Ta biala spodnica wyglada na Tobie super.Wcale nie wygladasz grubo!A apaszki sa teraz modne,w roznych kolorach,jak najbardziej.Te zywe kolory bardzo Cie odmlodzily (yes)
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 15 paź 2012, 23:33

Mnie się też bardzo podobasz Marenka w tym stroju (yes)
kolorki dla mnie też extra połączone

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 16 paź 2012, 18:40

Marena, bardzo, bardzo ladnie. Super polaczenie kolorow, wspolgraja. I nic nie "szatkuje". Sama klasa.

A jeszcze co do bluzki Ulrike: wcale nie za krotka i wcale nie za luzna. Material zwiewny, miekko sie uklada, pasuje z tym krojem. Patrzenie na wszystkie ciuchy przez jeden schemat jest smiertelnie nudne. Przeciez po to sa ciuchy i "krzyki" mody, zeby sobie rozne rzeczy wyprobowac. I jeszcze, jak tak ladnie lezy, jak u Ulrike, to bomba!
I jeszcze o butach: jesli to Siena tam w tle, to bardzo dobrze sobie przypominam, jak tam bylam w plaskich (wedrownych, nie eleganckich!) sandalach. Moj facet dostal instrukcje fotografowania mnie od kostek w gore, zeby butow nie bylo widac. No ludzie, w koncu wakacje. Ja i tak podziwiam Ule, ze takie buty zalozyla. Respekt. Bo mnie sie nie chcialo. I jeszcze bym sobie kostke skrecila. A ona nie.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 17 paź 2012, 00:16

Zdania mamy podzielone i to jest fajne (yes)
W sumie nieważne jest, że którejś się ta bluzka podoba, a innej nie, bo to są drobiazgi...
Myślę, że każdej z nas, zamieszczającej tu swoje zdjęcia, chodzi o zdobycie jakiejś wiedzy o swoim wyglądzie, bo niby wiemy, że np. mamy dobre nogi, ale czy one na pewno nadają się jeszcze do odsłaniania?
Mąż, kolega, kochanek, nawet bliska koleżanka czasem przysłodzą...bo twarzą w twarz trudniej się krytykuje (rofl dlatego ja lubię tu sobie poczytać różnorodne opinie....

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 17 paź 2012, 07:34

anima60 a jeszcze jak kobieta ladna,to i w worku na kartofle,bedzie tak wygladala,ze beda sie za nia ogladac i pytac,gdzie takie ladne wdzianko kupila?! (giggle Taka prawda.W Niemczech jest takie powiedzenie:Ubrania robia ludzi!
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 paź 2012, 17:15

dziewczyny dzięki za każde słowa, bo pozytywna krytyka która nasuwa wnioski jest nieoceniona, nie wstawiam tu zdjęć żeby się dowartościować ale taki miałam nastrój, wy wstawiawiacie to i ja się pochwale jak na codzień wyglądam, a codziennie inaczej - bo kobieta zmienną jest, a moda żeby się nią bawić i dobrze czuć, uwagi są niezbędne tak jak pisze anima, bo bliscy nam słodzą a kolezanki to wiadomo, albo oszukają że dobrze albo że źle, a wy nie macie żadnego interesu w tym żeby prawdy nie powiedzieć nawet jak będzie to kubeł zimnej wody... także przy następnych zdjęciach komentarze mile widziane, żeby się ubrać a nie przebrać (rofl
więc porcyjka zdj z wczoraj i dziś
buziaki
nie wiem czy we właściwej kolejności się wstawią noi jakość taka sobie bo komórką robione w pracy
Babina, ten strój z szelkami noszą już od dwu lat, zmieniam tylko koszule, bo mam 3 białe, niby takie same, ale jednak się róznią, więc mój strój -koszula, szelki i krawat był wcześniejszy niż minge, a tak serio, to tak się ubierałam w 78 i 79 rioku, kupiłam sobie z pięć ładnych krawatów takich odlotowych i 3 pary szelek

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 17 paź 2012, 18:29

marana43 mi sie bardzo podobasz w tych spodniach z szelkami i w krawaciku,do twarzy Ci.Ale ten plaszczyk na dole wyglada poprostu odlotowo,Jest chyba w kratke?Teraz kratka jest bardzo modna,chociaz musze przyznac,ze dla mnie byla i jest zawsze kratka modna.Te zdjecia na samej gorze!Hmm!!!Nie obraz sie,ale wygladasz jak stara ciotka (giggle .Kochana ,ale Ty chcesz zebysmy byly szczere az do bolu (giggle .Pozdrawiam (kiss
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 17 paź 2012, 19:49

Marenka, popieram w 100% zdanie Eeku.
Na górze średnio to wygląda, a takie skórzane płaszcze to mi się kojarzą z prowincją i to zapadłą.
Z reguły też masakrują sylwetkę, robiąc ją taką zwalisto-babowatą.
Moim zdaniem, jeśli skóra to ramoneska, albo jakaś innego rodzaju krótka dobrze skrojona kurteczka.
Skórzane spodnie też jak najbardziej są ok.

Natomiast płaszcz w kratkę/pepitkę, nie widzę dokładnie -REWELACJA!
Biała koszula z szelkami też super.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 paź 2012, 20:12

ja z kolei do płaszcza nic nie mam ale te wzorzyste rajtki.....?Strrrrasznie pogrubiają. Jakbys do tuniki założyła spodnie co ponizej juz by było fajnie. W płaszczyku wyglądasz jak 30 (yes) (yes)
Krawata nie założę, bo musze mieć albo dekolt albo rozpięta koszulę. Nie chce też szatkować sylwetki więc szukam ciemnego {zielonego, bordowego (giggle lub czarnego} żakietu. Lubie chanelowskie , obszyte łańcuchami. Były w Zarze ale ciasne na mnie
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 paź 2012, 20:46

no jak Ula stwierdza, ze tzw. parówki czyli rurki przestajá jej sie podobac to swiat sie konczy :-) do obwisajacych spodni na tylku wcale nie trzeba dlugich nog, tylko w miare zgrabna figure. U mnie w pracy wszystkie dziewczyny tak laza, zadna nie jest wysoka i wygladaja swietnie.
Marzenko, zebys sie zakupami w Londynie nie rozczarowala. Wlasnie tu siedze i wszystko ma spodnie typu druga skora czyli jak nasze legginsy. Nie na wszystkich dobrze to wyglada, ale nosza. Wogole tu wszyscy chodza nie przejmujac sie figura. Widoki na ulicy sa pouczajace.Chude czy grube - rurki i krotkie spodnice. jak sie na to patrzy to dyskusje na tym forum wygladaja humorystycznie. Inna sprawa, ze to wszystko troche mlodsze. Zawsze mnie zastanawia co sie z tymi mocno utuczonymi mlodymi babkami w naszym wieku dzieje. Chudna na starosc czy co? bo starszych grubych tu jest niewiele. Za to spora czesc mlodziezy chorobliwie utuczona.
Polskich liter nie przestawiam, bo komp nie moj :-)
Ale londynskie TK - maxy sa jednak ciekawsze niz nasze. Ale i drozsze :-(((

Aha.Wez no sie Marzenko wpros , ze niby jeszcze syna kiedys odwiedzisz. Wybierzemy sie razem i poszalejemy po sklepach. Sluze za przewodnika :-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”