Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: ullrike » 05 paź 2012, 20:45

Swego czasu chyba Kimm pytala o modowe blogi dla kobitek w wieku srednim.
No i naszlam na cos takiego w internecie ...ale wiecie co nic mi z tejniby po 50siatce mody nie pasuje.
Nic odkrywczego ,duzo fajniesze stylizacje maja manekiny w galeriach handlowych.
Nie wiem np dlaczego ta pani we wszytskich kompozycjach ma takie szerokie portki na tylku,przeciez nie jest za stara na spodnie bardziej dopasowane do ciala,80 lat chyba nie ma?..
http://balakier-style.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 05 paź 2012, 21:26

Musialam siebie sama przeedytowac, bo nie bylo dyplomatycznie.
Tak swoja droga styl tejze pani mnie w ogole nie odpowiada. Nie chce znowu zaczynac ze zlosliwosciami, ale chyba sie za duzo nie nauczyla do tej pory. Ani fryzura, ani te polyskliwe kiecki. I ten szary grubasny pasek (shake
No i co to za zdjecia w tej trawie. Kurcze, moze nagle schudla, amanta znalazla, albo szuka szybko nowego imagu.

W kazdym razie Ula, kiedys zobaczylam twoje zdjecie, kiedy bylas przebrana na lata 30-te (tak mi sie cos przypomina), to bylo dopiero zestawienie! Wszystko razem - buzka!- i energia z tego bila, i robilo wrazenie.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 paź 2012, 22:59

A ja poczytalam glebiej komentarze i odpowiedzi ...w temacie kiecki mini
http://balakier-style.blogspot.com/2012 ... mment-form" onclick="window.open(this.href);return false;
Identyczna sukienke kupila sobie moja corka tylko ze w kolorze zieleni XS ,byly takie w Zarze (oczywiscie sie w nia wbilam cichaczem ..no musze jeszcze kilka kilo zgubic zeby jej ta suknie kiedys cichcem podpozyczyc:P:)

A w blogu ciekawa dyskusja ,hehe w sumie odnosnie tego co zedytowalas Majamaja :)
Tylko ze do tych kobiet nie dociera ze jakby poprawily w sobie co i nieco nie musialyby bac sie ze przekrocza granice pomiedzy elegancka piecdziesiatka a dzidzia piernik,
Bo moglyby ubierac sie dowolnie nikt nie nazwalby ich dzidzia-piernikiem ,poprostu nie wygladalyby na spierniczale.
A tak co nie ubiora to i tak czy siak wygladaja jak starsze panie.
cyt
"zazdroszczę amerykankom ich luzu w podejściu do ubioru. Noszą spodenki i mini w wieku od 1 do 100 lat.W wieku powyżej 50-tki nie wygląda się na 18 lat i chwała tym które tym wiekiem się szczycą a nie biegają za skalpelem. Nie rozumiem jak można napisać że kobiety w wieku 50-60 lat nie powinny nosić sukienek bez rękawów?

odp cyt"
Skalpel to nie najlepszy sposób na starzenie się, a noszenie sukienki za kolana i z długim rękawem na upały, to znowu przesada. Myślę, że najlepiej
wypośrodkować, czyli krótki rękawek i sukienka do połowy kolan.

HAHA HA (evilgrin
Fajnie ze tak ludzie sobie mysla,chyba jestem jeszcze bardzij od ciebie zlosliwa Majajaja (giggle

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 05 paź 2012, 23:24

A ile latek ma ta pani? Stawiam na 65 (porównują do koleżanek). Spodnie jej wiszą w tyłku, bo pewnie ma ze szczypankami z przodu.Jak ja nienawidzę takich spodni! Miałam raz w życiu!
Moje wakacyjne stylizacje {na godz.wklejam)

Tu widać jak jasne i szersze spodnie pogrubiają!
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 paź 2012, 23:32

Bomba Babina (clapping
kapelusik stylowy ,super ...jak ja nienawidze takich matronowatych z wielkim rondem kapilindrow,
Moze dla mlodych dziewczyn sa dobre ale nie dla nas , a ten jest super.
Zostaw te zdjatka troche dluzej :)
to i ja swoje wakacyjne stylizacje za chwile wrzuce (angel

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 05 paź 2012, 23:36

noszę tylko małe rondka, bo mam 160.....Zauważyłas jak mi pasuje do dachów? (giggle .U nich nawet eternit jest pomalowany na ceglany kolor.
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 paź 2012, 23:58

Normalnie usuwasz kiedy tylko chcesz nie trzeba przed uplywem godziny.
Taka czarna bluzke podobna do twojej mam ,tylko te cekinki odrywaja sie dobra jest na przytuszowanie brzuszka.
No bardzo ci kolorem pasuje do dachow :) morelkowy ladny kolor ....chora bylam na takie cienowane spodenki w tym kolorze .Pod koniec lata w Zarze za 180 zl (powariowali)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 paź 2012, 00:17

eeee, nooo. Dawaj swoje zdjęcia , bo wiem jak wyglądałaś po 30. (giggle (giggle . Kiecunia fajna, bo kojarzy się z modną baskina , a nie pogrubia . Ja juz gołych nóg nie pokazuję { w pończosze owszem}. W ostrym świetle wyglądają jak u tej pani na blogu (no) .
Czy chodzi Ci o te łososiowe spodnie? Ja kupiłam w sierpniu w Zarze za 70zł, bluzka (tunika 30zł) Na zdjęciu nie widać ale mam paznokcie w tym kolorze i wystaje ramiączko od łososiowego stanika. (rofl
Strasznie lubię czarny do opalenizny.
Ale jak usunąć? Po godzinie znika ten krzyżyk. Zostaje tylko wykrzyknik i "cytuj"
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 paź 2012, 00:27

A ja tam nogi wystwiam jak sie tylko da bo opalone zawsze wygladaja lepiej .
Na zdjeciach nie widac zoltych kolczykow do zoltych sandalow i parasolki .
Te spodenki losososiowe w zarze takie drogie to byla nowa kolekcja pod koniec lata ,niestety .taki cieniowany pomarnczowaty losos.
Kiecka niebieska bardziej taka tenisowa
Na wieszaku wygladala smetnie i wcale nieciekawie ,chcialam ogolnie biala ale biala byla za duza rozmiar 38 ..a ta 36 jest ok.
wyrwalam w ostatnich dniach wyprzedzay troche ciuchow za grosze.

Usuwasz zdjecia wchodzisz u gory w twoje konto ,twoj profil masz zalaczniki.
odhaczasz ktore chcesz wywalic ,klikasz usun ,,,i po zdjeciach,

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 paź 2012, 00:34

pod słoniem zauważyłam kolczyki (giggle (giggle (giggle . Nogi opalam, jak leżą są dobre, gorzej jak na nich stanę.......no ale ja "trochę" starsza ......i dopiero 3 tydzień ćwiczę.. (rofl
To później usunę, bo idę spać. Dobranoc
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”