Na kawie u Brzuchatkow :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Na kawie u Brzuchatkow :)

Post autor: Eeku » 05 paź 2012, 18:59

aginka29 a moze to nie po tabletkach?Moze Ty juz przekwitasz (giggle
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 05 paź 2012, 21:48

aginka29 pisze: jozia-i co w sprawie tych tabsów-pytałaś Furmanka?
nie dodzwonilam sie (shake
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 06 paź 2012, 11:09

Eeku-też tak sobie pomyślałam (giggle
jozia- siedzę i studiuję ta ulotkę tabletek i tam jest napisane ,że ryzyko zakrzepicy jest zwiększone ale nie większe niż podczas ciąży-więc dwie ciąże mam za soba ,Ty trzy i wszyustko było ok więc teraz też będzie!!!jakie tabsy bierzesz?

rany,codziennie rano wstaje i mam zawalony nos,czuje się przeziębiona,syropy,fervex na nic.Czy myslicie że powinnam iść po antybiotyk taki trzydniowy żeby się podleczyć ?jeszcze mam 4 dni więc mogłabym..
-V.2004-365 McGhan -dr Pastucha
24.10.2012-plastyka brzucha -dr Furmanek
18.04.2013-620XH Silimed- dr Kasprzyk

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 06 paź 2012, 13:58

aginka29 a moze masz zatoki zawalone?A moze to znowu panika przed Op i sobie cos znowu wymyslasz!!!
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 07 paź 2012, 12:10

Eeku-nie panikuję,byłam wczoraj na dyżurze w przychodni i niestety na antybiotyk nie nadaje się-nic nie słychać,gardło tylko lekko czerwone a na katar nikt nie chce mi dac antybiotyku..piję ten syrop z Twojego przepisu kilka razy dziennie-ile czasu może on stać w lodówce?

Wiecie co moja kumpela mi napisała ,że jej narzeczony ma guza w głowie-jest nieoperacyjny i nawet już chemii nie dostanie-brak szans -chłopak 30 lat:( i tak sobie myślę,że przy takich sytuacjach moje zmarwienia,brzuch i w ogóle to fanaberie..mam doła..

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 07 paź 2012, 13:23

Moja mama nawet do pol roku ma taki syrop w lodowce,Popija od czas do czasu.Ja trzymalam zawsze do 2 tygodni,jak choroba przeszla to wylewalam.Przeciez zeby go znowu zrobic,to zaden problem i zaden koszt.
Tez ostatnio czytam o tej dziewczynie,co ma raka w mozgu.Ma swoj blog.Okropna choroba!Czasami tez sobie mysle,czym Ja sie przejmuje.Ludzie maja takie straszne problemy ze zdrowiem,chyba bym odrazu umarla po takiej diagnozie.Wiesz mojej przyjaciolki z podstawowki,corka ma 17 lat i tez juz od prawie 2 lat guza w mozgu.Najpierw oko Jej zaczelo uciekac,poszla do okulisty,okulista skierowal Ja do neurologa,a neurolog odrazu do onkologa.Poprostu koszmar!Wycieli Jej tego guzola,ale nie do konca.Pozniej miala naswietlanie w Monachium,w specjalnej Klinice,gdzie jest wlasnie taki rak w glowie leczony.Ale niestety,ostatnio spotkalam,babcie tej mlodej dziewczyny i mi powiedziala,ze to zlosliwe dziadostwo.Moj dziadek,umarl tez poltora roku temu,mial guza w mozgu.Strasznie sie meczyl.Ale mam tez kolezanke,ktora sie z tego dziadostwa wyleczyla.Tez rozmawialam z Nia ostatnio,jak bylam w Polsce.Byla operowana,usuneli Jej guza,miala naswietlanie,brala jakies tabletki i guz nie odrasta.Az lekarz sie z kazdym razem dziwi,ze po tym dziadu ani sladu.Ja jestem taka osoba,ze przezywam razem chora,czy znam,czy nie znam.Wcielam sie poprostu w role osoby chorej.I pytam gdzie jest Bog?
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 08 paź 2012, 01:16

Eeku-to straszne te cholerstwo!ja tez za każdym razem jak sie o czymś takim dowiem to przeżywam ale nic nie można na to poradzić..:(

Awatar użytkownika
Leillla
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Leillla » 16 paź 2012, 15:41

Siemanko kochane!
U mnie kolowrotek.Ciagle cos!!
Ostatnio sie przygotowywalam do zajec z dziecmi w zerowce.A po szesciu latach przerwy,troche mialam stresa.
W listopadzie mam kolejna operacje.
EEKU---oczywiscie!!Niania nie moze byc atrakcyjna (giggle (giggle (giggle
Sama wiem cos o tym,bo w czasie studiow mezowie matek dzieci,ktorych pilnowalam,zachowywali sie...hm...niestosownie!
A teraz ponadrabiam to ,co napisalyscie (rofl (rofl
Buziaki
08/08/2012 ---Abdominoplastyka---dr FURMANEK...juuuupiiii!!!!! :)
13/08/2012ˇˇMakijaz PermanentnyˇˇBrwi i gorne kreski :)

Pelna abdominoplastyka--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=930" onclick="window.open(this.href);return false;
Miesiac po--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=950" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Leillla
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Leillla » 17 paź 2012, 22:41

Aginka---ale mialas schize z ta ciaza...nie zazdroszcze!brr (wow
ja mam spiralke,wiec mam spokoj na pare lat. (emo (giggle
Kurcze,dzieci mi sie pochorowaly...musze miec wlaczony nawilzacz powietrza w pokoju,bo inaczej maluch nie moglby zasnac przez ten piorunski kaszel... (triste
No i jesien zagoscila na dobre..przed chwila przeszla ogromna ulewa...prawie jak na stadionie,hehe (rain) (rain) (rain)
08/08/2012 ---Abdominoplastyka---dr FURMANEK...juuuupiiii!!!!! :)
13/08/2012ˇˇMakijaz PermanentnyˇˇBrwi i gorne kreski :)

Pelna abdominoplastyka--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=930" onclick="window.open(this.href);return false;
Miesiac po--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=950" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 18 paź 2012, 07:12

Witam z rana zwarta i gotowa na wizyte doktorka (whew ba nawet oko zrobilam na te o (giggle okolicznosc glowke umylam jakos plecki rypia jak cholerka boje sie ze po cyckach brzuszku wroce jeszcze ale z kregoslupem bo ta pozycja babci jest meczaca
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”