Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: niebieska » 09 paź 2012, 21:57

jesli moge wybierac to wole Ci sie nie podobac, niz zebys mi cipke wytykala, czy chocby jej zarys :)

jak juz cos pokazuje, to Twoim sposobem jedna rzecz i na pewno nie jest to cipka.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 09 paź 2012, 22:04

niebieska pisze:z calym szAcunkiem animo, moge Ci sie nie podobac, Twoje prawo, ale NIE WIDAC MI ZADNEJ CIPKI!
hehehehe rechoczę jak dzika :))))

Animie chodziło zapewne niezbyt elegancki o efekt "camel toe" vel "kopytko wielbłąda" :) ale u niebieskiej nie ma tego efektu :)))

Natomiast co do stylizacji wklejonych przez Sabrinę to zgodzę się z Animą, że są bardzo fajne, casualowe i z klasą.
Nie jestem natomiast pewna czy tak samo fajnie wyglądałyby na szerszej sylwetce :/
W ogóle to już ustaliłyśmy, że dodatkowe kilogramy postarzają bardzo i zawężają szaleństwa ubraniowe dość znacznie.
Szczupłej sylwetce można więcej niezależnie od wieku.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 09 paź 2012, 22:35

Nieeee, mnie nie chodziło o to, że to nadmiernie erotyczne jest, raxzej że średnio estetyczne.
No dobra, mogę się wycofać, bo rzeczywiście nie widać na zdjęciu Niebieskiej takiej bułki trójkątnej, chyba mi się w wyobraźni uroiło

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 09 paź 2012, 22:42

bardzo mozliwe, bo to co ja mam raczej nie przypomina bulki hehehee
nie po to sie odchudzalam, zeby miec bulke na cipce.
dziewczyny, ja sama rze z tego tematu w glos :)))))
hhahaa

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 09 paź 2012, 22:47

Ja też rżę w głos.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 09 paź 2012, 23:29

Zrobiłam zdjęcia, ale jakieś grzeczne wyszły te buty. Zdjęcia dużo fałszują, kolory są inne, błyszczy się to co nie jest błyszczące, ale...zrobiłam, to pokażę, żeby robota nie poszła na marne

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 09 paź 2012, 23:41

buty fajne, wcale nie wyuzdane.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 paź 2012, 00:51

oj, piękne! W sklepie bym ich nie wzięła do ręki a na Twoich nogach wyglądają cudnie! Bardzo lubię takie wysokie {a nawet wyższe) i żeby odstawały.Zawsze sie wydaję noga szczuplejsza (giggle .Niestety na mnie wszystkie cholewki są przylegające od 10 lat (envy .
Niebieska ile Ty masz latek? Z awatara 80 a z figury i ubioru 20.
Ja kocham rurki ale zawsze kupuje { trochę trzeba poszukać} takie szersze w kolanie .Tak abym mogła uszczypnąć materiał. Jak mnie nie opina w tym miejscu , to maskuje się nawis tłuszczowy z tyły kolana (giggle .
Kiedyś nosiłam szersze spodnie z cieniutkiego lnu, teraz uwielbiam obcisłe. Szersze muszą być dłuższe i zawsze mnie wkurzało , że jak zdjełam buty, to chodziłam na palcach aby tych nogawek nie deptać. Rurki noszę też zadługie ale one tak fajnie się marszczę w kostce i nie ma szans przydeptać.
Majamaja dla Ciebie moje ażurowe kozaki
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 10 paź 2012, 09:48

Nie mam w tej chwili za bardzo czasu na komentarze .
Niebieska wiadomo kobietka rasowa,mnie sie tak absolutnie podoba nawet to ze bluzka krotka i pokazuje miejsce gdzie uda lacza sie z tulowiem.Przy krotkich spodenkach jest nieuniknione takie laczenie ,bo nie wyobrazam sobie zestawienia dlugiej bluzki i krotkich gatek ,jakos mie sie to razem gryzie.
Anima ja buty do sukienki dobieralam wylacznie kierujac sie tym ,zeby w nich wychodzic caly dzien po brukowych kamieniach i zeby nogi nie bolaly.i zeby w bagaz podreczny sie zapakowac.:)
Zdjecia z wakacji to nie zdjecia modowego bloga :)wiadomo ze zawsze mozna by lepiej i pasowniej .
Czerwone kozaczki grzeczne ,gustowne .Tez mi sie podoba ten luz kolo lydki.
Corka kupila w tkmaxie kozaki odstajace przy lydce ale jakies do kitu ,przymierzalam je i tez mi nie pasuja ,juz wiem czemu patrzac na kozaki Animy i te z tkmaxa.Chodzi o to by kozak byl szeroki w kostce nie tylko w lydce.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 10 paź 2012, 10:04

i am fourty seven years old (emo

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”