Jak ktos wchodzi w ten temat to jakby "drzwiami w twarz dostal" i sprawdza czy jest na odpowiednim portalu, bo ostatnia rzecza jaka ten portal lansuje sie to tzw "starzenie sie z godnościa"
Ja sama mam wrazenie ze sie przeniosłam na dzialkowiec.pl
i ze lepiej dac wnukowi na motor, niz sobie przeznaczyc na urode
to jest portal o tym jak sie nie poddac uplywowi czasu jakby ktos zapominal
Dlatego tez ja wyraznie napisalam ze nie stroj ma byc dopasowany do wieku, a do tego co widzimy w lustrze!
babki powyzej zaprezentowane na zdjeciach - choc michalele moglaby spokojnie ubrac cos lzejszego!!!! bo ta kieca ja przytlacza
- w wiekszosci wygladaja na 50, ubrane sa na 50 i jest git!
chyba jasno i po polsku
uwazam ze jak ktos ma 50 lat i wyglada na 50 lat to powinien sie na 50 lat ubierac, a nie mowic do wszystkich :
" w naszym wieku to juz wypada to czy tamto............"
a powinien mowic:
"jak ktos wyglada jak ja to......"
"z nasza twarza i figura to ......................"
bo inna majac 50 lat moze wygladac na zadbane 35 i nie musi ubierac sie jakby tylko dzialka i sloiki byly celem jej zycia co by do trumny nie wskoczyc
i nie mam zamiaru nikogo urazic bo kazda z nas dozyje wieku gdzie bedzie wygladac na 50 obojetnie czy w wieku 40 czy 80 lat, ale nie chce aby ktos pakował do wora wszystkie kobiety i mowil co mogą w swoim wieku! a czego nie!
i ze czyjs widok wzbudza usmiech bo sie osmiesza

tylko dlatego ze tez ma tyle lat co ja a ona by sie juz w tym osmieszyla bo to idiotyczne!
zauwazlam tez u kobiet które przekraczaja 50 i to nie tylko metrykalnie, ale i wizualnie wykazują pewna chcec wciagniecia wszystkich do swojego przedzialu wiekowego i porównywania do siebie,
a kazda lepiej wygladajaca, to baba bez klasy lub tania dziwka
te forum ma juz sporo lat, wiec za jakies 10, te same laski co robily botoksy cycki i nosy, beda wysmiewac te same zabiegi ktorym sie same poddaly
ze w wieku 50 lat robic cycki to fanaberia itp.
same zapominajac ze jeszcze niedawno same wygladaly na 35 i robily wszystko by wygladac na 25 i to jakies osmieszajace nie bylo!
jest tu sporo babeczek w tym temacie po 40, ktore jak was czytaja zastanawiaja sie czy oby sa w odpowiednim temacie
bo ja mam czasmi wrazenie ze powinno sie go zmienic "zycie zaczyna sie gdy ludzie zaczynaja mowic do mnie babciu"
i wtedy nikt by nawet nie wazyl sie zakwestionowac tego co czyta