Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: ullrike » 08 paź 2012, 10:36

Co niektóre panie ubieraja sweter przykrywajacy tylko posladki, do tego leginsy i szpilki i to jest tez totalna masakra. Myślą ze jak maja leginsy to juz miniówka super wygląda
Blad jest pewnie w tych szpilkach ,jakby byl but typu kozak byloby ok .
No ale na jakie disko czemu by nie szpilki ???

Kaski Figury nogi tak sobie mi sie podobaja ,nie sa tragiczne ale i ladne tez.
Miesiste ,takie za bardzo pekate i wyrobione.Ona je pokazuje uwazajac za swoj atut ...no w sumie atut ,.bo i tak to najlepsze co z niej pozostalo. (dull

Stare zdjecia Skrzyneckiej przed schudnieciem zaraz po ciazy.
Cala bieda na tych zdjeciach ze Skrzynecka zalozyla pod jasne legginsy podkolanka antygwaltki i dlatego tak te nogi wygladaja.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 08 paź 2012, 13:51

anima, ja Ci tak na ucho...
Ty nie sluchaj sabriny, bo albo ma zly dzien albo skapcaniala ze szczetem.
szkoda takie odnoza kitrac pod jakimis giezlami.
ja nosze spodenki, co ledwo tylek mi skrywaja i uwazam sie za kobiete z klasa, przynajmniej w ubiorze.
moze sie komus moj stroj nie podobac, ale raczej nikt nie powie, ze jest bez gustu czy nieodpowiedni.
oo, mialyscie okazje widziec mnie w mini sukience- i co? dzidzia- piernik?
gdybym byla prezydentowa czy chociazby ambasadorowa to inna bajka, a tak zostawiam sobie spodnice przed kolanko az bede w wieku mojej mamy.
oczywiscie nie nie kazda bedzie dobrze wygladala w takich krociutkich rzeczach, ale nie mozna generalizowac, ze po 45 to juz tylko nobliwie i powaznie.
teraz 45 latka to jak kiedys 30-35 i nie ma sie co postarzac na sile.
takie myslenie wypada- niewypada to milowy krok do starosci.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 paź 2012, 19:08

Niebieska ja napisałam ze Animy sukienka jest fajna ALE gdy by byla cała taka krótka jak przód,to by nie pasowala kobiecie przed 50 tka (happy Ullrike podoba mi sie w krótkich spodenkach ,ale jak by zamiast spodenek miała tak krótką spódnice to wygladała by nieciekawie. Krótkie spodenki to nie to samo co krótka kiecka,tak jak krótki sweter do leginsów i szpilek,ale juz fajnie sie wyglada gdy sie ubierze oficerki.
Kobieta gustownie ubrana czyli z klasą moze latac w hipisowskich ciuchach,lnianaych spodniach i sandałach ale musi to wszytko byc gustownie dobrane i nie specjalnie postrzępione czy celowo dziurawe . Babka z klasa to nie same eleganckie sukienki,garsonki, zakiety i spodnie w kant. Lużna stylizacja ale nie mini czyli powyzej polowy uda.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 08 paź 2012, 20:07

powiem wam ze glupoty gadacie takie same jak ja jak mialam 25 lat wbilam sobie w leb co mi wypada a co nie (giggle
na szczescie z wiekiem mi przeszlo a teraz w szafie mam same mini

czy ona wyglada smiesznie?
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=36229" onclick="window.open(this.href);return false;

kolejna
http://www.pudelek.pl/artykul/38070/46l ... e_zdjecia/" onclick="window.open(this.href);return false;

wg mnie seksownie i kobieco nie metryka jest wyznacznikiem stylu a lustro i obiektywna ocena tego co w nim widac!

ps a tak co niektore wygladaja w strojach
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ga ... =Itemnr=11" onclick="window.open(this.href);return false;

wiec sie da najwyrazniej (muscle

ciekawe co np ta mialaby zatyc kiecka do kostek!
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ga ... s=Itemnr=6" onclick="window.open(this.href);return false;
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 08 paź 2012, 20:21

aa, to przepraszam, zle Cie zrozumialam (flower)
chociaz powiem Wam, ze zrobilam sie bardziej tolerancyjna i kiedy widze osoby ubrane wbrew modzie, dobremu smakowi, wiekowi i czemu tam to wcale mnie nie brzydzi.
wrecz przeciwnie, takie osoby ubarwiaja nasze ponure ulice, wywoluja usmiech, nawet jesli to usmieszek politowania, to jednak usmiech.
jakby to bylo, gdyby wszystkie ubraly sie modnie, stosownie do wieku, w sieciowkach- nudno.
i jesli bede mogla wybrac, to na starosc nie zamierzam sie przybrac w stosowna spodnice w gume i trwala ondulacje.
na dzis daleko mi do ekstrawagancji, ale rozowe wlosy, kolorowe szatki, co tam mi przyjdzie do stetryczalego lba mam zamiar na siebie wdziac.

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 08 paź 2012, 21:13

cyryl-bea jestes super (yes) ,troche kobita mozgi wypralas (giggle .Juz czasami myslalam,ze tu 100 letnie babcie pisza (thinking .
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 08 paź 2012, 21:17

eeku, pisza, tylko popatrz na mnie (makeup

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 08 paź 2012, 21:26

No to sobie obejrzalam: kozaczki babiny i jej sandalki za 4 stowy ze zsuwajacym sie paskiem, i wszystkie inne wstawione buty-kopytka wraz z nierowno ucietymi spodnicami. Moja wyobraznia pracuje na pelnych obrotach (envy
(Nic a nic nie zobaczylam, musialyscie te zdjecia tak szybko usuwac?)

A ten stroj Cindy, to bym jej normalnie z miejsca z niej zdarla i od razu na siebie zalozyla. Ten kolorek sukienki! Te buty i ta kurteczka do tego (heart
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 08 paź 2012, 21:49

No ale po zdjęciach tych modelek nasuwa się jeden wniosek, że jak ktoś piękny i zgrabny to mu żaden strój nie zaszkodzi ani zadna mini go nie zeszpeci, nawet jeśli nóżki już nie takie świeże, jak kiedyś

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 08 paź 2012, 22:11

No ba! Modelki! Nie to co chleb powszedni... Ale musisz przyznac Anima, ze Skrzynecka dala plame...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”