Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 06 gru 2005, 17:50

...ostatnio tak mi do głowy przyszło, że chyba się minęłam z powołaniem... :roll: ...kończę studia na kierunku nieruchomości, chcę być rzeczoznawcą majątkowym... :) ...ale tak myślę... :? ...że mogłam zostać pielęgniarką... :wink: ...siedziałabym sobie teraz na nocnych dyżurach z moim panem dr chirurgiem stomatologiem...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 gru 2005, 18:05

aniouek co to znaczy lajtowo w Niemczech :?: :wink: sorki ze jestem taka niewyzyta w tym ale ten temat to moja pasja :lol: 8)

to Ty musisz super znać język, rany ja sobie nie wyobrażam studiować medycyny po niemiecku :lol: po polsku to juz dla mnie hardcore :? :wink:

ohh jak Ci zazdroszcze :wink:

Val moja mama pracuje w szpitalu w Redłowie i mówi ze pielęgniarek tam jest jak na lekarstwo bo prawie codziennie jakaś porzuca prace wiec jak chcesz to coś Ci tam załatwimy :lol: i może jakiegoś sexi doktorka do pary na obchody :lol: :lol: :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 06 gru 2005, 18:09

Dominicana pisze:Val moja mama pracuje w szpitalu w Redłowie i mówi ze pielęgniarek tam jest jak na lekarstwo bo prawie codziennie jakaś porzuca prace wiec jak chcesz to coś Ci tam załatwimy :lol: i może jakiegoś sexi doktorka do pary na obchody :lol: :lol: :lol:
...ale ja chcę na Akademie... :wink: ...a doktorka już tam mam... :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 06 gru 2005, 19:09

ja studiuje medycyne na wydz. lekarskim (4 rok)
planuje sie zapisac na kurs jezyka migowego i mysle o laryngologii
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
aniouek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniouek » 06 gru 2005, 22:17

Dominicana pisze:aniouek co to znaczy lajtowo w Niemczech :?: :wink: sorki ze jestem taka niewyzyta w tym ale ten temat to moja pasja :lol: 8)

to Ty musisz super znać język, rany ja sobie nie wyobrażam studiować medycyny po niemiecku :lol: po polsku to juz dla mnie hardcore :? :wink:

ohh jak Ci zazdroszcze :wink:
lajtowo w tym sensie ze w Niemczech gdyby sie uprzec to do czasu sesji i egzaminow mozna nic nie robic i miec wakacje, tyle ze trzeba chodzic i podpisywac liste obecnosci na zajeciach. sa tego pewne plusy ale jednak (nigdy nie myslalam ze to powiem!!) wole nasz polski system szkolnictwa tj. typowa szkolka: wejsciowki, kola, ciagle podwyzszony poziom adrenaliny we krwi itd :twisted: musze miec bata nad soba bo inaczej to ciezko mi sie do czegokolwiek zabrac i zostawiam wszystko na ostatnia chwile i ledwo sie wyrabiam :? no ale nie bede narzekac, bo za rok wracam do Polski i pewnie nie raz z nostalgia bede wspominac pobyt w Niemczech :roll: :wink: co do jezyka to niemieckiego ucze sie juz wiele lat, rozumiem b.duzo, gramatyke mialam w jednym paluszku (choc troche mi sie zapomnialo..), gorzej zawsze bylo z mowieniem, ale na obczyznie czlowiek szybko pozbywa sie bariery jezykowej i ogolnie nie taki diabel straszny, wszystko mozna przejsc, choc nie ukrywam ze jako obcokrajowiec ma sie pewne przywileje i taryfe ulgowa, przynajmniej na poczatku :D
Josie M pisze:ja studiuje medycyne na wydz. lekarskim (4 rok)
planuje sie zapisac na kurs jezyka migowego i mysle o laryngologii
milo mi ze nie jestem sama! :D zapomnialam wspomniec ze tez jestem z wydzialu lekarskiego - wina pospiechu a nie lekcewazenia innych wydzialow ! :)
juz PO operacji noska u doktora Skupina :D :D :D

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 06 gru 2005, 23:11

aniouek pisze: milo mi ze nie jestem sama! :D
mnie tez miło ;) (choc podobnie jak Dominikana nie wyobrazam sobie studiowania w obcym jezyku...

mimo, ze (nawiasem mowiac)

chodzilam do klasy językowej z rozszerzonym angielskim, ale jakos nie wyobrazalam sobie ciagle jezyka sie uczyc, z mojej klasy wszyscy szli na anglistyke...
a ze mam umysl otwarty, czyli jednoczesnie scisly i humanistyczny, to wybor mialam szeroki, jednak bialy fartuch i stetoskop wygrały ze wszystkim :) (bo dostalam sie jeszcze na psychologie)

buziaki
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 gru 2005, 23:15

oj dziewczyny ale macie fajnie :wink:
a powiedzcie czy to prawda ze najwiecej ludzi odpada po wizycie w prosektorium i czy to naprawde taki straszny widok??
ja musze sie konicznie wybrac na dni otwarte do AM bo mnie to wszystko tak interesuje :twisted: :!:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 06 gru 2005, 23:16

Dominicana pisze:ja musze sie konicznie wybrac na dni otwarte do AM bo mnie to wszystko tak interesuje :twisted: :!:
...ooo... jak na Akademie, to idziemy razem... :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 gru 2005, 23:27

dobra Val to idziemy, jeszcze MonisiePP zabierzemy, niech sobie tez popatrzy na mózgi i otkryte mięsnie :wink:

kurde jak ja bym chciała być lekarzem :!: :!: :!:

zawsze rzucam sie z pomocą poszkodowanym np na ulicy, jakies 3 miechy temu ratowałam kolesia ktory sie wywalił na ulicy i mu powieka latała a krew sikała na wszystkie strony, wszyscy dookoła prawie umierali z obrzydzenia a ja bylam w swoim żywiole :wink:

kurcze no :!: ja chce na medycyne :!: :!: :!: :evil:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 06 gru 2005, 23:28

Valentina pisze:...myślę... :? ...że mogłam zostać pielęgniarką... :wink: ...:
Pielegniarka to Ty bys chciala zostac, by takiej jednej glupiej pielegniarce nastukac.... :rock:
Ale Ty przebiegla jestes Val... :lol: :lol: :lol:

To super Dominicana, przynajmniej ktos mnie bedzie wreszcie ratowal, jak sie po pijaku wywroce... i uszkodze...
ZAWSZE BLACK & WHITE!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”